返回列表 發帖
咁之前叫歌迷錄果廿秒經歷有無播到

PerryXD 發表於 2017-3-25 01:09

有...間場播左~

點唱環節,有無請觀眾上台?

大家要珍惜機會,唔好點non-side cut啊
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

現場後面勁多人叫密友
stephybest 發表於 2017-3-25 00:55

我去都會叫
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

PerryXD 發表於 2017-3-25 01:09

有,bgm係特別嘉賓,全場仲以為係唱呢首跟住大合唱,點知jy走去換衫

點唱環節,有無請觀眾上台?

大家要珍惜機會,唔好點non-side cut啊
l00540 發表於 2017-3-25 01:15

冇請觀眾上台,佢搵dancer panda拎個箱出黎,之後抽完讀下係咩歌講幾句就唱

上次坐飛機前半唱得ok,最後個副歌jy走去踢啲野落歌迷度,之後佢喪笑fail左 ...
stephybest 發表於 2017-3-25 00:57

個腦自動播放lucky star D笑聲
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

隻碟
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實好似好多首都係半首大半首就收檔,留聲比之後咁多場

隻碟原來是金碟

琴晚幾點完?

琴晚幾點完?
teng212 發表於 2017-3-25 08:19

好似11點左右完

唱左我最愛首主打
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

唱左我最愛首主打
JasOh103 發表於 2017-3-25 08:56

像有感情

跟著個tracklist黎播

個RUNDOWN除左幾首預左一定唱既SIDE TRACK,
都已經好唔錯
竟然有卸妝

多謝依個SHOW 令我識佐多好多美祖DSIDE歌<3

GLOW/ IN MOTION/ A TIME FOR US/ JOEY & JOEY 呢幾隻中後期既碟一首都冇

GLOW/ IN MOTION/ A TIME FOR US/ JOEY & JOEY 呢幾隻中後期既碟一首都冇
stephybest 發表於 2017-3-25 13:13

同舒文有無關?

Btw, 佢似乎很喜歡《Close Up》
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

stephybest 發表於 2017-3-25 13:13

隻隻都同前度有關點唱

隻隻都同前度有關點唱
艾石仔 發表於 2017-3-25 13:40

仲有10幾首準備左都未出場 肯定有既
吹沙入眼呢

仲有10幾首準備左都未出場 肯定有既
吹沙入眼呢
stephybest 發表於 2017-3-25 13:55

諗住實有黃色大門
點知

諗住實有黃色大門
點知
艾石仔 發表於 2017-3-25 14:03

黃色大門肯定有啦
推測傷神之後會換返做黃色大門比街客
因為過場個位個VISUAL成件事配合黃色大門接住

黃色大門肯定有啦
推測傷神之後會換返做黃色大門比街客
因為過場個位個VISUAL成件事配合黃色大門接住 ...
stephybest 發表於 2017-3-25 14:07

黃色大門聽到唔想再聽

隻隻都同前度有關點唱
艾石仔 發表於 2017-3-25 13:40

in motion邊隻同前度有關?

同舒文有無關?

Btw, 佢似乎很喜歡《Close Up》
l00540 發表於 2017-3-25 13:17

成隻「Close Up」 除佐 「搖搖搖」 ,全部唱過Live,
估唔到有唱我最鍾意既「睡袍」

in motion邊隻同前度有關?
water:) 發表於 2017-3-25 14:12

與蝶?
DM多仔多到覆唔哂

與蝶?
mosesming 發表於 2017-3-25 14:44

二人浴
28個我入面有hocc把聲? 唔記得左

係咪因為後期都冇舒文

我剩係知尋晚容祖兒講嘢笑死人
人台衫都好靚
氣氛好好

今晚應該靜D,可能都係送嘅飛

我剩係知尋晚容祖兒講嘢笑死人
人台都好靚
氣氛好好

今晚應該靜D,可能都係送嘅飛 ...
風見志郎 發表於 2017-3-25 15:03

衫我覺得可以再好D,第2PART條裙打橫大大份好核突,前面睇好似隻蝴蝶,後面又白色一片唔知想點

衫我覺得可以再好D,第2PART條裙打橫大大份好核突,前面睇好似隻蝴蝶,後面又白色一片唔知想點 ...
stephybest 發表於 2017-3-25 15:27

好過1314已經謝天謝地,光頭y一唔插手啲衫當堂正常曬

好過1314已經謝天謝地,光頭y一唔插手啲衫當堂正常曬
p74d47 發表於 2017-3-25 15:50

1314同呢次完全冇得比啦  1314 is the worst of the worst

回復 833# p74d47

希望今次會令佢知呢幾年事業樽頸樽係邊度

我諗第二part之後有可能會cut歌,
由去火星戀愛唱到一直看見天使加埋成十首歌,
之後可能cut走一兩首,仲有第三part可能會用其他plug song但少唱替換,
出賣,愛一個上一課 可能會轉 愛怪物的你,摩登時代,一拍兩散
開始第一part有曬大props應該唔會點改,
得想得太遠 有機會轉其餘多人投票想聽既歌 如 煙霞

之後可能cut走一兩首,仲有 ...
stephybest 發表於 2017-3-25 16:13

一拍兩散又黎 x_x

之後可能cut走一兩首,仲有 ...
stephybest 發表於 2017-3-25 16:13

cut下改下就變番紅館show rundown

冇人share rundown??

冇人share rundown??
electric 發表於 2017-3-25 18:17

追下Post,OK?

http://www.cmusichart.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&ptid=12449&pid=1002489
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

扮了解都冇
唔使睇
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

冇唱「愛して る」?

扮了解都冇
唔使睇
John 發表於 2017-3-25 19:28

扮有票,提名新晉男演員架

今晚有咩歌?

回復 844# hohoho

有牆紙 LOLLLLL

回復  hohoho

有牆紙 LOLLLLL
chkalu 發表於 2017-3-25 21:40

換左邊首

回復  hohoho

有牆紙 LOLLLLL

真定假
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

回復 845# chkalu

每晚一首chit chat十大?
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  hohoho

有牆紙 LOLLLLL

遲d會唔會有我的驕傲同心淡

如果牆紙換走想得太遠可以接受

豬麗葉
love wins!