返回列表 發帖
登基燕 家燕姐好正

耶 子羚串坤哥

佢可以取代左邊個賓妹
或者右邊個豬扒
(美霏靚咁多冇可能唔得)

我覺得美霏絕對carry 到倖田來未首 Cand ...
matthew1990 發表於 2016-1-17 16:14

如果鄭傭同霏霏一齊去日本發展會唔會踢走埋宇多田光

耶 子羚串坤哥
Ald 發表於 2016-1-17 20:53

笑到喊出黎 即係話佢似龜姐

原來靚仔鄰居落咗seven 做

以後要多啲幫襯
nicknicknick 發表於 2016-1-17 16:30

你住邊頭, 得閒去拜會下間7仔

雙雙 / 一(AGA) / 你是你本身的傳奇
ho jeng
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

唔知點解
每次見到四字會員同埋k字頭係到串泥串去就覺得好好笑

如果鄭傭同霏霏一齊去日本發展會唔會踢走埋宇多田光
-Prince- 發表於 2016-1-17 20:57
佢地可以取代渡邊直美

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

晴朗竟然播跑出天際tag渣馬
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

開心 星期日香港會落雪

救命
李治廷真係j到人地出血
新年願望係俾佢強姦

救命
李治廷真係j到人地出血
新年願望係俾佢強姦
electric 發表於 2016-1-18 15:25

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2016-1-18 16:00

頭先見到佢游冬泳條片
真係好大啊d器官

救命
李治廷真係j到人地出血
新年願望係俾佢強姦
electric 發表於 2016-1-18 15:25

祈求天父做十分鐘好人 賜我他的_ 如憐憫罪人

「經了解,李波現在內地」
真係驚天地泣鬼神既大新聞呀

多謝鏗鏗讚我最愛嘅第一個女神

唔係hehe架咩?許廷鏗女神係林心如

【on.cc東網專訊】 歌手許廷鏗、導演黃修平、資深演員鍾景輝、前無綫主播方健儀出席頒獎禮活動,許廷鏗透露近日忙於接受賀年訪問,望農曆年能有數天假期與家人外遊。
單身的他坦言沒有女友,談到好友吳業坤有不少星級女神,許廷鏗笑指沒有對方那麼多,但心目中卻視台灣女星林心如為其永恆女神,他謂:「呢個好難合作到,連見到未見過,叫做係童年回憶,佢啲劇我都煲晒,仍好清秀同有氣質,幾鍾意呢類型女仔。(近年鍾意邊個?)演藝界我欣賞劉嘉玲,係一個學習對象,我見過佢真人,佢風範好懾人,令我不禁望住佢嘩一聲,一舉手一投足都吸引。

我好得閒 bbbbb
真係好得閒 bbbbb
好得閒 好得閒 真係好得閒 b
冇得救 冇得救 真係好得閒 b
得閒!!!!!!
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

今日又錄左首廣東歌
多謝美john介紹

[PREVIEW] Still Remember (with backup vocals in the style of Sia) - Pakho Chow Cover

Evelyn Choi 好靚
Happy and Blessed.

由呢個星期日開始,Purple姐姐將正式登陸KIDO Town開咪,與她一班小DJ一起繼續放送『星期日大菠蘿』的節目!大朋友小朋友千萬不要錯過啊!!

主持:Purple姐姐 (李紫昕)
時間:逢星期日,上午10:00至11:00

請即下載【tunein】軟件,收聽Purple姐姐係KIDO Town嘅精彩節目!!

由呢個星期日開始,Purple姐姐將正式登陸KIDO Town開咪,與她一班小DJ一起繼續放送『星期日大菠蘿』的節目! ...
chanchan0909 發表於 2016-1-19 21:41
好感動
purple姐姐對佢班小DJ有情有義 不愧係所有小朋友既長青偶像

由呢個星期日開始,Purple姐姐將正式登陸KIDO Town開咪,與她一班小DJ一起繼續放送『星期日大菠蘿』的節目! ...
chanchan0909 發表於 2016-1-19 21:41

兒歌榜有無得復活
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

感動
每星期仲聽到美紫把聲

有埋和音
nicknicknick 發表於 2016-1-19 21:20

重有英文添

代purple姐姐個工人姐姐多謝KIDO Town

【on.cc東網專訊】 歌手許廷鏗 ...
rubylovessss 發表於 2016-1-19 00:28

咁吳雨霏夠係我女神啦。
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

原來你是我最想留住的
(ff佢係同我講)

因為我鍾意你
可能因為我瘦
所以我會鍾意1d肥嘟嘟
軟lumlum,抱起黎會好舒服

我唔想做你普通朋友
我想做你女朋友...

