返回列表 發帖
唔知要po邊度

不過唐C真係好正!
佢同Ben好襯好sweet, 好鍾意佢哋既互動
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

四月冇左個美Yum
俾番個宇多田光我

好開心呀
matthew1990 發表於 2016-1-31 21:40

乜你係kay fan?

乜你係kay fan?
kayzzz 發表於 2016-1-31 21:58

專登等美Yum 演唱會飛趺破半價
先買飛算唔算係fan?

美Yum就送俾你啦
其實宇多田光復出我開心一百倍嘎
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

專登等美Yum 演唱會飛趺破半價
先買飛算唔算係fan?

美Yum就送俾你啦
其實宇多田光復出我開心一 ...
matthew1990 發表於 2016-1-31 22:12

杜如風第一part就咁發力
nicknicknick 發表於 2016-1-31 22:49

真係有新節目? 去邊呀

杜如風第一part就咁發力
nicknicknick 發表於 2016-1-31 22:49

肥咗好多

我問左我阿媽兩次

都唔敢相信杜如風肥左咁多

杜如風係咪想做欣宜個妹

[開暗盤] 究竟全盛時期既Rubyloves 可以喺2015-2016期間睇幾多次「紀念日」?
matthew1990 發表於 2016-1-31 21:32

唔知會唔會有第8次

真係有新節目? 去邊呀
JasOh103 發表於 2016-1-31 22:54

東京攻略 正!
我問左我阿媽兩次

都唔敢相信杜如風肥左咁多
賴爽 發表於 2016-1-31 23:16

成日食就肥

條道出場啦!!

咁勤力嘅kay,愛愛愛愛愛

(痴線,勤力竟然可以用嚟形容kay)

咁勤力嘅kay,愛愛愛愛愛

(痴線,勤力竟然可以用嚟形容kay) ...
kayzzz 發表於 2016-2-1 00:24

諗返其實舊年開始都好勤力
年頭派到年尾, 年中仲試過一次過三首 (最初的快樂)
都唔知係咪退出頒獎禮前最後一擊?

諗返其實舊年開始都好勤力
年頭派到年尾, 年中仲試過一次過三首 (最初的快樂)
都唔知係咪退出頒獎禮前最後 ...
JasOh103 發表於 2016-2-1 00:33

上年嗰隻係扮勤力,年頭係kontinue尾水,羅生係麥生邀請合作,兩首主題曲都係受邀合作,去到年中先有新國語歌
依家2月1日就有新嘅廣東歌,CAN YOU BELIEVE IT?

我問左我阿媽兩次

都唔敢相信謝安琪聽日出歌
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

琴日拎成績表
remark係

“&./(*^ is an independent and considerate boy."

琴日拎成績表
remark係

“&./(*^ is an independent and and considerate boy."
bagfgfcde 發表於 2016-2-1 09:22
兩個and

琴日拎成績表
remark係

“&./(*^ is an independent and and considerate boy."

幾岩你吖
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

小確幸:高Ling演技進步咗 小儀好好戲

琴日拎成績表
remark係

“&./(*^ is an independent and considerate boy."

呢個reply係樓盤廣告黎架?
Happy and Blessed.

救命好閃呀

救命好閃呀
matthew1990 發表於 1/2/2016 21:00

隻比卡超好殘眼

呢個reply係樓盤廣告黎架?
jose 發表於 2016-2-1 20:59

想話俾大家聽本人身為全宇宙最善良既人係實至名歸 ^^

隻比卡超好殘眼
kwanie 發表於 2016-2-1 21:06

救命好閃呀
matthew1990 發表於 2016-2-1 21:00

仲閃過尋日個摩天輪 :(

仲閃過尋日個摩天輪 :(
賴爽 發表於 2016-2-1 21:42

媽呀佢地重要一日一張

媽呀佢地重要一日一張
matthew1990 發表於 2016-2-1 21:43

佢地主題曲係 Focus .. Focus on me
等我都快啲搵返個陪我做每日一篇先

想話俾大家聽本人身為全宇宙最善良既人係實至名歸 ^^
bagfgfcde 發表於 2016-2-1 21:07

你講我嗎???

我係度鄭重宣布
CM發帖榜將會係下個月(即係三月)一號開始再次同大家見面

佢地主題曲係 Focus .. Focus on me
等我都快啲搵返個陪我做每日一篇先  ...
賴爽 發表於 2016-2-1 21:47

FUC.. FUC.. FOCUS ON ME (可以 做埋插 曲 )

FU.. FU.. FOCUS ON ME (可以 做埋插 曲 )
matthew1990 發表於 1/2/2016 22:28

個 Focal Length 係乜野

FUC.. FUC.. FOCUS ON ME (可以 做埋插 曲 )
matthew1990 發表於 2016-2-1 22:28

我唔明 你講緊 啲咩
插 曲既意思 係咩

我係度鄭重宣布
...
bagfgfcde 發表於 2016-2-1 22:16
點解要一年一次 唔可以即刻開始 同埋好想快啲有翻chat post 睇下大家點發力

我係度鄭重宣布
...

一年一度嘅CM盛事
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

我唔明 你講緊 啲咩
插 曲既意思 係咩
賴爽 發表於 2016-2-1 22:39

(一套戲) 做到半中間 播嗰首咪叫插曲囉

(一套戲) 做到半中間 播嗰首咪叫插曲囉
matthew1990 發表於 2016-2-1 22:56

咁我會推介呢首唷 唔好猜有咩意思

我係度鄭重宣布
...

你係咪想promo 祖祖隻"我好得閑"

咁我會推介呢首唷  唔好猜有咩意思
賴爽 發表於 2016-2-1 23:06
可以再激情奔放啲

我係度鄭重宣布
...

好想睇小白發力呃po ^^
我們的總和

1. 其實我睇到
2. 亦都好正常
3. 講我好了.唔好講佢
4. 你地有佢FB 我都知左好耐.

就係咁

千嬅好靚女

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

「鄧」佢地happy 嘎
matthew1990 發表於 2016-2-2 01:40

我們已 剛剛好<3

SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-2-2 01:40

我而家先知你加入cm咁耐

我們已 剛剛好
John 發表於 2/2/2016 01:43

得不到多麼好
當得到不知怎算好
奢侈的一聲天荒地老
如何能抵擋當中誘惑 誰更好

**** 本內容被作者隱藏 ****
釘釘 發表於 2016-2-2 01:45

嘩原來 FI 係兩連CM 大碟金咁叻豬架