返回列表 發帖
支持CM狀元HOTMAN 都無follow我 有呀 不過全部人得兩個入唔到o個間U 其中一個係我 {:1_9: ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:37

你係去睇乜?

其實一諗起我下年就要考
就會好鬼驚

原來殺到埋身

我又唔驚多文字既
只係social science讀既野對我黎講吸引好多 ...
bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:34

係丫 好快到你

其實我都覺得有趣 所以呢科都係我既其中一個選擇
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

支持CM狀元HOTMAN 都無follow我 有呀 不過全部人得兩個入唔到o個間U 其中一個係我 {:1_9: ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:37

咁咪係lol, 當入唔到時就好似人間蒸發左, 無人會記得你, 變相去camp呢件事都幾無聊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

講cm狀元拍馬都追唔上你啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

係丫 好快到你

其實我都覺得有趣 所以呢科都係我既其中一個選擇 ...
HOTMAN 發表於 2016-7-2 23:39

我最後會唔會跟隨你既步伐揀左同一科

HOTMAN 發表於 2016-7-2 23:40

某祖粉讀書都好勁
nh同佢慢慢爭做no.1啦

geog
bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:37
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
你係去睇乜?

其實一諗起我下年就要考
就會好鬼驚
bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:38
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

其實無野驚 你絕對唔需要準備到100分先拎到5**
咁咪係lol, 當入唔到時就好似人間蒸發左, 無人會記得你, 變相去camp呢件事都幾無聊 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-2 23:39
不過睇佢地facebook 好似都好開心咁 仲要唔少上左莊
相比之下我好摺
HOTMAN 發表於 2016-7-2 23:40
hku第一學府 某會員應該先係最勁

**** 本內容被作者隱藏 ******** 本內容被作者隱藏 ****
其實無野驚 你絕對唔需要準備到100分先拎到5** 不 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:44

上莊呢d係不歸路黎

我最後會唔會跟隨你既步伐揀左同一科
bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:40
由CM會員昇華到大學同學
某祖粉讀書都好勁
nh同佢慢慢爭做no.1啦
bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:41
邊個
雖然我肯定我距離no.1好遠
**** 本內容被作者隱藏 ****
   上莊呢d係不歸路黎
kevinlai1621 發表於 2016-7-2 23:46
其實CM對geog有興趣既人多到可以開大group
唔通你有上莊

CM狀元喎 就梗係某人啦

由CM會員昇華到大學同學 邊個
雖然我肯定我距離no.1好遠 其實CM對geog有興趣既人 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:46

呢個無底深潭我係唔會踩, 特別係我呢d太過就得人嘅人真係好危險
  我係我fd到都聽唔少

**** 本內容被作者隱藏 ******** 本內容被作者隱藏 ****
其實無野驚 你絕對唔需要準備到100分先拎到5** 不 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:44

由CM會員昇華到大學同學 邊個
雖然我肯定我距離no.1好遠 其實CM對geog有興趣既人 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:46

不如就真係開個group 大家順便俾啲資料我幫助我溫習
話說某d會員好似都鍾意geog

呢個無底深潭我係唔會踩, 特別係我呢d太過就得人嘅人真係好危險
  我係我fd到都聽唔少 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-2 23:49
我都係呢類人 sosad
有時會覺得自己係好多人既工具人
bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:50

有時會覺得自己係好多人既工具人 **** 本內容被作者隱藏 **** ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:54

我都想做工具人 可惜太廢冇咩人用

有時會覺得自己係好多人既工具人 **** 本內容被作者隱藏 **** ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:54

咁如果係熟嘅人又或者我係鍾意嘅我覺得我係樂意嘅
  不過上莊真係好多黑暗野, 我又成日聽唔少, 所以都係咪搞我

不如就真係開個group 大家順便俾啲資料我幫助我溫習
話說某d會員好似都鍾意geog ...
bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:53
眾星拱照b祖粉地理拎5**
我都想做工具人 可惜太廢冇咩人用
HOTMAN 發表於 2016-7-2 23:55
你點會廢呀
  不過上莊真係好多黑暗野, 我又成日聽唔少, 所以 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-2 23:56
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

我反而無乜聽上莊黑暗野 可能因為熟既人無個上莊

眾星拱照b祖粉地理拎5** 你點會廢呀 **** 本內容被作者隱藏 ****
我反而無乜聽上莊黑暗 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:59

你諗左去邊, 我講如果係鍾意(有興趣)嘅事

眾星拱照b祖粉地理拎5** 你點會廢呀 **** 本內容被作者隱藏 ****
我反而無乜聽上莊黑暗 ...
nicholashin 發表於 2016-7-2 23:59

如果geog有5** 我應該會開心到跳起yeah
因為我真係好愛呢科

bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:59
你諗左去邊, 我講如果係鍾意(有興趣)嘅事
kevinlai1621 發表於 2016-7-3 00:01
咁你對咩有興趣
因為我真係好愛呢科
bagfgfcde 發表於 2016-7-3 00:01
你一定有既

