返回列表 發帖
春捲 & Twins are Team Kenny, Ivana has always been Team Hins. Now that Hins & Kenny 再次分手......

...
boy4dudes 發表於 2022-5-30 01:38

Kenny睇咗兩場仲要勁high 又周不時拍片

Kenny睇咗兩場仲要勁high 又周不時拍片
angelcheng0203 發表於 2022-5-30 14:16
Wow, really? Kenny 睇咗邊兩場? Hehe 嘉賓? 有無帶新 bf 去? 定係散左? 同 Hins 有機復合?

人類群星閃耀時喺紅館唱成件事真係超夾

有一種超友誼叫王菀之同張敬軒
再將我相信的如煙火般綻放

Upload咗完整版有埋群星
losyes 發表於 2022-5-30 10:02

全場大合唱起晒雞皮!!!!!
再將我相信的如煙火般綻放

Wow, really? Kenny 睇咗邊兩場? Hehe 嘉賓? 有無帶新 bf 去? 定係散左? 同 Hins 有機復合? ...
boy4dudes 發表於 2022-5-30 14:47

又復合?!
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

提到今次個唱請來不少嘉賓,他表示之後會請他們食飯作為答謝。對於未有邀請視他為偶像的冼靖峰做嘉賓,引來冼的粉絲不滿,軒仔說︰「網上可以自由發表意見,粉絲角度好單純,只係想見到偶像有多啲機會。佢有send短訊俾我,話希望呢幾日新聞冇影響我,我有同佢講加油,做多啲好作品等觀眾記住,比起做嘉賓更有意義,可能將來有機會大家會合作。佢哋同我初初入行一樣,喺待人接物要多加磨練。」

人類群星閃耀時喺紅館唱成件事真係超夾

有一種超友誼叫王菀之同張敬軒 ...
kaman921 發表於 2022-5-30 15:29

Superb!
每人每天都是披著戰士袍打出新版圖。

提到今次個唱請來不少嘉賓,他表示之後會請他們食飯作為答謝。對於未有邀請視他為偶像的冼靖峰做嘉賓,引來 ...
梨胃言 發表於 30/5/2022 17:41
粉絲角度好單純
發現呢七個字可以解釋CM 眾多現象

場次嘉賓 截止 30 May 2022
The Show Must Go On   
Youtube 大約播放率
第一場陳慧琳     98,000
(470,000 冤枉娛樂)
第二場林家謙   160,000
(490,000 冤枉娛樂)
第三場鄭欣宜    190,000
(700,000 冤枉娛樂)
第四場Tyson  Yoshi, 泳兒    450,000
第五場衛蘭    540,000
第六場梁詠琪    230,000
第七場MC $oHo  & KidNey、Kayan9896    710,000
第七場七仙羽    670,000
第八場黎明    590,000
第九場MC 張天賦    1,520,000
第十場C AllStar    520,000
第十一場陳柏宇    340,000
第十一場林明禎    660,000
第十二場吳林峰    140,000
第十三場洪嘉豪    380,000
第十四場Dear Jane    300,000
第十五場Serrini    380,000
第十六場馮允謙    330,000
第十七場湯令山    420,000
第十八場林奕匡    270,000
第十八場葉巧琳    190,000
第十九場許廷鏗    430,000
第二十場姜濤    1,100,000
第二十一場ToNick    330,000
第二十一場Arvin  Tsang    210,000
第二十二場岑寧兒    330,000
第二十二場藍奕邦    230,000
第二十三場鄧麗欣    790,000
第二十三場COLLAR    610,000
第二十四場陳蕾    360,000
第二十四場許靖韻    230,000
第二十五場周國賢    380,000
第二十五場RubberBand    250,000
第二十六場王菀之 PART 1    320,000
第二十六場王菀之 PART 2    390,000
第二十六場陳卓賢    400,000
第二十六場柳應廷    320,000

hissorhk 發表於 2022-5-30 21:47

暫時:
1. 頭幾場係低 View D, 頭三場放咗喺冤枉娛樂***
2. 暫時得兩個單位過 1 百萬 view

第九場
MC 張天賦 1,520,000
第二十場
姜濤 1,100,000

3. 過 60 萬 view 有, 相信 collar 走音幫助帶動
第三場
鄭欣宜
    190,000 (700,000 冤枉娛樂)
第七場
MC $oHo & KidNey、Kayan9896 710,000
第七場
七仙羽 670,000
第十一場
林明禎 660,000
第二十三場
鄧麗欣 790,000
第二十三場
COLLAR 610,000

4. 本身知名度低, 半紅不黑歌手真係特別差, sony 歌手特別嚴重
第十二場
吳林峰 140,000
第十八場
林奕匡 270,000
第十八場
葉巧琳 190,000
第二十一場
Arvin Tsang 210,000
第二十二場
藍奕邦 230,000  (本身唔算太多人普通樂迷有興趣)

5. 有機會反超前嘅相信係尾場果幾段

不過以上只反映網絡世界情況, 作為參考.要知英皇 & 粉絲會幫手推片.

頭幾場係post冤枉
Kelly 471K
Him 497K
Joyce 706K

頭幾場係post冤枉
Kelly 471K
Him 497K
Joyce 706K
梨胃言 發表於 2022-5-30 22:24

ohh 好, 我加返, thanks !

嘉賓都要比view 係咩玩法

lemontea1069 發表於 2022-5-31 02:23

乜解究? 重要某啲人係噚晚先出嘅

點解唔順便寫埋每場日期?

不如寫埋送咩禮物。

lemontea1069 發表於 2022-5-31 02:23

客觀數據點解讀就自己選擇

至於近期果 D 覺得低 VIEW 就 = 冇咁受歡迎
就係果個人解讀數據嘅問題
明知放得越耐就理論上應該比較多 VIEW

客觀數據點解讀就自己選擇

至於近期果 D 覺得低 VIEW 就 = 冇咁受歡迎
就係果個人解讀數據嘅問題
明知 ...
hissorhk 發表於 31/5/2022 17:47
結論係咪H會員支持嘅歌手連7CFU都不如?

ohh 好, 我加返, thanks !
hissorhk 發表於 2022-5-30 22:41

你有時間可以計埋其他channel
林家謙有2段現場觀眾影嘅特別高views (55K+132K)
可能嗰陣大家未發現英皇自己有channel
KT星島嗰段都有192K views

結論係咪H會員支持嘅歌手連7CFU都不如?
kwanie 發表於 2022-5-31 19:36

結論就係低 VIEW 果班 (特別出道好耐果班) 請繼續努力~求突破~

點解王苑之可以咁正
lemontea1069 發表於 2022-5-30 13:09

10000分for ivana..   真心朋友,會遙遠祝福他的哪種
同埋boffee 個吉袋笑死我

10000分for ivana..   真心朋友,會遙遠祝福他的哪種
同埋boffee 個吉袋笑死我 ...
快劍俠 發表於 2022-6-1 10:30

人生有個朋友係王/張真係死而無憾
張敬軒呀 不如我地傾下計
成件事又pure 又充滿愛

Last show RUNDOWN, please!