返回列表 發帖
見到高顏值仲等我禁入去昅下有幾正

果然同佢FASHION SENSE一樣咁高

試緊用Pivot 執AP
然後困獸28同勇悍17中間粒dot 至少有4種dot
b01091018 發表於 7/11/2018 09:33
WIN XP
WIN 7
ANDROID
IOS

依家仲有人用歌做ringtone?
kayzzz 發表於 2018-11-7 09:38

實冇撞arma 。。。
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

cut左首不要不記得做 ringtone
明明係chorus 度cut起
但電話一響係「就算他獻出最好 你一瞬間心軟」
{:4_ ...
b01091018 發表於 2018-11-6 15:17

依家仲有人用歌做ringtone?

試緊用Pivot 執AP
然後困獸28同勇悍17中間粒dot 至少有4種dot
week21

cut左首不要不記得做 ringtone
明明係chorus 度cut起
但電話一響係「就算他獻出最好 你一瞬間心軟」
week21

所以都係優秀!
nicholashin 發表於 2018-11-4 22:38

得煎煎優秀
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 21
1. 至少做一件離譜的事 2. 也許沒有未來神 3. 月色魔美

兩個同乖都扯不上關係
帥小寶` 發表於 2018-11-4 22:27

驚。。。

兩個同乖都扯不上關係
帥小寶` 發表於 2018-11-4 22:27
所以都係優秀!

同Gin Lee一樣咁乖
nicholashin 發表於 2018-11-4 22:00

兩個同乖都扯不上關係
1. 至少做一件離譜的事 2. 也許沒有未來神 3. 月色魔美

nicholashin 發表於 2018-11-4 22:00

點乖????

下 想sell純情啊?
帥小寶` 發表於 2018-11-4 21:38

下 想sell純情啊?
帥小寶` 發表於 2018-11-4 21:38

好PURE 呀。

另外,陳詠謙是Phil的作品《高山低谷》作詞人,他透露初識Phil時,和監製Edward Chan吃飯開會,他說:「跟 ...
nicholashin 發表於 2018-11-4 20:37

下 想sell純情啊?

另外,陳詠謙是Phil的作品《高山低谷》作詞人,他透露初識Phil時,和監製Edward Chan吃飯開會,他說:「跟朋友食飯吹水都會講啲『曳嘢』,但他只會不斷強調自己來自溫哥華隔籬一個冇人住的小島,不明白我說的,我只好退席到餐廳外吸呼一下。」

雖然我覺得無乜可能聽唔到佢唱咩 (係咪唱得難聽/悶就另一回事)
但係呢個前提下都上到你個榜 算係咁 {:1_114 ...
nicholashin 發表於 2018-11-4 12:55

好快落棺

抵啦 都唔知唱緊乜
帥小寶` 發表於 2018-11-4 11:01
雖然我覺得無乜可能聽唔到佢唱咩 (係咪唱得難聽/悶就另一回事)
但係呢個前提下都上到你個榜 算係咁

生之頌好慘
nicholashin 發表於 2018-11-4 03:10

抵啦 都唔知唱緊乜

唔怪得播得咁好
**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-11-4 02:49
生之頌好慘

唔怪得播得咁好
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

Eason 我們、與你常在、破壞王、可一可再、漸漸今年五首歌都唔曳
hehehaha 發表於 2018-10-24 19:59

可一可再越聽越正
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

點解11月咁忙?

乜料呀播完羅生門播崇拜

點解1989咁好聽
點解reputation差咗咁多

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
week21

吳若希 不必相見恨晚
--------------------

今日係881 948 903各自聽左1次。。。
week21

This is not, not like me

Why did you do that do that do that do that do that to me
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

人哋唱一首ellen作嘅歌 一首ellen唱嘅歌
成隻碟已經無其他國語歌啦
都唔知點解要係咁留言話唔好唱普通話歌啦唱廣東歌啦
講呢地說話都睇場合吖

唔知係咪屋企出現過一盒過期3年既金沙....
就算幾肚餓都好
睇見有金沙都唔係幾夠膽食._____.

今年男歌手獎可唔可以從缺 冇個比得落手
女歌手就...得3個想比, 啱啱好分得勻
組合就errr..都係冇個想比 ...
dongbb2332 發表於 2018-10-14 17:31

Eason 我們、與你常在、破壞王、可一可再、漸漸今年五首歌都唔曳

本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽

夏至秋天的距離
week21

痴線
一個小小既BAGEL EMOJI都可以咁多人討論
最攪笑最後APPLE又真係走去改靚佢 仲加PAT CREAM CHEESE落去
真係好可愛

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

X交叉ZY 兩點幾你鑽乜@野呀

每次趕DEADLINE都硬係有十九幾樣野煩住曬

得張敬軒同周國賢好啲
雖然張敬軒喺你度成績好唔掂
dongbb2332 發表於 2018-10-14 18:03

小同呢
小宇呢
小念呢

組合爆哂
女歌手冇個想俾
男歌手有2個定咗
bagfgfcde 發表於 2018-10-14 17:37

得張敬軒同周國賢好啲
雖然張敬軒喺你度成績好唔掂
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

組合就errr..都係冇個想比 ...
dongbb2332 發表於 2018-10-14 17:31

組合爆哂
女歌手冇個想俾
男歌手有2個定咗

組合就errr..都係冇個想比
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

在加拿大讀書的林奕匡,拿取獎學金進大學是品學兼優的乖學生,不過亦有過一些瘋狂事跡,例如考試作弊、甚至記錯考試時間,令以為自己已經夠誇張的Bruno目瞪口呆。回想當年阿Phil仍感到非常尷尬,「當時的試卷紙很薄,我墊了一張『貓紙』在試卷下,結果被老師發現,很醜,很羞愧」

另一件事跡就更傳奇,在考試前一天阿Phil跟朋友在msn聊天,說道「明天考試我們加油」,結果朋友回應指:「今天已經考完試了…」令他當場崩潰,更令他驚訝的事,他抱著死馬當活馬醫的心情,事後向教授申請補考竟然成功了,而同場更有幾名其他同學,令他哭笑不得。

OMG   澳門最終場唱咗朋友的愛
等咗3年幾 終於唱咗

雖然阿SA喉嚨沙曬
nonkul

簽名被屏蔽

188側邊個間
b01091018 發表於 2018-10-11 22:45

咁睇黎星夢真係全面進駐

我上次係中環(唔係總店)個間
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

咁 AGA 係唔係...
bagfgfcde 發表於 2018-10-11 23:09

本來係
人人敗給鐘點 之後就轉左國籍...

gin lee都唔係本地
JasOh103 發表於 2018-10-11 23:08

咁 AGA 係唔係...

spotify 在香港的五週年總結串流量最高本地女歌手
1. 容祖兒
2. 衛蘭
3. 楊千嬅
4. 鄭秀文
5. 江海迦

gin ...
616.1314 發表於 2018-10-11 22:50

gin lee都唔係本地

1. 容祖兒
2. 衛蘭
3. 楊千嬅
4. 鄭秀文
5. 江海迦

gin ...
616.1314 發表於 2018-10-11 22:50

佢系咪排第七牙 呢個數字好襯佢
可能第六系牙Kay

1. 容祖兒
2. 衛蘭
3. 楊千嬅
4. 鄭秀文
5. 江海迦

gin lee 好慘
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

你邊間, 我上次聽到都講過
kevinlai1621 發表於 2018-10-11 16:25

188側邊個間
week21

wa diu

jollibee 播埋d咩弱希咩硬詩
b01091018 發表於 2018-10-11 16:04

你邊間, 我上次聽到都講過
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar