返回列表 發帖
@k會員 被告人幾好睇
Wonders 發表於 2017-3-8 18:44

叫我
  我而家睇完W後都未決定開邊套

唯一打算就係4月3一定追實viutv睇多次W
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

叫我
  我而家睇完W後都未決定開邊套

唯一打算就係4月3一定追實viutv睇多次W{:1_ ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-8 20:29

睇被告人啦就做完了
池城叔真係好正
我們的總和

睇被告人啦就做完了
池城叔真係好正
Wonders 發表於 2017-3-8 20:30

咁我都知佢d戲有保證嘅

咁我都知佢d戲有保證嘅
kevinlai1621 發表於 2017-3-8 20:40

個故事幾吸引
我們的總和

個故事幾吸引
Wonders 發表於 2017-3-8 20:44

viu有得睇咁ok la
  不過我要睇嘅野都幾多下 等我下星期可能會好d先開始睇

viu有得睇咁ok la
  不過我要睇嘅野都幾多下 等我下星期可能會好d先開始睇 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-8 20:48

仲追緊咩
我們的總和

仲追緊咩
Wonders 發表於 2017-3-8 20:52

每個星期都有我是歌手同明星大偵探仲有快本(韓國買番黎)(呢排變左芒果台鐵粉)
   其實係因為呢兩星期都有d忙

每個星期都有我是歌手同明星大偵探仲有快本(韓國買番黎)(呢排變左芒果台鐵粉)
   其 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-8 20:55

如果唔係池城叔我都好耐冇睇劇, 孝真嬸套嘢又棄咗
mid term 季節
我們的總和

如果唔係池城叔我都好耐冇睇劇, 孝真嬸套嘢又棄咗
mid term 季節
Wonders 發表於 2017-3-8 20:57

同我一樣都係選人睇多
  無計啦

同我一樣都係選人睇多
  無計啦
kevinlai1621 發表於 2017-3-8 21:01

Yuri 允兒好正 SNSD除咗西面sunny其他人都好正
我們的總和

Yuri 允兒好正 SNSD除咗西面sunny其他人都好正
Wonders 發表於 2017-3-8 21:04

我只係對我男女神有興趣, 其他都係J2 or viutv播時吸引先會追

我只係對我男女神有興趣, 其他都係J2 or viutv播時吸引先會追
kevinlai1621 發表於 2017-3-8 21:07

美太 咪係女神
我們的總和

美太 咪係女神
Wonders 發表於 2017-3-8 21:08

我男女神係Pinocchio男女主角

我男女神係Pinocchio男女主角
kevinlai1621 發表於 2017-3-8 21:15

信惠幾時有新劇
我們的總和

信惠幾時有新劇
Wonders 發表於 2017-3-8 21:16

電影就好似有, 佢都係鍾意兩邊走ga la

其 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-8 20:55

韓國就黎出 Season 3
如果冇野睇可能會睇下大陸同韓國有咩分別

韓國就黎出 Season 3
如果冇野睇可能會睇下大陸同韓國有咩分別 ...
mamakin 發表於 2017-3-9 20:37

上次我先同個好迷韓國ge fd講, 佢話韓國個d真係做得好details
  個人認為大陸版搞笑成份居多不過其實都係一單case還一單

上次我先同個好迷韓國ge fd講, 佢話韓國個d真係做得好details
  個人認為大陸版搞笑成份居多 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-9 20:40

