返回列表 發帖
其實你係咪張致恆
風見志郎 發表於 2019-3-27 18:02

我都想咁靚仔

想聽
雙冠軍x可歌可泣
摩登時代x心之科學
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

其實你係咪張致恆
風見志郎 發表於 2019-3-27 18:02

Steven

其實佢記唔記得自己有首歌叫與蝶同眠

希望同樂觀一齊唱
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

我個fd 話美祖拎哂8月成個月
eggsteven 發表於 2019-3-26 12:45

其實你係咪張致恆
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

多謝糾正.........年紀大,記唔到咁多野
依家咁樣即係連踩七場,仲未計前面應該會再加,把聲頂唔 ...
Ki 發表於 2019-3-27 17:13

快啲睇頭幾場啦
我有少少擔心佢對腳

有公售
JayantL 發表於 2019-3-27 17:00

多謝糾正.........年紀大,記唔到咁多野
依家咁樣即係連踩七場,仲未計前面應該會再加,把聲頂唔頂得到呀

軒仔降兩度個次有場KKBox特別場,好似無公售喎
Ki 發表於 2019-3-27 16:55

有公售
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

紅館好似規定要公售 係咪收錯風
fifty1205 發表於 2019-3-27 15:39

軒仔降兩度個次有場KKBox特別場,好似無公售喎

可能唔知要 Hold 幾多飛,唔敢咁快公售

應該冇呢件事
eggsteven 發表於 2019-3-27 15:47

根據香港體育館及伊利沙伯體育館的租用條款,租用人如舉行收費活動,可自由選擇使用城市售票網或另行委聘其他票務代理人銷售門票。若租用人選用城市售票網銷售門票,每場節目在核准票價表上所列任何一種票價的門票的內銷門票,總數不得超過該場節目的核准座位表上註明屬於該種票價的座位總數的百分之八十。換言之,有關租用人須為每種票價的門票提供最少百分之二十的座位作公開發售。有關租用條款現仍沿用,並沒有改變。
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

劉華補場好似冇?
如果要公售咁點補
JayantL 發表於 2019-3-27 16:28

佢唔會全場萬二人都冇人退票嘅
肥婆馬上收皮

劉華補場好似冇?
如果要公售咁點補
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

暑假開show
G持全身暑假opening

同你一樣
我即刻腦補03show up opening飛天木馬唱我的驕傲...
Qmen 發表於 2019-3-27 15:22

大家好嗎 大家好嗎

KKBOX tag歌仲係好膠

應該冇呢件事

JF話聽聞9號係保險場wor
Juicy_Lemon 發表於 2019-3-27 15:21

肥婆馬上收皮

早早開一次既場數等於美key 開成世既場數
八大最女who??
cathay1996 發表於 2019-3-27 14:45

七大咋 你太睇得起佢

正常啦,無啦啦空左個星期五都太浪漫
Wing1211 發表於 2019-3-27 15:25

但連續開咁多場唔休息,頂得順嗎

Juicy_Lemon 發表於 2019-3-27 15:21

正常啦,無啦啦空左個星期五都太浪漫

啱喇
9號唱晒堆怨歌之後唔好再唱

佢已經唔知自己有呢首歌架啦。
果堆冤鬼十大唔該唔好再唱啦,聽到嘔。
私心想佢認真唱完整live ...
風見志郎 發表於 2019-3-27 09:20 AM

同你一樣
我即刻腦補03show up opening飛天木馬唱我的驕傲...
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

LM等睇8月3號係第一場
風見志郎 發表於 2019-3-27 14:56

8月2添啦 星期五黎
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

笑住黎唱首慘情歌
Wonders 發表於 2019-3-27 12:28

可能在紅館遛著狗唱樂觀呢

風見志郎 發表於 2019-3-27 14:56

不意外 一定會向前加場, 仲要星期六

李克勤優先公布4場,加到9場,張敬軒優先公布3場,加到6場,容祖兒優先公布12場,最起碼加到20場,拭目而待 ...
lightupmylight 發表於 2019-3-27 14:43

20場的確係TARGET黎既

早早開一次既場數等於美key 開成世既場數
八大最女who??
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

李克勤優先公布4場,加到9場,張敬軒優先公布3場,加到6場,容祖兒優先公布12場,最起碼加到20場,拭目而待

每位信用卡會員於每次交易最多可購買6張門票。

即係可以買好多次但每次最多6張? ...
hihi 發表於 2019-3-27 14:13

即刻申請左張建行卡lol

每位信用卡會員於每次交易最多可購買6張門票。

即係可以買好多次但每次最多6張?

近6年既hit 歌一定會有 唔知係咪kkbox medley 形式
if so then

連續劇
天窗
這麼近
新貴
心之
19慢歌maybe ...
eggsteven 發表於 2019-3-27 13:15

Kkbox個啲先應該唱全首
十幾年前啲怨鬼先medley就岩

想聽 綠野仙踪 & 床前無月光
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

天后就係冇機會返大陸TOUR先喺香港不停唱國語歌
gooloo 發表於 2019-3-27 12:50

咁佢又唔係完全無機會嘅
廣東省嗰堆都 TOUR 到嘅
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

可唔可以唱途經北海道 呢首明明咁正

這麼近那麼遠唔好唱
至憎
kaman921 發表於 2019-3-27 12:38

我都唔鍾意呢首
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

希望今次何丙編曲可以加多啲strings落慢歌
幻想緊花千樹係弦樂版

主打慢歌黎講淨係希望 花千樹 愛一個上一課 雙冠軍 可以入到regular rundown

我覺得on call 應該2揀1, 女皇就唔知lol
eggsteven 發表於 2019-3-27 13:18

女皇留黎encore

續集同女皇呢
616.1314 發表於 2019-3-27 13:16

我覺得on call 應該2揀1, 女皇就唔知lol

近6年既hit 歌一定會有 唔知係咪kkbox medley 形式
if so then

連續劇
天窗
這麼近
新貴
心之
19慢歌maybe ...
eggsteven 發表於 2019-3-27 13:15

續集同女皇呢
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

if so then

連續劇
天窗
這麼近
新貴
心之
19慢歌maybe

這麼近那麼遠唔好唱
至憎
kaman921 發表於 2019-3-27 12:38

擔心佢破音……呢首有j&h個版本夠啦,今次唔好唱

上次secret live講到好想唱精神戀愛 會唔會入落快歌medley先
rfv123 發表於 2019-3-27 12:33

maybe possible

建行每人最多6張,即係最多睇到3場
公售應該每人最多4張,最多睇到2場
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

斷得咁奇怪嘅
616.1314 發表於 2019-3-27 12:50

哈哈係咁呀

優先訂飛12場(日期:2019年8月5-8日,2019年8月10-11日,2019年8月13-18日 )
Ki 發表於 2019-3-27 12:47

覺得會加 (1)~2~3, 20~22~(23),17(18~19)場都夠破個人紅館演唱會記錄

斷得咁奇怪嘅

竟然星期五休息

其實啊祖本身係想好慘咁唱呢首
係肥 Y 逼佢笑住嚟唱

希望佢過檔鄧小巧果邊唔好再返黎
我們的總和