返回列表 發帖
都唔係咁高要求姐
nicholashin 發表於 2017-4-3 15:37

點解我可以咁低分嘅

**** 本內容被作者隱藏 ****
seeseetv 發表於 2017-4-3 15:37
本帖隱藏的內容需要積分高於 8000 才可瀏覽

nicholashin 發表於 2017-4-3 15:39

nicholashin 發表於 2017-4-3 15:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

點解我可以咁低分嘅
electric 發表於 2017-4-3 15:39
咁要用力賺多啲fun
seeseetv 發表於 2017-4-3 15:40

咁要用力賺多啲fun**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-4-3 15:42

kevinlai1621 發表於 2017-4-3 15:41

好慘 佢唔應你
噉等我理下你

kevinlai1621 發表於 2017-4-3 15:41
seeseetv 發表於 2017-4-3 15:44
好慘 佢唔應你
噉等我理下你
seeseetv 發表於 2017-4-3 15:47
手機打字好慢

**** 本內容被作者隱藏 ******** 本內容被作者隱藏 ****手機打字好慢
nicholashin 發表於 2017-4-3 15:49

好慘 佢唔應你
噉等我理下你
seeseetv 發表於 2017-4-3 15:47

你幾好嗎, 好耐無見

你幾好嗎, 好耐無見
kevinlai1621 發表於 2017-4-3 15:58

幾好幾好
不過又要飄走了

有人秒回係咪好開心

**** 本內容被作者隱藏 ******** 本內容被作者隱藏 ****手機打字好慢
nicholashin 發表於 2017-4-3 15:49

幾好幾好
不過又要飄走了

有人秒回係咪好開心
seeseetv 發表於 2017-4-3 15:59

得閒多d留個美言

得閒多d留個美言
kevinlai1621 發表於 2017-4-3 16:00

好丫一於噉話

seeseetv 發表於 2017-4-3 15:57
kevinlai1621 發表於 2017-4-3 15:59

Hi thew thew
stopzi 發表於 2017-4-3 13:54

做乜學埋兔兔啲衰野
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

做乜學埋兔兔啲衰野
matthew1990 發表於 2017-4-3 19:05

Thew係咪讀phil?
Happy and Blessed.

**** 本內容被作者隱藏 ******** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-4-3 16:05

支持你

最後幾驚啊東又「發作」然後「掉佢老母落Guy」
hehehaha 發表於 2017-4-2 21:16

應該唔會咁癲,但今日見到有個白卡客對佢好咗

Thew係咪讀phil?
jose 發表於 2017-4-3 19:07

Phil 係普通話第一聲
Thew 係普通話第三聲
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Phil 係普通話第一聲
Thew 係普通話第三聲
matthew1990 發表於 3/4/2017 22:51
點解唔係廣東話既一、四聲要走去用蝗語~

點解唔係廣東話既一、四聲要走去用蝗語~
kwanie 發表於 2017-4-3 23:08

因為唔識粵語九聲

因為唔識粵語九聲
matthew1990 發表於 2017-4-3 23:17

三碗細牛腩面一百碟
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

每次唱髒話阿七都好感觸
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

三碗細牛腩面一百碟
HOTMAN 發表於 2017-4-3 23:38

D_U 原來兩份PROJ下星期就交 冇戀佐第13個WEEK 係咪痴線
D_U 仲要其中一份做都未做過
D_U 另外一份完全冇頭緒
D_U 我好戀淆
D_U 然後我依家仲係到打緊LOL
D_UUUUUUUUUUUUU

我的驕傲1314

wtf did i just watch? what a disaster
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

點解細細個唔好好努力讀書考入港大呢
飲恨

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
bagfgfcde 發表於 2017-4-5 20:48

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

飲恨
屮SiU霖屮 發表於 2017-4-5 21:27

你又想俾人滴蠟

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
nicholashin 發表於 2017-4-5 21:43

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

飲恨

J都貪

飲恨

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

細J都貪
hehehaha 發表於 2017-4-5 22:22

你又知細既

細J都貪
hehehaha 發表於 2017-4-5 22:22

其實我未睇條片@_@

HOTMAN 發表於 2017-4-5 22:28

@口@@@@@@@@@@@@ 真嫁???

@口@@@@@@@@@@@@ 真嫁???
屮SiU霖屮 發表於 2017-4-5 23:01

HOTMAN 發表於 2017-4-5 23:12

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

HOTMAN 發表於 2017-4-5 23:12

matthew1990 發表於 2017-4-5 23:17

HOTMAN 發表於 5/4/2017 23:40

kwanie 發表於 2017-4-5 23:43

HOTMAN 發表於 5/4/2017 23:52

唔知點解
呢排唔開心諗到想聽嘅第一隻歌
居然係所有下雨天
Happy and Blessed.

kwanie 發表於 2017-4-5 23:53

唔知點解
呢排唔開心諗到想聽嘅第一隻歌
居然係所有下雨天
jose 發表於 5/4/2017 23:56
一齊行過咖啡室啦
HOTMAN 發表於 6/4/2017 00:00
本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

今日凌晨有網民在討論區張貼一段約 20 秒長的影片,片段中有人被按住頭部和壓在床上,另有一男子用下體拍打事主