返回列表 發帖
究竟有咩途徑先買到唔係好高炒價既飛 到到都獅子開大口 又勁多人求飛

你又知?聽日Cas,後日農夫????
Wing1211 發表於 2016-1-3 01:15

唔係農夫

究竟有咩途徑先買到唔係好高炒價既飛 到到都獅子開大口 又勁多人求飛
bchan 發表於 2016-1-3 22:08

聽朝搭正10am上urbtix撲輪椅平台位

Boy 'z 同twins合唱死性不改真係勾起回憶

Wow....今晚有callstar正!

戀愛大過天

泰臣今晚變裝 著住女校男生既校服
nonkul

cas 果然待遇唔同。唱咁多

神奇兩女俠

點唱1: 神奇兩女俠

點唱2: 你講你愛我

你講你愛我

點唱3: 救生圈

救生圈

Last 女校男生

尾場朋友的愛有望

神奇兩女俠同救生圈又係好鍾意
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Miss 那天很愛笑同神奇兩女俠真係灰到喊

突然之間有啲想聽你最紅

Twins LOL Live in HK
2016/01/03 Rundown

01. 著睡衣跳舞
02. TGIF
03. LOL
04. 明愛暗戀補習社
05. 二人世界盃
06. 愛情當入樽
07. 熱浪假期
08. 丟架
09. Love Medley: 黑色喜劇 / 安全感 / 我決定走了 / 慌心假期
10. 多謝失戀
11. 眼紅紅 (嘉賓 : C allstar 合唱)
12. 天梯 (With C allstar 合唱)
13. 逾越生死 (C allstar)
14. 瓶中沙
15. Friend Medley: 朋友仔 / 天對地 / 童子軍 / 友誼第一
16. 相愛六年
17. 小心愛
18. 烈女
19. 千金
20. 女人味 (Mix with 士多啤梨蘋果橙)
21. 飲歌
22. 風箏與風
23. 你不是好情人
24. 幼稚園
25. 下一站天后
26. 我們的紀念冊
27. Dance Medley:Ichiban興奮 / 零四好玩 / 人人彈起 / 大紅大紫
Encore
28. 戀愛大過天 (第四套新衫)
29. 神奇兩女俠 (點歌環節)
30. 你講你愛我 (點歌環節)
31. 救生圈 (點歌環節)
32. 女校男生
nonkul

尾場朋友的愛有望
gooloo 發表於 2016-1-3 23:28

係嗄  我睇聽晚
nonkul

點解虛齡淨係唱一晚架= =
點你講你愛我不如點德州的故事喇T___T
今晚surprise(對我黎講)只有神奇兩女俠

聽晚尾場要令Twins second encore

咁今晚有冇繼續錄影?
tungbilly 發表於 2016-1-3 21:52

好似冇見過camera,今晚應該冇錄

今晚好high好正啊
之前忍住封鎖曬所有消息
今日見到歌舞台好正 衫超令
本身好驚無Ichiban興奮 結果放係呢個位好high
《我們的紀念冊》真係好洋蔥
基本想聽既都有 係差一首《大過天》咋

btw 邊到有尾場飛撲

岩岩現場 聽到神奇兩女俠真係好開心 不枉係前排叫得咁大聲⋯
其實你講你愛我 同 救生圈 好多人都叫唔好
隔離話唱光之美少女 佢地連係咩黎都唔記得!
其實好大聲叫分飛燕 但係都係聽唔到 sad.

olympiahhy 發表於 2016-1-3 23:55

姐係碟睇唔cas

最後一晚係二人組合應該係at17!?
琴晚入場係as one同super girls好失望

今晚好high好正啊
之前忍住封鎖曬所有消息
今日見到歌舞台好正 衫超令
本身好驚無Ichiban興奮 結果放係呢個 ...
patrick1029 發表於 2016-1-3 23:59

雙失情人節pls

點解四場撞正三場都無唱虛0時代 wtf...
2befree 已正式比twins 遺忘左

真係好多歌佢地以前都無唱過,淨係咁都夠誠意!
岩岩睇返人人彈起,我睇左幾首已經頂唔順熄左機,
希望今次出DVD唔好再剪到一忽忽同執靚D聲先出街!

olympiahhy 發表於 2016-1-3 23:55

朋友睇果區隔離有一部camera 影緊喎

nonkul

姐係碟睇唔cas
CLWH 發表於 2016-1-4 00:11

咁可能益自己人boy

好想有HotCha

你唔講我又真係無特別留意到呢點,我覺得聽落距地唔似和音喔
brianchung 發表於 2016-1-3 21:09

所以之前emoji live我都有同樣的疑問
其實當年布拉格之戀都係lol
我真係分唔到和個把聲係咪佢地本人

SA弟林 發表於 2016-1-4 00:21

其實晚晚都應該有架化? 因為佢live cam 播上mon 個d 都係會錄底架應該  只不過我諗會有一場做core 會多左d 埋身動態d的shoot 咁解姐

之後就左剪右剪  砌到靚哂咁

SA弟林 發表於 2016-1-4 00:21

我都見到 但懷疑緊係唔係錄 定 只係上面大電視轉播既cam...

咁可能益自己人boy
jun518 發表於 2016-1-4 00:23

super girl + asone 尋日有錄

希望聽日fc 有人嗌下 綁架

好想有HotCha
freefree321 發表於 2016-1-4 00:23

可惜散咗 .唔系嘅話一定有

然後買襪買衫可以做風紀sa姐仲咩唱錯歌詞

綁架 雙失情人節 素顏 自以為是 夏日狂嘩 唔該尾場比其中兩隻我就心足

係冇睇過rundown下,聽到安全感咁side既歌已經好感動
d舞步又有誠意,聽到烈女雖然大家好冷淡
btw有冇super girls嘉賓既片段?

係冇睇過rundown下,聽到安全感咁side既歌已經好感動
d舞步又有誠意,聽到烈女雖然大家好冷淡
btw有 ...
wilson0091 發表於 2016-1-4 00:37

utube有呀!

回復 1241# jun518

http://mytv.tvb.com/tc/cat_variety/j2songbirds/225978
   一齊唱<女校男生><愛情當入樽> lol

回復 1162# people

Cherb唱得真係好正

utube有呀!
rfv123 發表於 2016-1-4 00:40

有冇link?用咩search? 搵唔到既

明晚睇,我想要星星棒

所以之前emoji live我都有同樣的疑問
其實當年布拉格之戀都係lol
我真係分唔到和個把聲係咪佢地本人 ...
俊仔 發表於 2016-1-4 00:24

好似係阿sa和緊,因為和音都好大聲下
   副歌基本上都係阿sa唱和音

好似係阿sa和緊,因為和音都好大聲下
   副歌基本上都係阿sa唱和音
PangChiYeung 發表於 2016-1-4 00:45

阿嬌唱主因 叻翻次

其實都有攝製隊系度轉播,錄埋都只系多一個step,我覺得唔止會錄一場lo~

Btw 直到宜家都仲未有一場令我覺得好過0101