韓國 s1 s2 都有追 會一齊估

韓國 s1 s2 都有追 會一齊估
mamakin 發表於 2017-3-9 20:41

咁呢個當然啦 不過好多時都係要靠裡面d人搵到(真)證據先得

終於做第三輯 !!! 28/4

話說J2今日開播藍海傳說
W viutv版就快又播完, 跟住係播雲畫的月光
煲劇嘅季節又黎

話說J2今日開播藍海傳說
W viutv版就快又播完, 跟住係播雲畫的月光
煲劇嘅季節又黎 ...
kevinlai1621 發表於 2017-4-18 22:58

long time no see
李生終於要入伍
我們的總和

long time no see
李生終於要入伍
Wonders 發表於 2017-4-18 22:59

呢個post都無咩人推 (呃fun都唔識)
   呢年好多大星都ready要失蹤1-2年

池昌旭好似都就快當兵><
帶起音樂 Music Onair
一個推廣本地獨立音樂的平台
https://www.facebook.com/hkmusiconair
IG:music.onair

有無人有睇 Fantastic Duo 2.0?
https://www.facebook.com/hkmusiconair

推下post先
睇落雲畫都好掂, 愈睇就愈鍾意朴寶劍

推下post先
kevinlai1621 發表於 2017-5-5 21:34

朴寶劍好qq
我們的總和

推下post先
kevinlai1621 發表於 2017-5-5 21:34

my 世子
1988 阿澤 look 都好qq
po張美圖先

岩岩煲完
好襯救命

朴寶劍好qq
Wonders 發表於 2017-5-5 21:34

貴族書生真係好cutie

my 世子
1988 阿澤 look 都好qq
po張美圖先
mamakin 發表於 2017-5-5 21:36

1988無認真睇, 記得你個時都有d印象, 但呢套真係好岩佢

1988無認真贂, 記得你個時都有d印象, 但呢套真係好岩佢
kevinlai1621 發表於 2017-5-5 21:44

世子應該係佢最吸粉既一套

世子應該係佢最吸粉既一套
mamakin 發表於 2017-5-5 21:46

成個角色好似佢, cute得黎又暖, 不羈得黎又會認真

原來做完藍海做K2

原來做完藍海做K2
kevinlai1621 發表於 2017-5-9 22:17

藍海睇到EP14 棄咗
K2 第一集睇到一半都停咗

藍海睇到EP14 棄咗
K2 第一集睇到一半都停咗
mamakin 發表於 2017-5-21 20:43

藍海都係古代條線好睇, 現代都有d悶, 不過唔夠雲畫悶

藍海都係古代條線好睇, 現代都有d悶, 不過唔夠雲畫悶
kevinlai1621 發表於 2017-5-21 20:45

雲畫去到後段開始悶 不過為咗寶劍都好努力睇晒
而家開咗美旭新劇 都不錯
等緊美俊套三流之路

雲畫去到後段開始悶 不過為咗寶劍都好努力睇晒
而家開咗美旭新劇 都不錯
等緊美俊套三流 ...
mamakin 發表於 2017-5-21 20:49

得個樣唔持久

有無睇都奉順?

睇左j2版K2嘅頭3集, 套戲好得

睇左j2版K2嘅頭3集, 套戲好得
kevinlai1621 發表於 2017-5-28 15:36

識貨
我們的總和

識貨
Wonders 發表於 2017-5-28 15:38

頭幾集真係好有電影感
  當然4位主角都好帶戲

有無睇都奉順?
hictons 發表於 2017-5-21 21:56

有啊睇晒 <3

k2好掂
話說唔知係咪J2 cut左好多, 點解爆完無幾耐, 一個就被殺, 一個就被自殺, 中間係咪無左個連接位

k2好掂
話說唔知係咪J2 cut左好多, 點解爆完無幾耐, 一個就被殺, 一個就被自殺, 中間係咪無左個連 ...
kevinlai1621 發表於 2017-6-27 20:44

終於睇完
我們的總和

終於睇完
Wonders 發表於 2017-6-27 20:49

我跟J2ma, tvb一攞左播放權, 網上就唔會有得睇
咁你係咪可以解答我問題

三流都幾有趣~

有冇人有睇李鍾碩套新劇
我們的總和

有冇人有睇李鍾碩套新劇
Wonders 發表於 2017-10-30 20:55

想睇, 但最衰俾tvb買起左版權

有無人有睇master key同 the unit?