返回列表 發帖
真係飛去睇?
Jacz 發表於 2015-7-13 14:25

未攞假 但有興趣
難得瘋狂
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

我想問DVD 有沒有收錄同容祖兒的對話?還是只有習慣失戀?

你地上左DVD 麼?
Kyle_ 發表於 2015-7-12 17:32

你估下啦

已買 DVD
第一次買 Fafa D 碟
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我想問DVD 有沒有收錄同容祖兒的對話?還是只有習慣失戀?
HarryPotter 發表於 2015-7-13 16:04

無!
只有首歌
二〇二三年度全女班投票

Jimmy係咪佢以前髮型師個個?
Jacz 發表於 2015-7-13 14:27

係...之前有幫佢SET個髮型

我有一隻DVD比我拎出黎個時整裂左 有無得換

DVD嘅質素真係好好多

有D鋪好似賣晒

已買 DVD
第一次買 Fafa D 碟
616.1314 發表於 2015-7-13 17:39

[粉絲共融]會買藍光支持

係...之前有幫佢SET個髮型

我有一隻DVD比我拎出黎個時整裂左 有無得換  ...
pika927 發表於 2015-7-13 21:36

我隻 Disc 1 花左
不過照 read 到無理佢
二〇二三年度全女班投票

雲頂 聽日開始賣飛! 快點千嬅我
John 發表於 2015-7-12 15:23

黎啦喂黎啦喂 正呀喂
分分鐘有得坐馬航business啊
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

睇多好多次了正

千千係making-of度話Joey成日上佢屋企!!睇唔出佢地咁frd...
睇DVD覺得唱得比CD好好多,唔通係幻覺?

PS:幾時有簽名會?好想要千千ge親筆簽名。
舞來舞去 不日內開始錄音。

千千係making-of度話Joey成日上佢屋企!!睇唔出佢地咁frd...

PS ...
黃家正 發表於 2015-7-15 20:58

之前又話過新年Torres 有收JY 紅包
...

PS ...
黃家正 發表於 2015-7-15 20:58
應該係丁生 同劉生fd d, 所以咪。。。

__曾踏破過深海
          尋求你我所愛__

DVD可唔可以快L D寄黎㗎

torres真係好QQ : 楊千嬅加油~

澳門站聽曰賣飛啦!

之前又話過新年Torres 有收JY 紅包
siongguan 發表於 2015-7-15 23:07

佢哋frd都因為丁生囉我覺得
love wins!

澳門睇演唱會好無氣氛,雲頂問左個朋友個場地音響唔掂,考慮緊

let's begin澳門站真係零宣傳,唔係有fans講都唔知已經開售

Torres: 哎呀哎呀楊千嬅?
loop左十萬次

let's begin澳門站真係零宣傳,唔係有fans講都唔知已經開售
Jacz 發表於 2015-7-17 16:26

我呢個身為FANS 都係個FD 話比我聽先知

回復 683# 快劍俠

已買澳門站飛

雲頂7.26前買有8折

Cotai果邊1280賣曬,快達票就仲有

ilovemiriam 發表於 2015-7-16 15:26

歌后加影后

有無BR消息?

我呢個身為FANS 都係個FD 話比我聽先知
快劍俠 發表於 2015-7-17 16:38

我都係睇人地既post先知
唱片公司零宣傳,連千嬅既fb / ig / weibo 都冇任何消息

雲頂7.26前買有8折
joshua 發表於 2015-7-17 16:49

仲未攞假
唔知攞唔攞到呢

想問個問題,有冇人有見過呢隻碟Cd或DVD有poster出售?好似間間舖都冇,係咪冇出?

Neway 加咗Let's begin四首歌:
- 煉金術
- 小城大事
- 飛女正傳
- 最好的債

Neway 加咗Let's begin四首歌:
- 煉金術
- 小城大事
- 飛女正傳
- 最好的債
sunnylau 發表於 2015-7-18 11:55

終於有返煉金術唱,想佢加埋花與愛麗斯同埋處處吻

終於有返煉金術唱,想佢加埋花與愛麗斯同埋處處吻
p74d47 發表於 2015-7-18 16:55

應該會越黎越多歌可以唱

想問個問題,有冇人有見過呢隻碟Cd或DVD有poster出售?好似間間舖都冇,係咪冇出? ...
Serendipity 發表於 2015-7-18 11:36

買左2隻都無poster送/買

睇左2次,我覺得大傻好似重新錄過

上唔上到dvd销量榜啊?

