返回列表 發帖
小姐你好

小姐你好
ed8671ed 發表於 2017-3-30 21:18

訴苦?
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

訴苦?
John 發表於 2017-3-30 21:24

先生你好

先生你好
ed8671ed 發表於 2017-3-30 21:48

男仕今天你很好
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

好聽過難得一遇呀
stopzi 發表於 2017-3-30 21:15
難得一遇好聽啲

王冬勝:可考慮將人民幣全面取代港元

匯豐銀行亞太區行政總裁王冬勝今日表示,香港與大陸的經貿關係密切,而且人民幣的國際化發展十分迅速,中央有意在2020年前將上海打造為國際金融中心,因此可視2020年為人民幣自由兌換的指標。他認為,現在是適合時間去討論港元的定位問題。

他續指,展望將來,究竟應該維持與美元掛勾的現狀、脫勾令港元自由浮動、改為跟人民幣掛鈎,還是直接以人民幣全面取代港元,都是值得港人研究及討論的問題,但他強調自己無特定立場。他亦有補充指,根據《基本法》,港元會存在至2047年。

另外,王冬勝又指,如果人民幣可自由兌換,就不再需要所謂的離岸人民幣中心,香港要注意這點。

(有線新聞截圖)
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

匯豐銀行亞太區行政總裁王冬勝今日表示,香港與大陸的經貿關係密切, ...
HOTMAN 發表於 2017-3-30 22:10

末日加速

容祖兒幾時先肯攞返隻Show Up出嚟唱

聽咗半首閃光 好需要定驚

nicholashin 發表於 2017-3-30 23:48

聽返10次3am

nicholashin 發表於 2017-3-30 23:48

vocal好一般
個feel係近3年最唔唱得女新人

我轉形象 我要行cute cute 圖像路線
SA弟林 發表於 2017-3-30 18:20

好期待你洗走YUM 形象。

聽返10次3am
stopzi 發表於 2017-3-30 23:49

希望環球推AGA 去女金啦。

vocal好一般
hehehaha 發表於 2017-3-30 23:50
其實CM好似唔太care vocal

其實CM好似唔太care vocal
nicholashin 發表於 2017-3-31 00:49

首歌已經算好岩佢把聲架啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2017-3-31 00:53
但都係好難聽

第一季話咁快又黎到最後一日啦bye
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

vocal好一般
hehehaha 發表於 2017-3-30 23:50

覺得有d似王菀之
點都好過Jude
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

匯豐銀行亞太區行政總裁王冬勝今日表示,香港與大陸的經貿關係密切, ...
HOTMAN 發表於 2017-3-30 22:10

王冬勝講左幾萬次
支那想取代先算

覺得有d似王菀之
點都好過Jude
John 發表於 2017-3-31 02:12

覺得jude好啲Lol
可能我唔太中呢個曲風+唱腔

覺得jude好啲Lol
可能我唔太中呢個曲風+唱腔
hehehaha 發表於 2017-3-31 02:29

我都喜歡Jude 多D 。拎住guitar 唱歌型好多

遇過 很多很多戀人
一朵花跟森林 你未決定哪邊合襯
如何投入你情感

害怕 今天挑選這人
轉角有個某君 送贈更動魄的熱吻
你為何沒有等 一早已被困

第一季話咁快又黎到最後一日啦bye
dongbb2332 發表於 2017-3-31 02:09

第二季開始啦。。YEAH

HOTMAN 發表於 2017-3-31 00:53

但聽佢把聲都幾辛苦, live可以上pun榜
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

好凍啊

打the most beautiful singer in hong kong會見到容祖祖照片

打the most beautiful singer in hong kong會見到容祖祖照片
HOTMAN 發表於 2017-3-31 11:40

我有外國friend話佢靚

hehehaha 發表於 2017-3-31 11:50

媽媽呢

我冇見到嘅
不過點解有趙薇

即係慈禧都有人讚靚女啦。。
黃夏蕙有人叫佢BB。。

hehehaha 發表於 2017-3-31 11:50

Asian Girls=靚是常識吧

我最鍾意2010-2011既佢

而家先知原來全好味精選隻好事多為係remix嚟

我冇見到嘅
不過點解有趙薇
electric 發表於 2017-3-31 12:11

raymond lam
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

Asian Girls=靚是常識吧

我最鍾意2010-2011既佢
HOTMAN 發表於 2017-3-31 12:23

唔識分歐美人既樣
MC同Beyoncé究竟點分

唔識分歐美人既樣
MC同Beyoncé究竟點分
stopzi 發表於 2017-3-31 12:45

容祖兒:曾經有人跟我說,我很像安祖蓮娜祖莉。

electric 發表於 2017-3-31 12:49

安祖蓮娜祖兒

安祖蓮娜祖兒
stopzi 發表於 2017-3-31 12:51

「我不是標準靚女。」

electric 發表於 2017-3-31 12:49

講真其實我一直暗地裡
我真係覺得美祖個咀好似aj同舒淇

講真其實我一直暗地裡
我真係覺得美祖個咀好似aj同舒淇
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-31 12:54

我一直覺得廖碧兒容祖兒舒淇係三姊妹

我一直覺得廖碧兒容祖兒舒淇係三姊妹
electric 發表於 2017-3-31 12:55

廖碧兒塊面勁似美祖初出道個時個包包麵@口@

JY 係我見過最靚嘅女歌手囉 HOMO?

廖碧兒塊面勁似美祖初出道個時個包包麵@口@
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-31 12:57

真係!!
細個睇皆大歡喜我內心一直諗呢個人好似容祖兒

JY 係我見過最靚嘅女歌手囉 HOMO?
賴爽 發表於 2017-3-31 12:57

JY > Lana Del Rey > Katy Perry > Beyonce > Gaga > Rihanna > Adele = Joyce Cheng > Sia

而家先知原來全好味精選隻好事多為係remix嚟
jasonng 發表於 2017-3-31 12:35

你唔講 我都唔知
Twins既 remix 歌幾時先肯出
nonkul

JY > Lana Del Rey > Katy Perry > Beyonce > Gaga > Rihanna > Adele = Joyce Cheng > Sia
hehehaha 發表於 2017-3-31 13:05

Adele >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Joyce Cheng lor homo
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

hehehaha 發表於 2017-3-31 13:05

Sia好慘 女神p!nk呢

Adele >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Joyce Cheng lor homo
616.1314 發表於 2017-3-31 13:11

欣宜個鼻咁大。驚。

ADELE 高貴咁多

stopzi 發表於 2017-3-31 13:11

識貨!!!!!

stopzi 發表於 2017-3-31 13:11

p!nk > Kelly Chen = Kay Tse > Gigi Leung > Sammi > Candy Lo > Stephanie Cheng = JW = Aga = Kary

ok?

陰公 講靚冇人記起美之