返回列表 發帖
佢唱功真係冇話說……
只係真係真係太少自己歌
好似特別為大陸個愛奇藝特別唱一堆國語歌咁
成個 show 的感 ...
yanchapahsuk 發表於 2016-1-28 00:14

可能球記買緊舊歌所有版權...交易期間要下架...

蘇波榮
聽到想訓
btw 4月出新碟
dongbb2332 發表於 2016-1-27 21:34

你就好啦抽得中
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

點解冇唱 Falling?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

可能球記買緊舊歌所有版權...交易期間要下架...
lblemon 發表於 2016-1-28 00:25

我估都好有可能 ... ...
環球真係對佢好好 ... ...
我見地鐵都有佢的廣告牌

我估新碟會送 dvd 包埋呢個 show 卦 ...
環球一貫做法

個 show 如果唱埋 falling 就正死~~~

我估都好有可能 ... ...
環球真係對佢好好 ... ...
我見地鐵都有佢的廣告牌

我估新碟會送 dvd 包埋呢個 ...
yanchapahsuk 發表於 2016-1-28 00:55

地鐵真係勁多雙雙廣告...第一次見轉會後出第一隻新歌都咁落本宣傳
不過美煎綜合實力的确高質, 只係欠marketing和形象塑造. 佢係值得落重注.

地鐵真係勁多雙雙廣告...第一次見轉會後出第一隻新歌都咁落本宣傳
不過美煎綜合實力的确高質, 只係欠mark ...
lblemon 發表於 2016-1-28 01:07

其實呢,如果下一plug係高質啲,寧願佢谷下一首真係hit到嘅歌好過
雙雙初步反應唔似預期咁好,再揼本宣傳都無乜用,反而到下一plug都唔知會唔會宣傳得咁好

其實呢,如果下一plug係高質啲,寧願佢谷下一首真係hit到嘅歌好過
雙雙初步反應唔似預期咁好,再揼本宣 ...
kayzzz 發表於 2016-1-28 01:18

我仲期待過個 show 會唱下一 plug 的
佢之前在大馬的電台訪問講過話
會有一 plug 係中國風的
同時錄了廣東版同埋國語版~

雙雙初步反應唔似預期咁好,再揼本宣 ...
kayzzz 發表於 2016-1-28 01:18

其實我覺得雙雙質素都唔錯, 用黎唱k 係幾好.  在kkbox 和 itunes 排名都不錯呢.

太高質好易曲高和寡, 就好似美之咁.  我覺得美之d 歌高質素, 但好多人寧願聽 curry ng...

其實我覺得雙雙質素都唔錯, 用黎唱k 係幾好.  在kkbox 和 itunes 排名都不錯呢.

太高質好易曲高和寡, 就 ...
lblemon 發表於 2016-1-28 09:17

吳咖喱 lol 好衰喔~ ~
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

唔好話唔請Kary做嘉賓 連Aga都無請
仲諗住唱一加一 個show ginlee 一個人唱晒

今天終於一人回家
玫瑰的故事
Like a Star
天黑黑
心痛
Angel
秋意濃
開到荼靡
往日情
Heartburn