返回列表 發帖
一邊數榜有人替更
一邊數榜冇
代表D乜
b01091018 發表於 28/5/2016 12:57
代表港台節目無得錄音囉。

代表港台節目無得錄音囉。
kwanie 發表於 2016-5-28 13:00

其實港台都有錄音節目
  不過數榜錄音其實俾人感覺有d做假(因為唔係即時), 可能係呢個原因掛
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 靈魂有路 - 雷同二友

就黎無歌到要re 百姓
kwanie 發表於 2016-5-28 12:54

做乜唔揀Re完美

煩可寧係中藥
仲要跳埋線

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2016-5-28 13:11

講咁多
出嚟隻揪啦
Happy and Blessed.

講咁多
出嚟隻揪啦
jose 發表於 2016-5-28 13:43
我赤手空拳去打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗

我赤手空拳去打一場硬仗打一場硬仗打一場硬仗
nicholashin 發表於 28/5/2016 13:51
汰弱留強誰在戰場
冷酷無常才是正常
打這一仗別太善良
一擊即中哪懼重傷

齒輪 齒輪 齒輪
sor9ry 我真係唔識欣賞囉
我們的總和

nicholashin 發表於 28/5/2016 13:11

真係好合拍, 全民合拍嘎

rubylovessss 上次訪問: 2016-5-26 19:53

其實wuby一直與你們同在

rubylovessss 上次訪問: 2016-5-26 19:53

kayzzz 發表於 28/5/2016 14:45
陰魂不散

kayzzz 發表於 2016-5-28 14:45

沒有了 _ _ _ y 的第 _ _ 天
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

真係好合拍, 全民合拍嘎
kwanie 發表於 2016-5-28 14:28

我?
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

nicholashin 發表於 2016-5-28 13:11

bagfgfcde 發表於 2016-5-28 17:00

harryharry 發表於 28/5/2016 17:29

kwanie 發表於 2016-5-28 17:32

harryharry 發表於 28/5/2016 17:35

harryharry 發表於 2016-5-28 17:29

harryharry 發表於 2016-5-28 17:29

屮SiU霖屮 發表於 2016-5-28 21:07

binc
你們有見過嗎?
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

binc
你們有見過嗎?
John 發表於 29/5/2016 01:25
華納出的嗎

做乜唔揀Re完美
ed8671ed 發表於 2016-5-28 13:08

佢個榜我都有留意開
禾~~~~~~~~嗌~~~~~~~~~~~~呢~~~~~~~~~~冇記錯的話應該冇上過榜

點 解 蘇 眉 可 以 咁 可 愛?!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

點解今時今日仲有人會搵林寶填詞

HOTMAN 發表於 2016-5-29 08:36

咁點解要訴苦

HOTMAN 發表於 2016-5-29 08:36

傻傻地幾可愛。。

好熱呀。救命呀

咁點解要訴苦
electric 發表於 2016-5-29 09:22

因為咁可愛都有人食

唔知吳雨霏有冇食過佢d蘇眉
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

點解今時今日仲有人會搵林寶填詞
kwanie 發表於 2016-5-29 09:22

唔好鬧陳生啦please:(
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

唔好鬧陳生啦please:(
dongbb2332 發表於 29/5/2016 10:11
我鬧呀
一首咁重要既歌
出到黎係一份不知所謂既垃圾

唔好派台添呀
我 hea 上木馬小盒好過

有花生食!!!!!!!!

但遲左食

我都要訴苦

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

林寶作品成績
周國賢 - 消化不良       16
Trekkerz - 天生發呆     17

王梓軒 Feat. 陳奐仁 - 點止冰冰 X
Dear Jane - 七百萬種樂與怒  15
狄易達 - 氹          X
Dear Jane - 遠征       12
Dear Jane - 咖啡因眼淚    19

薛凱琪 - 弗洛蒙        2
小塵埃 - 我愛京達卡      X

蘇永康 - 勁抽         X
李克勤、譚詠麟 - 跳啦河馬   X
王梓軒 - 跳火坑        X
薛凱琪 - 「告別我」      1
薛凱琪 - Contagious      X
AGA - One Day At A Time    X

薛凱琪 - 倒刺         1
Dear Jane - Let's Just Do It  X
Dear Jane - Yellow Fever   1
陳奕迅 - 完          2

薛凱琪 - 8月號         2
容祖兒 - 山口百惠       1
梁漢文 - Big Man       X
梁漢文 - 懶音哥        8
Swing - 無限         X

王菀之、張敬軒 - 高八度    2
Swing - 隔三日 見一面      7
Swing - 無如果        7
李卓庭 - 美麗二線       16

好自為之。

我鬧呀
一首咁重要既歌
出到黎係一份不知所謂既垃圾

唔好派台添呀
我 hea 上木馬小盒好過 ...
kwanie 發表於 2016-5-29 10:59

支持上木馬小盒咖<3
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

睇唔慣自己個頭像

睇唔慣自己個頭像
ed8671ed 發表於 2016-5-29 13:37

希望連某人可以盡快回歸
我們的總和

希望連某人可以盡快回歸
Wonders 發表於 2016-5-29 13:43

但係麻利真係好靚女 唔捨得咁快又轉

ed8671ed 發表於 2016-5-29 13:46

而家麻利/浩林/美丁都好似單身
男神加油呀

ed8671ed 發表於 2016-5-29 13:46

愈睇愈似私煙BB

愈睇愈似私煙BB
harryharry 發表於 2016-5-29 14:15

即係丁律師=李私煙?

而家麻利/浩林/美丁都好似單身
男神加油呀
-Prince- 發表於 2016-5-29 14:15

美丁喺呢度已經有好多追求者 我放棄啦
浩琳bb會唔會日日教我整能量石

愈睇愈似私煙BB
harryharry 發表於 2016-5-29 14:15

我覺得你頭像個浩琳bb好似一個卡通人物

好想問下有咩方法可以好好咁收藏明星海報

harryharry 發表於 2016-5-29 14:30

我收哂入長筒入面
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

harryharry 發表於 2016-5-29 14:30

捲起, 放在圖桶中

因為咁可愛都有人食

唔知吳雨霏有冇食過佢d蘇眉
HOTMAN 發表於 2016-5-29 10:03

我都第一次間諗起美霏

你果D唔是比人偷左咩

唔好拎住張海報係條街到周圍行