返回列表 發帖

[May/2024] 2024華晨宇火星演唱會香港站

演出日期:2024年5月24至26日 (星期五至日)
演出時間:16:00-17:30及19:30-22:00
演出場地:中環海濱活動空間
票價:港幣$1,385/$1,060/$735/$410 [全企位.一張門票可看兩場演出]

公開售票:
將會分3天開始於大麥、Cityline、貓眼公開發售
4月24日14:07預售5月24日場次
4月25日14:07預售5月25日場次
4月26日14:07預售5月26日場次
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大陸的粉絲和牛牛已經掃曬D飛
乐坛风云 發表於 2024-4-25 14:16

cityline重有大量

一張霏有兩場睇證明好大機會滯銷
cubex___ 發表於 2024-4-18 23:04

大陸的粉絲和牛牛已經掃曬D飛

一張門票可看兩場演出?

2018湖南衛視歌手節目,與Jessie J爭奪冠軍,失敗奪得亞軍。
2020湖南衛視歌手節目,打敗徐佳瑩、蕭敬騰 獲 ...
wzx0825 發表於 2024-4-19 16:45

湖南衛視親生仔,相當於Chill Club年度推介頒獎禮 AL/KT 奪男金/銀

2018湖南衛視歌手節目,與Jessie J爭奪冠軍,失敗奪得亞軍。
2020湖南衛視歌手節目,打敗徐佳瑩、蕭敬騰 獲得冠軍。

唔識,佢唱過乜歌?

點解要分開兩part唱?
hehe 發表於 2024-4-19 09:28

食個飯先?
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

有冇張碧晨做嘉賓
陳蕾冚家死

點解要分開兩part唱?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

唔好意思,請問邊位,識廣東話嗎?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

唔好意思
請問邊位???
fancycar 發表於 2024-4-19 05:31

内地版姜濤

唔好意思
請問邊位???

一張霏有兩場睇證明好大機會滯銷
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