(純粹ff)

【on.cc東網專訊】 歌手許廷鏗 ...
rubylovessss 發表於 2016-1-19 00:28

咁周國賢夠係我男神啦。

咁吳雨霏夠係我女神啦。
dongbb2332 發表於 2016-1-19 21:53

咁周國賢夠係我男神啦。
bagfgfcde 發表於 2016-1-19 22:21

我都有幾個女神嘅
咁陳柏宇同容祖兒呢?

好感動
pu ...
nicholashin 發表於 2016-1-19 21:47
感動
每星期仲聽到美紫把聲
ed8671ed 發表於 2016-1-19 21:51
係咪真係 down 左嘎你地 !!!
兒歌榜有無得復活
kevinlai1621 發表於 2016-1-19 21:48
無啦很定
代purple姐姐個工人姐姐多謝KIDO Town
matthew1990 發表於 2016-1-19 21:52
希望工人姐姐可以讓佢間房出黎比 purple 姐姐開咪

Evelyn Choi 好靚
jose 發表於 2016-1-19 21:05

我都覺
仲有陳詩欣都係呢type

兒歌榜有無得復活
kevinlai1621 發表於 2016-1-19 21:48

我啲歌冇得上兒歌榜喇

我都覺
仲有陳詩欣都係呢type
jasonng 發表於 2016-1-19 22:37

我覺得陳詩欣第一眼比我既感覺似sita

係咪真係 down 左嘎你地 !!!
無啦很定
希望工人姐姐可以讓佢間房出黎比 purple 姐姐開咪  ...
chanchan0909 發表於 2016-1-19 22:28

個浴缸夠唔夠啲小朋友DJ 企嘎?

個浴缸夠唔夠啲小朋友DJ 企嘎?
matthew1990 發表於 2016-1-19 22:42
purple 話工人房係呢間呀 !!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Jessica Jones真係好睇到暈!點解可以有咁正既戲架!!
仲好睇過Marvel既電影
有Season 2簡直係大確幸
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

Jessica Jones真係好睇到暈!點解可以有咁正既戲架!!
仲好睇過Marvel既電影
有Season 2簡直係大確幸{:1_113: ...
JasOh103 發表於 2016-1-19 22:51

點解Scream Queens 都可以renew?

purple 話工人房係呢間呀 !!!
chanchan0909 發表於 2016-1-19 22:49

Purple 姐姐既工人日日訓唔同房嘎 (好似係)

Purple 姐姐既工人日日訓唔同房嘎 (好似係)
matthew1990 發表於 2016-1-20 00:37
愛紫嘅人係唔會輕易相信呢 D 遙言嘎 ! 哼 !

愛紫嘅人係唔會輕易相信呢 D 遙言嘎 ! 哼 !
chanchan0909 發表於 2016-1-20 00:40

愛紫力

jose 發表於 2016-1-19 22:42

TVB 個朱智賢都似Sita
娛樂圈又有新嘅子莓fa 喇

嘉姐播another kitchen啊
開心<3

(FF)霏霏出新歌 開紅館 FF下都開針

KARY結婚一周年。。。。開心

KARY結婚一周年。。。。開心
jose 發表於 2016-1-20 14:36
邊個係KARY???

邊個係KARY???
nicholashin 發表於 2016-1-20 14:59

<-----霏霏

rubylovessss 發表於 2016-1-20 15:00
女神幻滅

鍾意許廷金堅嘅男仔係咪多數係HEHE

jose 發表於 2016-1-19 22:42

HI
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

鍾意許廷金堅嘅男仔係咪多數係HEHE
Ald 發表於 2016-1-20 23:07
咁又,點 利申:星夢/煥令我唔愛鏗