返回列表 發帖
support fred win....

Moon so sad..臨門一腳
pray for you

頂 呀MOON個樣想點........
屮SiU霖屮 發表於 2013-10-12 23:08

佢個個嚇親樣笑到我黐線

最高呼聲都係fred...如果佢out左全場會點...

But really I don't see what you guys are saying about Moon. Even this performance wasn't THAT bad.

其實MOON由揀衫個LOOK已經輸哂.___.
同其他人完全比下去

其實MOON由揀衫個LOOK已經輸哂.___.
同其他人完全比下去
艾石仔 發表於 2013-10-12 23:15

HEA唱 HEA LOOK
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

最高呼聲都係fred...如果佢out左全場會點...
rubylovessss 發表於 2013-10-12 23:15

P(out fred)=0

But really I don't see what you guys are saying about Moon. Even this performance wasn't THAT bad.
kin888 發表於 2013-10-12 23:15

只係唔想喺度 OT 啫
但佢今集真係不論造型定唱功都係兩個字:錯哂 !
如果一個普通人能左右一些人的決定
這些人也未免太可笑了吧

《一個怪異小圈子》

wasn't that bad,was very bad
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

MOON個樣

未問評判前咪問班藝人, 個個都話阿MOON好聽
結果 X_X......
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

回復 717# stephybest

好似做緊maths嘅作業咁,唸起中心小學事情,哈哈
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

姚兵唱果陣,影到阿Moon笑得好牽強
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

確實唔算好差,但甩左幾下好明顯。
我反而幾喜歡佢唱 "分開簡單" 既唱法,
同埋明顯前面平淡後尾一下爆,有晒鋪排,但唔似自然流露既感情。

佢同鄭世豪差不多啦,
都係有D刻意想話比評判聽眾知,自己有聲有唱功,有時反而會有反效果。
而且羅鈞滿個樣真係好謝,應該係病左既關係。

阿fred真係無得輸law.........

得啦,見到巫老師同肥媽咁high
Moon已經out咗9成
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

MOON黑面樣子

Fred 完全冇得輸 !!!

揀啱歌又令現場觀眾投入演出
這些人也未免太可笑了吧

《一個怪異小圈子》

冠軍...唔駛講了

好嘢,終於唔使見到阿moon囖!!!

恭喜Fred哥!!!

Fred and Corrina has always been the show's best performers, not just singers. This is why I wish they had gone with the American Idol format. Imagine a final two duel between the two.

Fred 真係冇得輸…

唱左咁多個,終於有粒「星」真係出左黎啦
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

MOON黑面樣子
stephybest 發表於 2013-10-12 23:23

佢應該諗緊陣間講咩..

佢應該諗緊陣間講咩..
星夢情真 發表於 2013-10-12 23:27

好mean......
不過笑左XDD

佢應該諗緊陣間講咩..

係...培養情緒

唱左咁多個,終於有粒「星」真係出左黎啦
星勤 發表於 2013-10-12 23:26

不嬲睇呢個節目就係為左佢一個,哈哈

但陳明恩同姚兵都有顯著既進步,希望佢地三甲。
(今晚出局既應該可肯定唔係佢地卦)

講中晒...sorry la ar moon...

回復 734# 星夢情真

可能佢又講一大堆聽到人嘔嘅說話

Why do they need to wait so long to put Fred in...

佢應該諗緊陣間講咩..

好mean......
不過笑左XDD
victor1991415 發表於 2013-10-12 23:28

笑咗 x 2

回復  星夢情真

可能佢又講一大堆聽到人嘔嘅說話
kenny211 發表於 2013-10-12 23:30

所以咪要培養情緒囉 !!!
這些人也未免太可笑了吧

《一個怪異小圈子》

高分過明恩?

高分過明恩?
rubylovessss 發表於 2013-10-12 23:32

莫非明恩係最低分入??

97 分 @@@@@@@@@@

97.0………

97分=.= FRED

wow....97@@

專登搞到最後宣佈鄭世豪= =

莫非明恩係最低分入??
kelton 發表於 2013-10-12 23:32

奇怪..姚兵高分過佢

無論阿Fred最後系冠亞季,其實都已經做咗個勢出嚟

希望佢可以簽間好少少嘅唱片公司,彌補等咗10年嘅艱辛

Ironically 鄭世豪 can't have proved those things because he only needed to choose two songs...

可以out羅鈞滿嗎?真心想out,一起倒數out佢啦!!!!

真係OUT左

羅鈞滿 bye bye !!!!!
這些人也未免太可笑了吧

《一個怪異小圈子》

out了

阿moon好慘呀!!
第七週冠軍歌曲-謝安琪《心不由己》

從不曾沉悶大家已能找到最好歸宿
如果有妄想堅決不懂 美滿得不接受心痛

D_U 真係好賤LOL
MOON 班FANS..... 嗌左冇1秒LOL
就收左聲~_~

哇...鄭世豪好激動耶