真正既最好的債唔係簽一張支票和解
而係相遇後有勇氣黎一個世紀大擁抱

真正既最好的債唔係簽一張支票和解
而係相遇後有勇氣黎一個世紀大擁抱
-Prince- 發表於 2016-7-3 00:08

為何要為訣別過上演那麼多的恩仇

屮SiU霖屮 發表於 2016-7-2 23:48

CM 男神。。。

最難得係你肯認佢係隊友
比我就一野嫁禍佢係祖粉曲線扮豬好過
kwanie 發表於 2016-7-2 23:21

:o)

AL讀geog搞到好憎依科

明白走的必需走 橫豎走不到白頭
天清雨過最後我看得透

睇嚟就快出新歌 <3

天清雨過最後我看得透

睇嚟就快出新歌  ...
ed8671ed 發表於 2016-7-3 00:54

說好的快歌呢
我們的總和

說好的快歌呢
Wonders 發表於 2016-7-3 01:02

都係要靠慢歌先谷到

btw原來你過左20000fun
我真係恭喜你呀

天清雨過最後我看得透

好矛盾
好想佢再出首年度作
不過又私心舊街角...時光總不留人 真係好正呀
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

天清雨過最後我看得透

直覺謙謙寫唔出依啲歌詞
估應該唔係佢寫

都係要靠慢歌先谷到

btw原來你過左20000fun
我真係恭喜你呀
ed8671ed 發表於 2016-7-3 01:05

唔知幾時有跳樓價平霏
今次跳住cum on先都好丫

ThankQ ^^
我們的總和

天清雨過最後我看得透

又可以做愛雅力 ^^
#段歌詞有聲既 #希望hit得起

直覺謙謙寫唔出依啲歌詞
估應該唔係佢寫
kayzzz 發表於 2016-7-3 01:17

好似係林若寧
之前佢ig po過
好矛盾
好想佢再出首年度作
不過又私心舊街角...時光總不留人 真係好正呀 ...
JasOh103 發表於 2016-7-3 01:09

如果呢首正嘅 why not both~
唔知幾時有跳樓價平霏  
今次跳住cum on先都好丫

ThankQ ^^
Wonders 發表於 2016-7-3 01:17

希望月尾會有
又可以做愛雅力 ^^
#段歌詞有聲既 #希望hit得起
nicholashin 發表於 2016-7-3 01:19

我覺得份詞個意境好鬼自由飛翔

bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:59

SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

好似係林若寧
之前佢ig po過

希望月尾會有

我覺 ...
ed8671ed 發表於 2016-7-3 01:30
咁希望成績好過自由霏長

ed8671ed 發表於 2016-7-3 01:30

咁十大一個歌手只限一個位
我覺得好來生舞
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

因為我真係好愛呢科
bagfgfcde 發表於 2016-7-3 00:01

其實我都幾鍾意Geog
奈何選左理科冇得搭Geog
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

不過上莊真係好多黑暗野, 我又成日聽唔少, 所以 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-2 23:56

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:50

地理農務 (笑點太低sor)

屮SiU霖屮 發表於 2016-7-2 23:48

你最高學歷
係你啦係你啦

hku第一學府 某會員應該先係最勁

其實在我心目中,三大都係一L樣

你係咪去過HKU個camp?

其實去呢d pre camp / one day camp如果到時入唔番去呢間u, 會唔會好7
kevinlai1621 發表於 2016-7-2 23:39

咁你個係一樣投資黎
假如你入到咪賺左囉

入大學之後真係難識知心好友左
你參加呢啲咪嬴左起跑線囉
(咁當然你參加完都未必一定識到朋友既
同埋好肯定你入唔到呢科 人地會極速忘記你)

我又唔驚多文字既

只係social science讀既野對我黎講吸引好多
bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:34

唔熟soc sci
但我識好多人讀完都搾兜

11日後答你
HOTMAN 發表於 2016-7-2 23:31

加油喔

最難得係你肯認佢係隊友
比我就一野嫁禍佢係祖粉曲線扮豬好過
kwanie 發表於 2016-7-2 23:21

嗰個人好生面口
我本身以為佢係蝦餃粉

matthew1990 發表於 2016-7-3 10:04

咁你個係一樣投資黎
假如你入到咪賺左囉

入大學之後真係難識知心好友左
你參加呢啲咪嬴左起跑線 ...
matthew1990 發表於 2016-7-3 10:14

所以話大學裡面先多工具人,
OR 直情係當你工具多過人

識完你都係借你過橋湊夠人

所以話大學裡面先多工具人,
OR 直情係當你工具多過人

識完你都係借你過橋湊夠人 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-3 11:26

都係既

但有時如果太摺都時入去搵唔到組,連俾人做工具既機會都冇
又或者開學識唔到人,堂與堂之間9fingfing 都幾慘

kevinlai1621 發表於 2016-7-3 11:25

咁又唔洗咁灰
未必個個都係咁既
不過唔好彩如果遇着呢啲人都幾慘,要對成年