返回列表 發帖
瓊姐竟然唔直線還拖
驚鬧kay破壞形象?
Lewis 發表於 2016-3-21 09:49

乜佢有形象既咩?

瓊姐竟然唔直線還拖
驚鬧kay破壞形象?
Lewis 發表於 2016-3-21 09:49

佢有得駁咩?

乜佢有形象既咩?
lemontea1069 發表於 2016-3-21 12:48

你咪話無形象,有人覺得佢敢言又出名,cm都有幾個祖粉會員吹奏佢啦,笑

你咪話無形象,有人覺得佢敢言又出名,cm都有幾個祖粉會員吹奏佢啦,笑 ...
kayzzz 發表於 2016-3-21 14:47

瓊嬸都要吹捧
當日佢比人ko出高登個場面真係笑L死

瓊嬸都要吹捧
當日佢比人ko出高登個場面真係笑L死
Cklababyk 發表於 2016-3-21 15:02

話時話
點解佢敗走CM/高登既?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你咪話無形象,有人覺得佢敢言又出名,cm都有幾個祖粉會員吹奏佢啦,笑 ...
kayzzz 發表於 2016-3-21 14:47

咁689都有支持者既,

其實呢個社會好畸型,
KING JER 個 FACEBOOK PAGE 有 11 萬人,
本身佢身份作為一個 FANS,個 PAGE 已經多過好多明星喇

其實呢個社會好畸型,
KING JER 個 FACEBOOK PAGE 有 11 萬人,
本身佢身份作為一個 FANS,個 PAGE 已經多 ...
賴爽 發表於 2016-3-21 15:56

佢個facebook 好多分身acc Like/留言
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2016-3-21 15:59

無好深入研究 小弟都成日比 KJ Quote 我係呢度既留言 但我對佢無咩嘢

無好深入研究 小弟都成日比 KJ Quote 我係呢度既留言 但我對佢無咩嘢  ...
賴爽 發表於 2016-3-21 16:01

Quote 你啲咩?

Quote 你啲咩?
matthew1990 發表於 2016-3-21 16:02

成日話我係祖迷但又要係咁攻擊祖兒
然後 quote 我呢度既嘢去 jf 到批鬥 lol

成日話我係祖迷但又要係咁攻擊祖兒
然後 quote 我呢度既嘢去 jf 到批鬥 lol ...
賴爽 發表於 2016-3-21 16:04

你做咩公 雞美祖?
原來你咁出名

matthew1990 發表於 2016-3-21 15:59

唔會化身到幾千like啦

你做咩美祖?
原來你咁出名
matthew1990 發表於 2016-3-21 16:10

2014 為左唔比美千拎最女所以投左比美琪 然後件事咩發展就 ...

Lewis 發表於 2016-3-21 16:12

咁佢有時講D野又真係幾好笑幾LIKE嗄

Lewis 發表於 2016-3-21 16:12

佢某啲針對歌手既老屈post 冇咁受歡迎咪 用多啲分身留言/like
咁其他啲post 有啲又幾好笑既 個比例咪正常番

咁佢有時講D野又真係幾好笑幾LIKE嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-21 16:16

有時我都幾同意KING JER D POINTS

FYI 係咩意思????

FYI 係咩意思????
KyleHo 發表於 2016-3-21 17:07

不如你問下瓊姐睇佢點答你
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

不如你問下瓊姐睇佢點答你
JasOh103 發表於 2016-3-21 17:13

好似瓊姐係因為呢單野正式起高登玩完

Lewis 發表於 2016-3-21 17:51

好似係,因為FYI事件kingjer俾另一高登叫 鮮奶XXX 嘅會員正式KO

話唔定king jer係個男人黎既
love wins!

一日祖唔退休,一日都會有十萬個kingJer

好似係,因為FYI事件kingjer俾另一高登叫 鮮奶XXX 嘅會員正式KO
kayzzz 發表於 2016-3-21 17:56

唔知點解我覺得「鮮奶XXX」係CM會員黎

Lewis 發表於 2016-3-21 17:51

乜唔係因為隻錶咩?

matthew1990 發表於 2016-3-21 18:57

我都覺得有可能,但依排喺登高唔見佢啲po喇

謝安琪情商咁高
瓊姐點都搞唔殘距既

而且而家都無咩女歌手威脅到容祖兒
王菀之吳雨霏結婚  謝安琪演唱會之後休養  薛凱琪無曬動靜
祖兒應該仲會拎多幾年金
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

美高唔知點樣還擊

matthew1990 發表於 2016-3-21 18:57

我知係邊個

但我絕對唔會話你知係邊個

我知係邊個

但我絕對唔會話你知係邊個
賴爽 發表於 21/3/2016 21:39

PMPMPM
成日比人屈係我

PMPMPM
成日比人屈係我
kwanie 發表於 2016-3-21 21:47

我好早已經知唔係你

但我唔會話比你知係邊個

成日比人屈係我

kingjer愛你啫
話時話 你同佢有乜過節?

kingjer愛你啫
話時話 你同佢有乜過節?
kayzzz 發表於 21/3/2016 21:49
其實我都唔記得
渺小如微塵不必記在心上喎

我都想知鮮奶係邊個
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

我都想知鮮奶係邊個
abcxyz302006 發表於 2016-3-21 22:29

係咪你呀

係咪你呀
Cklababyk 發表於 2016-3-21 22:39

一諗到咸濕大叔個樣....配"鮮奶"個朵想嘔
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

sam6a 發表於 2016-3-21 22:59

會唔會就係嗰個大叔?

PMPMPM
成日比人屈係我
我都記得佢成日話係你

會唔會就係嗰個大叔?
kayzzz 發表於 2016-3-21 23:00

一講大叔 我諗起某個矮柒毒藻粉

我一直覺得 鮮奶XXX 係 kayzzz

係咪你呀
Cklababyk 發表於 2016-3-21 22:39

唔係
雖然我有AC

newguy 發表於 2016-3-21 23:35

講開又講, style really似似地
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

謝安琪情商咁高
瓊姐點都搞唔殘距既
CBY0710 發表於 2016-3-21 20:29

好開心依家嘅KAY對依啲已經可以一笑置之

newguy 發表於 2016-3-21 23:35
講開又講, style really似似地
sam6a 發表於 2016-3-21 23:40

多謝抬舉,但唔係
無高登account
但高登成日有人抄我講野, eg高登伍詠微
btw其實 鮮奶xxx 早期啲post係撐fiona,之後佢啲po先係多數撐kay

召喚CM愛kay力成員

PMPMPM
成日比人屈係我

話說你之前問我係咪鮮奶 我心諗我邊有咁得閒呢

sam6a 發表於 2016-3-21 22:59

鮮奶唔係大叔
好似係一個廿零歲既GAY佬

話說你之前問我係咪鮮奶 我心諗我邊有咁得閒呢
Lewis 發表於 22/3/2016 00:02
我今晚呢晚邊晚, 唔識唱呀, 都得閒~

鮮奶唔係大叔
Lewis 發表於 2016-3-22 00:02

GAY佬

鮮奶唔係大叔

你都知??detail??

鮮奶唔係大叔

呢個description, cm 大把人可以fit in