返回列表 發帖
等我睇清楚要填咩先
KITSTON 發表於 2016-7-8 13:40

全裸自拍圖
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

如果係唱作區招募版主,都係得嗰幾個選擇嘅啫

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
釘釘 發表於 2016-7-8 14:19

harryharry 發表於 2016-7-8 14:25
本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

釘釘 發表於 2016-7-8 14:19

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

愛嘎
matthew1990 發表於 2016-7-8 13:32

jasohlovessssssss
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

全裸自拍圖
matthew1990 發表於 2016-7-8 14:11

交左了
樓上幾層究竟寫左咩呢

set到咁高分唔俾我睇

交左了
KITSTON 發表於 2016-7-8 14:34

樓上幾層究竟寫左咩呢
set到咁高分唔俾我睇 ...
KITSTON 發表於 2016-7-8 14:34

本帖隱藏的內容需要積分高於 2591 才可瀏覽

matthew1990 發表於 2016-7-8 14:40

Hi

matthew1990 發表於 2016-7-8 14:29

CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

kevinlai1621 發表於 2016-7-8 16:27

harryharry 發表於 2016-7-8 18:11

CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

Hi
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

Hi
timmy 發表於 2016-7-8 18:53

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

上面睇唔到
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Hi

本帖隱藏的內容需要積分高於 2100 才可瀏覽

上面睇唔到
HOTMAN 發表於 2016-7-8 19:01
支持你不斷出 post

上面睇唔到
HOTMAN 發表於 2016-7-8 19:01

上面好好 全部都比我睇

其實FB係CM backup/羅賓
一年有用一次
就係1月1號大家一齊見證美祖攞女金

支持你不斷出 post
nicholashin 發表於 2016-7-8 19:08

支持你不斷出pool
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

支持你不斷出pool
HOTMAN 發表於 2016-7-8 19:39
邊有你咁HOT咁MAN可以出幾次pool

邊有你咁HOT咁MAN可以出幾次pool
nicholashin 發表於 2016-7-8 19:41

又flirt

kevinlai1621 發表於 2016-7-8 16:27

我覺得最好就唔好喺Facebook page 報個人榜
因為會太分散同太亂
反而 COOL MUSIC HOT HITS 100/共和榜 某程度上算係集合哂你地啲榜既排名
我認為每星期貼呢個榜單出黎已經夠

kevinlai1621 發表於 2016-7-8 18:35

因為會太分散同太亂
反而 COOL MUSIC HOT HITS 100  ...
matthew1990 發表於 2016-7-8 19:55

我覺得可以每星期post 一次:
1. COOL MUSIC HOT HITS 100/共和榜
(你地自己再諗要post 邊樣啦 )

我覺得可以每個月尾post 一次:
1. 嗰個月派台歌喺Cool Hot Hits 投票既平均分數排名榜
(可以放埋用呢堆歌做Youtube/Spotify/Kkbox Playlist 既超連結喺個post 入面)
2. 男女組合AP排名最新戰況
(剩係出排名 唔會透露AP kwanie唔洗擔心 )
3. 每月之星

我覺得可以得閒post 埋:
1. Track-by-track 碟評
http://www.criticofmusic.com/2013/12/track-by-track-album-review-beyonce.html
2. Pun 歌樂評

因為會太分散同太亂
反而 COOL MUSIC HOT HITS 100  ...
matthew1990 發表於 2016-7-8 19:55
CMHH只係包括非共唔夠全面 k會員其實都只係指共和榜

CMHH只係包括非共唔夠全面  k會員其實都只係指共和榜
nicholashin 發表於 2016-7-8 20:03

咁我加番落去先

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 8/7/2016 20:50
咩人打咩野, 好基本
搞到個場凍晒係佢既功勞

做乜比人BAM 左架

某咗個AGA(開心),但之後又會出現邊位女歌手?

跑完步 開心。。。

跑完步 開心。。。
nicholashin 發表於 8/7/2016 22:17
人肉吸塵機多謝晒~

人肉吸塵機多謝晒~
kwanie 發表於 2016-7-8 22:36
人肉散熱機。。。

人肉散熱機。。。
nicholashin 發表於 8/7/2016 22:39
黃昏點.........................................

黃昏點.........................................
kwanie 發表於 2016-7-8 22:41
晚上十點都黃昏....................

跑完步 開心。。。
nicholashin 發表於 2016-7-8 22:17

下次係室內做運動啦。。(╥﹏╥)

下次係室內做運動啦。。(╥﹏╥)
kk8733 發表於 2016-7-8 22:53
連係邊度跑步都要管 :o)

做乜比人BAM 左架
kwanie 發表於 2016-7-8 22:03

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽

連係邊度跑步都要管 :o)
nicholashin 發表於 2016-7-8 23:17

唔想你吸咁多污濁空氣。。俾個建議你都話人。。傷心

Spice Girls announce official reform as trio 'GEM'

唔想你吸咁多污濁空氣。。俾個建議你都話人。。傷心
kk8733 發表於 2016-7-8 23:59

連係點樣抖氣都要管 :o)

Hi

其實一有新碟/演唱會 都可以直接post條link 直播引d人入黎
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Spice Girls announce official reform as trio 'GEM'
matthew1990 發表於 2016-7-9 09:47

if you want my future forget my past

if you want my future forget my past
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-9 10:08

Yo, I'll tell you what I want, what I really really want

Yo, I'll tell you what I want, what I really really want
matthew1990 發表於 2016-7-9 10:13

So tell me what you want, what you really really want

可惜我是水瓶座真係好好聽呀

開心。。。星期六既九公好多仔仔睇
仲見到n年前hehe網劇主角

開心。。。星期六既九公好多仔仔睇
仲見到n年前hehe網劇主角
艾石仔 發表於 2016-7-9 18:05

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

開心
終於開咗 Love Song 睇
希望聽日煲得完