應該會越黎越多歌可以唱
Kyle_ 發表於 2015-7-18 17:04

好想瘋狂唱千嬅

好想瘋狂唱千嬅
John 發表於 2015-7-19 14:33
男仔唱千嬅歌,個key唔知想點

終於有時間睇DVD
好完美 Talking + 過場都收得幾足
Making of "assistant director" 打錯做 "assitant"
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

男仔唱千嬅歌,個key唔知想點
Nathan 發表於 2015-7-19 23:14

用原key啦

想問個問題,有冇人有見過呢隻碟Cd或DVD有poster出售?好似間間舖都冇,係咪冇出? ...
Serendipity 發表於 2015-7-18 11:36

寰亞 d 碟以後都唔會有 poster , 因為俾咗華納做發行, 慳返咗宣傳費...

用原key啦
John 發表於 2015-7-20 12:18
唱唔到高音

寰亞 d 碟以後都唔會有 poster , 因為俾咗華納做發行, 慳返咗宣傳費...
lokben 發表於 2015-7-21 18:10

吓,當真?咁cheap.....咁可能新碟都唔會有poster ...

吓,當真?咁cheap.....咁可能新碟都唔會有poster ...
Serendipity 發表於 2015-7-21 22:38

之前 Sammi 出精選都係無 poster , 去買碟問都話寰亞 d 碟全部都無 poster ...

DVD好正喎
又華星三寶又鄭秀文又容祖兒又張學友咁
啲歌仲要精選都無咁齊呀
睇嚟楊千嬅今次落好重本仲豁出去喎
但呢次的確係咁多個演唱會以嚟最正一次
買硬呀
最後有容粉買嗎?
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

唱唔到高音
Nathan 發表於 2015-7-21 20:51

楊千嬅既歌男仔真係好難唱,第八度又唔得,高八度又唔得,所以我唱k從來都唔會唱,但我真係好想唱

DVD好正喎
啲歌仲要精選都無咁齊呀
睇嚟楊千嬅今次落好重本仲豁出去 ...
Qmen 發表於 2015-7-21 23:18

我有個容粉frd買佐CD
唔知King Jer會唔會買呢

唱唔到高音
Nathan 發表於 2015-7-21 20:51

楊千嬅既歌男仔真係好難唱,第八度又唔得,高八度又唔得,所以我唱k從來都唔會唱,但我真係好想唱 ...
Jacz 發表於 2015-7-22 00:53

咁大家唯有聽我唱
雖然都唔係最理想既range

之前 Sammi 出精選都係無 poster , 去買碟問都話寰亞 d 碟全部都無 poster ...
lokben 發表於 2015-7-21 23:17

嘩!使唔使呀

雖然我都唔介意冇

DVD好正喎
啲歌仲要精選都無咁齊呀
睇嚟楊千嬅今次落好重本仲豁出去 ...
Qmen 發表於 2015-7-21 23:18

我有買
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

楊千嬅 Let's Begin 世界巡迴演唱會2015 - 澳門站
2015年9月19日 (星期六) 晚上8:00

楊千嬅的獨特風格及唱腔配上一流的舞蹈編排和舞台設計,將令演出更為壯觀。她將演繹多首耳熟能詳的大熱歌曲及最新大碟的主打歌曲,包括《野孩子》和《原來過得很快樂》。

出道至今20年來,由少女變成人母的楊千嬅,於摘了影后的同時,一直堅持她的歌唱事業。她於今年初在香港舉辦了一連七場的《楊千嬅Let's Begin世界巡迴演唱會2015》,門票火速售罄。楊千嬅演唱《少女的祈禱》、《小城大事》、《可惜我是水瓶座》、《姊妹》等名曲的同時,全場樂迷們更興奮地一同和唱起來,讓場內氣氛變得十分熱熾。

終於睇左disc 2
大傻頭個part好明顯錄過==
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而