返回列表 發帖
9 up都咁多人投
kevinlai1621 發表於 2016-11-19 22:25

真係痴線
明明功夫好睇好多
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

真係痴線
明明功夫好睇好多
JasOh103 發表於 2016-11-19 22:30

我都係投功夫
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

希望計分員無事

一班藝人粉身碎骨

原來我改左簽名但唔記得出榜
等我執下個榜先

十大鎖定左9首
最後一個位有3首爭緊

其實Phil個range唔算窄啦

十大鎖定左9首
最後一個位有3首爭緊
JasOh103 發表於 2016-11-20 16:30

銀髮白加油

mcdonald new bread

銀髮白加油
ed8671ed 發表於 2016-11-20 18:18

唔係3首裡面其中一首

唔係3首裡面其中一首
JasOh103 發表於 2016-11-20 19:17
係九首入面其中一首?

係九首入面其中一首?
nicholashin 發表於 2016-11-20 19:34

1月揭曉

十二大十二首已經定好哂。。。但至尊歌唔知俾邊首好

十二大十二首已經定好哂。。。但至尊歌唔知俾邊首mayday好
bagfgfcde 發表於 2016-11-20 19:42

希望係其他單位

依期好多日本妹icon

唔知大台畀幾多錢請打手呢 我又要做

連續兩晚聽到 我的驕傲

哇D_U 環球有冇咁戀CHEAP DEL曬美之環球個時D MV

哇D_U 環球有冇咁戀CHEAP DEL曬美之環球個時D MV
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-20 22:25

可能private左 Kay既mv時不時都會private一兩日
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

可能private左 Kay既mv時不時都會private一兩日
HOTMAN 發表於 2016-11-20 22:27

SORDOESLEI~

十二大十二首已經定好哂。。。但至尊歌唔知俾邊首好
bagfgfcde 發表於 2016-11-20 19:42

我未定好  有幾首十大線+同分。原先打算比山林道同壞與更壞
後尾覺得已經比左祖兒兩年白果有d唔忍心  新貴又播到差唔多
近排又覺得停止繁殖同無表面傷痕幾順耳  可以攝下位
搞到唔夠位
呢堆歌都係覺得OK 又唔足夠喜愛到十大程度 但唔比十大又無其他獎比果種
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

唔知大台畀幾多錢請打手呢  我又要做
nicholashin 發表於 2016-11-20 21:19

sony唔系請咗你喇咩

反OT:太陽點解無錢請打手  我又想做
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

sony唔系請咗你喇咩

CBY0710 發表於 2016-11-20 22:37

邁亞無錢都好多人想做

@kay___ @matt____ @nick________ @Jas_____
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我未定好  有幾首十大線+同分。原先打算比山林道同壞與更壞
後尾覺得已經比左祖兒兩年白果有d唔 ...
CBY0710 發表於 2016-11-20 22:36

好明顯要俾祖祖啦
祖祖咁靚

sony唔系請咗你喇咩

CBY0710 發表於 2016-11-20 22:37
我部Sony手機真金白銀買架

癡線依個test我玩到10/10
harryharry 發表於 2016-11-20 23:00

呢個應該無可能唔係10 我之前做過,又俾過幾個friend做,全部都係10

邁亞無錢都好多人想做

@kay___ @math____ @nick________ @Jas_____
HOTMAN 發表於 2016-11-20 22:56

果然冇我份嘎
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我部Sony手機票真金白銀買架
nicholashin 發表於 2016-11-20 23:05

真心分享自購產品
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好想聽到啲真係感動到人同高質既新既k情歌。。。

harryharry 發表於 2016-11-20 23:00

我覺得睇唔到d咩, 答問題唔係為全對嗎, 而且通常都係有心做先會認真睇曬10題, 咁唔係一定會高分d咩

果然冇我份嘎
matthew1990 發表於 2016-11-20 23:07

打錯 而家可能係你

bagfgfcde 發表於 2016-11-20 23:12

新貴

我覺得睇唔到d咩, 答問題唔係為全對嗎, 而且通常都係有心做先會認真睇曬10題, 咁唔係一定會高分d咩{: ...
kevinlai1621 發表於 2016-11-20 23:12

即係有用心機花時間睇就係有強迫症

打錯 而家可能係你
HOTMAN 發表於 2016-11-20 23:12

我比較想去邁亞做Intern多啲

即係有用心機花時間睇就係有強迫症
harryharry 發表於 2016-11-20 23:14

咁呢個世界一定有好多都有強迫症

bagfgfcde 發表於 2016-11-20 23:12

高山低谷
Happy and Blessed.

岩得5題。。。

5/10 正常噶
Happy and Blessed.

我比較想去邁亞做Intern多啲
matthew1990 發表於 2016-11-20 23:14

想做咩位 不如負責拍mv lv都好

想做咩位 不如負責拍mv lv都好
HOTMAN 發表於 2016-11-20 23:19

宣傳或者Music Director 都得

另外佢一自high 我就車巴佢
佢一偷懶唔練歌 我就車巴佢
佢一走數 我就車巴佢

吖重有 炒埋夏森美

宣傳或者Music Director 都得

另外佢一自high 我就車巴佢
佢一偷懶唔練歌 我就車巴佢
佢一走數 ...
matthew1990 發表於 2016-11-20 23:19

咁瘋狂自拍同妹起個嘴同迫人讚佢靚同迫人讚佢d歌好聽呢

(影性感相呢唔好車Thanks)

做宣傳部可唔可以用100蚊宣傳到比全港人都識首歌先

我今週第十位同第十九位嗰兩首

無人知道雙子座
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

已經中左一種名為君の名は。既毒
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

回復 778# harryharry

Done10分
利申:唔係鏡粉

無人知道雙子座
John 發表於 2016-11-20 23:35

依個live有埋視覺享受,可以睇欣宜施展汪明荃絕招

已經中左一種名為君の名は。既毒
dongbb2332 發表於 2016-11-20 23:35

已經中左一種「君の名は希望 」。既毒

邁亞無錢都好多人想做

@kay___ @matt____ @nick________ @Jas_____
HOTMAN 發表於 2016-11-20 22:56

i'm east asia okay

double double duet version is nice