返回列表 發帖
哈哈 無事發生,我都想有
Kfmusic 發表於 2019-4-3 21:40

hehehaha 發表於 2019-4-3 21:41

去左佢屋企訓左幾粒鐘咁囉

恐怖短篇線上看

今日約左ex食飯
唔需要上網同生保網友發姣
上左佢屋企
訓左幾粒鐘
無事發生

雖然我都想有

恐怖短篇線上看

今日約左ex食飯
上左佢屋企
訓左幾粒鐘
無事發生

雖然我都想 ...
hehehaha 發表於 2019-4-3 21:45

發姣大獎得主 恭喜你
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

吳卓羲重返樂壇推《別怪她》下集 網民:香港樂壇復活了

吳卓羲(Ron)昨晚出席《博愛醫院百周年(己亥年)董事局就職晚宴》時上台獻唱其經典歌《別怪她》,擔任作曲的鄧智偉負責彈鋼琴伴奏,今次兩人合作而頻頻見面,Ron仲宣佈計劃今年推出《別怪她》製作15周年下集版本,更笑言跟好友林峯對撼㖭!唔少網民得知Ron重返樂壇後,話「香港樂壇復活」、「樂壇欠佢一個交代!」!

吳卓羲推《別怪她》下集撼林峯

吳卓羲、鄧智偉昨晚到灣仔出席一晚宴,吳卓羲打頭陣擔任表演嘉賓,由負責作曲的鄧智偉伴奏獻唱《別怪她》,Ron接受訪問指兩人為咗演出近來差不多日日見面及練歌,感情突飛猛進,Ron說:「首歌已經15年,我哋有意整首下集,未諗歌名,但有概念。」EP預計有4、5首歌,有記者笑言佢今年可以再參加樂壇頒獎禮同對撼林峯,Ron說:「唔係咩呀,剩係佢攞呀!講笑,只係15周年,再做返15年前覺得幾有趣。」

Dancer出身嘅吳卓羲,05年出首張限量版EP《特快通行(The Fast Pass)》,以紀念踏入歌壇一年,當中收錄了TVB電視劇《酒店風雲》片尾曲《別怪她》,06年再推出首張專輯《The Fast Forward 》!

別怪她下集
會唔會行hehe路線
變別怪他 ?

開心,聽日放假放到下星期二先返
Kfmusic 發表於 2019-4-3 21:02

ban
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

好想上泥發泄每日見到既靚仔
但又怕比人話淫盪
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-3 16:54

唔洗怕, 因為你本身就係

別怪她下集
會唔會行hehe路線
變別怪他 ?
hehehaha 發表於 2019-4-3 21:47

原諒我 付了代價

唔洗怕, 因為你本身就係
kevinlai1621 發表於 2019-4-3 22:40

我相信今年會然們眼光係雪亮
禾係唔會再入最淫會員三甲

Nobody nobody nobody nobody nobody nobody nobody nobody

恐怖短篇線上看

今日約左ex食飯
上左佢屋企
訓左幾粒鐘
無事發生

雖然我都想 ...
hehehaha 發表於 2019-4-3 21:45

屮SiU霖屮 發表於 2019-4-3 23:23

選唔到都搣唔甩兩屆紀錄

請我食野ok?
Kfmusic 發表於 2019-4-3 16:14

點解你會常找ex。。有咩目的。。。

kk8733 發表於 2019-4-4 00:02

因為仲係好朋友

kk8733 發表於 2019-4-4 00:02

你有無搵張少

神經病
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 22 冠軍歌:容祖兒 - 九秒九

邪童謠

神經病
JayantL 發表於 2019-4-4 00:16

loop緊

神經病!!!!!

因為仲係好朋友
Kfmusic 發表於 2019-4-4 00:05

你好似想同人開波。。

你有無搵張少
艾石仔 發表於 2019-4-4 00:15

佢消失左。。。

我本年十二大既空位要減一了

我本年十二大既空位要減一了
HOTMAN 發表於 2019-4-4 00:51

點解?

屮SiU霖屮 發表於 2019-4-3 23:23

希望大家選你做渣男會員!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

點解?
stephybest 發表於 2019-4-4 00:57

因為我pretty crazy

因為我pretty crazy
HOTMAN 發表於 2019-4-4 01:22

由12點loop到而家high到訓唔著

pretty crazy真係不得了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

誰不是
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

今晚傷風  今晚肚痛~~

朝早起身又聽兩次神經病!決定轉做alarm!!!

選唔到都搣唔甩兩屆紀錄
kevinlai1621 發表於 2019-4-3 23:37

要努力洗底

由12點loop到而家high到訓唔著
stephybest 發表於 2019-4-4 01:25
朝早起身又聽兩次神經病!
stephybest 發表於 2019-4-4 08:07

祖粉果然係 神 經 病

神經病!

要努力洗底

祖粉果然係 神 經 病
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-4 08:08

唔係祖粉都可以聽!大家識分咩叫高質歌既!

支持pretty crazy 至尊歌

唔係祖粉都可以聽!大家識分咩叫高質歌既!
stephybest 發表於 2019-4-4 08:16

可惜apple music仲未上
想loop都冇得loop

支持pretty crazy 至尊歌
放空 發表於 2019-4-4 08:27

重口味都可以既話,呢首都可以!!

聽日月無光聽到喊左

Hocc隻free love好正
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

聽日月無光聽到喊左
kwanie 發表於 2019-4-4 09:45

亡國妖姬

亡國妖姬
艾石仔 發表於 2019-4-4 10:05

韶嬅逝水~
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

韶嬅逝水~
John 發表於 2019-4-4 10:19

Hi
我們的總和

Hi
Wonders 發表於 2019-4-4 10:24

眼訓

眼訓
John 發表於 2019-4-4 10:33

我都係
我們的總和

我都係
Wonders 發表於 2019-4-4 10:35

睇返集愛回家先

班千粉咁都出黎搵野嘈?

救命呀 神經病好洗腦呀~~~~~~~~~~~
twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

Hocc隻free love好正
John 發表於 2019-4-4 10:02

ecoutez-moi
twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

《Kam Julienne》幾正