返回列表 發帖
回復 4287# mandy089

我隔離個對男女唱歌冇反應但聽佢講野反而係咁笑

D_u 我等我在臨門撻q 明明千千想唱做咩唔比佢唱

我坐藍區前面有對中年男女仲騎呢呀, 連big hit 都可以係零反應

余文樂有燈牌

另外真係大部分大陸人
9成用wechat
hinz 發表於 2018-1-3 01:10

我隔離有一對中年同胞..坐最後一行
個男人嗌得好大聲..又拍片..估佢唔到

回復  hinz

今日又遲左開show呢 成8點9左右
中間多謝就算啦 次次尾場都咁長
唱左single算佢啦 ...
ho_ 發表於 2018-1-3 00:49

算啦 當你係佢 你就會好想用d時間多謝d戰友 d幕後功臣
    當係你被多謝謝既人 就會明佢台上既一句有幾感動 鳴謝唔好怪佢長氣啦lol

回復  帥小寶`

前面個9成9係國內人,係咁拍片掟上wechat俾人睇,同埋成日接電話係度發人脾氣隔離條仔 ...
8283 發表於 2018-1-3 01:06

前面有個蝗國細路喺度睇喜羊羊,真係D出聲

余文樂有燈牌

另外真係大部分大陸人
9成用wechat
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

估唔到cm愛嬅力成功爭取到隻Single番黎
我地勁過FC

大家快D入TG gp一齊完show後遺症啦
https://t.me/joinchat/DLnIyQ8lMJrE14zeB3_cwQ

回復 4277# 帥小寶`

前面個9成9係國內人,係咁拍片掟上wechat俾人睇,同埋成日接電話係度發人脾氣隔離條仔就係咁伸手搭住佢膊頭頂住我家姐隻腳,仲周不時係度打機

坐在綠區轉角位的我 都有大叫1001 我盡力鳥

邊到有single聽

回復 4245# eldrian710

yanny真係好鍾意fa睇左唔止一場喎佢

但今晚真係好多大陸人
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
02 著地 - 鄧麗欣

成班人大叫1001 但俾瑞瑞無視左
fifty1205 發表於 2018-1-3 00:41

我坐藍區都聽到你地叫一千零一個

邊個人渣唔要我等我在等天收

YES! 藍區 有人叫 姊妹, 我又係d_u 出聲
siongguan 發表於 2018-1-3 00:47

我前面都有人叫再見二丁目果d

山頂都聽到fans個邊嗌1001好大聲 但完全被無視

鳴謝同講經都起碼15分鐘以上

冇記錯佢係有去msl
721AXA 發表於 2018-1-3 00:30

好似係無去
但喺 IG 問容祖兒攞 DVD
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

回復 4267# hinz

今日又遲左開show呢 成8點9左右
中間多謝就算啦 次次尾場都咁長
唱左single算佢啦

YES! 藍區 有人叫 姊妹, 我又係d_u 出聲
...

吹水吹得太耐啦今晚
帥小寶` 發表於 2018-1-3 00:42

志明個到都唱左兩首
再加埋吹水應該可以五首
02 著地 - 鄧麗欣

吹得有冇長過上次林海峰

吹水吹得太耐啦今晚

我聽到 我等我在 已經開始叫
點知個撲街話唔祭 我d_u 左出聲
siongguan 發表於 2018-1-3 00:40

Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

其實少女同勇都仲係假encore!!
燈熄一半 啲音響未熄
佢預左再出既
但最尾都搞到十二點算佢啦
但佢問少啲fa ...
ho_ 發表於 2018-1-3 00:37

最難頂係15分鐘多謝talking 個下已經心感不妙
不過唱左Single 臨尾佢又沙哂聲 誠意搭夠 我收貨啦
肥婆馬上收皮

妖 個下嬲到想打爆電視機
fifty1205 發表於 2018-1-3 00:37

我聽到 我等我在 已經開始叫
點知個撲街話唔祭 我d_u 左出聲
...

其實少女同勇都仲係假encore!!
燈熄一半 啲音響未熄
佢預左再出既
但最尾都搞到十二點算佢啦
但佢問少啲fans咩點解唔走又問唱咩都搞左幾分鐘可以唱多隻

個撲街唔要我等我在真係乞人憎
siongguan 發表於 2018-1-3 00:14

妖 個下嬲到想打爆電視機
肥婆馬上收皮

YY嚟咗以為有得聽筆債添
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

2nd encore fc 有lead 嫁, 個lead 唔到
太多街客, 亂咁啪, fc 試過好多次都lead 唔到
同埋31號fc 分 ...
aRh3i 發表於 2018-1-3 00:32

今日完全冇31號叫得咁齊囉

講氣氛31號完勝

冇記錯佢係有去msl

我知佢有同美祖拎dvd
...

邊個咁衰!咁後尾唱左邊隻
jason567 發表於 2018-1-3 00:31

勇

Eason一場都唔睇
swl 發表於 2018-1-3 00:09

edmond 都係

見佢爛聲唔忍心
thm 發表於 2018-1-3 00:24

2nd encore fc 有lead 嫁, 個lead 唔到
太多街客, 亂咁啪, fc 試過好多次都lead 唔到
同埋31號fc 分兩邊坐, 今次係哂1邊

冇記錯佢係有去msl

有冇英皇旗下歌手去左其實 好似唔覺眼

D 人叫我等我在, 之後千嬅已經唱左一句話應該唱到
問埋band 都摷緊譜, 我拎起機準備錄
千嬅再問我等我在o ...
aRh3i 發表於 2018-1-3 00:20

邊個咁衰!咁後尾唱左邊隻

楊千嬅都冇去MSL, 不過ig經常有互動。
琪粉走開係甘
siongguan 發表於 2018-1-3 00:27

冇記錯佢係有去msl

D 祖粉唔係話糟兒同千嬅係friend咩,點解糟兒得閒都唔去千嬅個演唱會既 ...
kayzzz 發表於 2018-1-3 00:26

楊千嬅都冇去MSL, 不過ig經常有互動。
琪粉走開係甘
...

D 祖粉唔係話糟兒同千嬅係friend咩,點解糟兒得閒都唔去千嬅個演唱會既

見佢爛聲唔忍心
thm 發表於 2018-1-3 00:24

咁多場都Keep 到,千嬅真係好努力

Fans club 2nd encore 完全無lead 到咩事
放空 發表於 2018-1-3 00:08
見佢爛聲唔忍心

我等我在
睇黎要留返MC 2.0先有了
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

新紮師妹黃浩然???
chj0928 發表於 2018-1-2 22:53

Yess 仲有Callstar係我後面 同埋super girls yannie

fa 話 我等我在 祭唔祭
佢話 唔祭
siongguan 發表於 2018-1-3 00:17

咁真係變左一束飛走的汽球....個心吊左出黎

有冇詳情
treee 發表於 2018-1-3 00:15

D 人叫我等我在, 之後千嬅已經唱左一句話應該唱到
問埋band 都摷緊譜, 我拎起機準備錄
千嬅再問我等我在o5ok, 綠區有人話唔要

Eason同美祖食飯都唔睇演唱會
JayantL 發表於 2018-1-3 00:16

二人關係剛剛好更好

張志明chitchat勁耐

--Encore--
23 缺憾美
24 當我想起你 (With張志明)
25 張志明- MR.
2nd encore
26 稀客
27 Single (Mix 壹號皇庭)
28  ...
kenny211 發表於 2018-1-3 00:05