返回列表 發帖
原來仲有一分鐘
遲來一分鐘呀
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

除左你
HOTMAN 發表於 2017-3-10 21:52

SO MEAN

原來仲有一分鐘
遲來一分鐘呀
John 發表於 2017-3-10 21:53

刻不容緩嗄

SO MEAN
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 21:53

好彩唔是同me講
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

火舌在窗框吞吐
John 發表於 2017-3-10 21:52

你吞吞我吐吐
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

SO MEAN
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 21:53

我已經對佢好好架啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

人盡可close
John 發表於 2017-3-10 21:52

誰話我人渣?

我輸左

除左你

U are so MEAN

好野 收得工:D

244一發力就至尊ap
CM EASON
我們的總和

好野 收得工:D
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 21:55

yes

244一發力就至尊ap
CM EASON
Wonders 發表於 2017-3-10 21:55

睇黎要領先200次先唔會被人臨尾容祖兒式追過

244一發力就至尊ap
CM EASON

聽日我會下台嫁啦:DDDD

02>XX>10>XX>01>07>XX>09>05>08*
我聽日一定會out!!!!!
244一發力就至尊ap
CM EASON
好變態好嘔心好難頂

我輸左
John 發表於 2017-3-10 21:55

你以前是冠軍

睇黎要領先200次先唔會被人臨尾容祖兒式追過
John 發表於 2017-3-10 21:56

祖祖好野

發帖榜@2017/03/10 22:52

冠軍tag: welcome back

RK LW  Name                 AP
01  NE  屮SiU霖屮           244
02  RE  John                  222
03  01  HOTMAN            135
04  RE  jasOh103           68
05  07  kevinlai1621       62
06  09  RVHOCPC           61
07  03  hehehaha           61
08  05  nicholashin         60
09  02  kk8733              55
10  RE  tom                   38

OUT
04  RE  jose                   34
06  RE  kel_kelvin           27
08  01  Wonders             17
10  NE  boy4dudes         16

由於聽日本人有重要任務在身, 誠徵臨時報榜員一名
希望今次有人會記得
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

yes
HOTMAN 發表於 2017-3-10 21:56

你就好 有得收工
我要沖涼了

二百幾ap真係mamakin

你就好 有得收工
我要沖涼了
John 發表於 2017-3-10 21:57

沖涼唔算收工麼

你以前是冠軍
HOTMAN 發表於 2017-3-10 21:57

謙卑的人 只要做亞軍

沖涼唔算收工麼

沖完真係要出去了

發帖榜@2017/03/10 22:52

冠軍tag: welcome back

RK LW  Name                 AP
01  NE  屮Si ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 21:57
我都有重要任務

二百幾ap真係mamakin
RVHOCPC 發表於 2017-3-10 21:57

所以我一開始話要計第一日
第一日係最容易奪冠

我都有重要任務
nicholashin 發表於 2017-3-10 21:58

原來就係你地兩個......

所以我一開始話要計第一日
第一日係最容易奪冠
John 發表於 2017-3-10 21:58

但係你第4日都有冠

謙卑的人 只要做亞軍

下個他 跟你有段情 我也為你高興

John 發表於 2017-3-10 21:59
任務點止兩個人呢?

但係你第4日都有冠
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 21:59

年頭競爭細

John 發表於 2017-3-10 21:59

發現私情

下個他 跟你有段情 我也為你高興
HOTMAN 發表於 2017-3-10 21:59

討厭又夾雜憐憫 二人同心 是命運作弄人

沖完真係要出去了

me2 做野先

任務點知兩個人呢?
nicholashin 發表於 2017-3-10 21:59

咁就不得而知了

me2 做野先
HOTMAN 發表於 2017-3-10 22:00

唔想做

祖祖好野

多謝

我都有重要任務
nicholashin 發表於 2017-3-10 21:58

加油

多謝
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 22:01

你係祖祖?

你係祖祖?
HOTMAN 發表於 2017-3-10 22:02

守業

7 8 10都拎過
利申:唔係鏡粉

加油
HOTMAN 發表於 2017-3-10 22:02

點解唔叫我加油?
最多我幫你加油

點解唔叫我加油?
最多我幫你加油
John 發表於 2017-3-10 22:05

想跟特首John說聲加油

除左你

Mean

想跟特首John說聲加油
HOTMAN 發表於 2017-3-10 22:06

多謝支持

祖兒變成絕世傳奇事 MKB48
我們的總和

聽日應該冇時間發力

聽日應該冇時間發力
HOTMAN 發表於 2017-3-10 22:18

咁就今日儲d彈藥

咁就今日儲d彈藥
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 22:20

你都係
我們的總和

你都係
Wonders 發表於 2017-3-10 22:20

我聽朝應該仲有少少空間嘅

我聽朝應該仲有少少空間嘅
kevinlai1621 發表於 2017-3-10 22:21

依家都幫下你
我們的總和