返回列表 發帖
其實邊度仲有得睇售票情況?

岩岩聽番SINGLE隻碟
聽到 詭異 即刻諗起 吵我 同 毅行
呢3隻 可以整一PART嗎....  用管弦樂 應該好正!!!!!

其實邊度仲有得睇售票情況?
victor1991415 發表於 2014-12-14 01:44

urbtix

除左頭、尾場外
場場仲有大量$680、$380

佢d傷風仲未好返
今朝喺馬場表演,一開始唱烈女,頭一段走好多音又甩歌詞,仲好鼻塞
不過之後無事,整體都ok

YY唔知洗唔洗還債比fa呢

如果要的話,合唱最佳損友就最合適不過
既可製造noise, 又可以借機比YY ...
l00540 發表於 2014-12-13 10:38

YY唱歌好難聽呀, 做嘉賓講野好哪.

lblemon 發表於 2014-12-14 15:47

還記得阿Y喺 iron man 個作品展上技驚四座

還記得阿Y喺 iron man 個作品展上技驚四座
microka 發表於 2014-12-14 21:52

我都有現場睇呀, 勁難聽呀頂

見到有尾場22行連位,買唔買好呀

點解仲未加場嘅?
係咪唔加啦?

點解仲未加場嘅?
係咪唔加啦?
holamyeung 發表於 2014-12-15 17:22

so sad

请问加场机会仲大唔大噶??好矛盾,因为想睇尾场,都唔知宜家买唔买住好。。

唔加到時買YELLOW COW 算

lblemon 發表於 2014-12-14 15:47

好似話佢地未紅前既約定

好似話佢地未紅前既約定
l00540 發表於 2014-12-15 22:03

個約定唔係YY開concert千嬅一定會做嘉賓
千嬅結婚YY一定會去咩?

個約定唔係YY開concert千嬅一定會做嘉賓
千嬅結婚YY一定會去咩?
Jacz 發表於 2014-12-15 22:34
我都記得個約定好似你講咁
仲以為落咗西隧廣告之後會加場
點知而家都冇聲氣 唉

我都記得個約定好似你講咁
仲以為落咗西隧廣告之後會加場
點知而家都冇聲氣 唉 ...
holamyeung 發表於 2014-12-16 09:39

係, 估唔到仲未加場...

不過呢, 個電視特輯都唔唱live, 要唱返几首live 先有機會令普通市民對佢d live 有返d 信心先得架嘛.

城市電腦售票網一 show 「少量」 公司就即刻放一堆本身 hold 起左既飛出黎................
咁搞法好難造勢喎
仲要本身唔算 hold 起好多 (尤其是最尾兩場)
我想問有冇人知 sammi joey o個 d 係咪都係好似千嬅今次咁慢慢逐 d 逐 d放返出黎架?

城市電腦售票網一 show 「少量」 公司就即刻放一堆本身 hold 起左既飛出黎................
咁搞法好難造勢 ...
wildchild 發表於 2014-12-16 16:14

最衰係明明有連位,但係按兩張會show呢啲字眼請注意,由系統選擇的座位部份或全部並不相連,及 / 或分佈在在不同區段。假如座位的位置未符理想,請按「取消」按鈕移除個別座位。

係都要按三張或以上先會show連位出嚟

其他250 係咪場場都full 曬

Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

原來金牌幫千嬅出左新精選 封面好恐佈
fifty1205 發表於 2014-12-17 20:04

32首,咁就系差唔多金牌3碟全部歌都收錄。

我唱K唔會唱楊千嬅,好難唱,又唔識較key,但就真係十次去唱K十次都會有frd點千嬅啲歌

好笑輕鬆搞野歌 ...
Jacz 發表於 2014-12-10 23:42

火鳥真心難唱, 個RANGE 太大....

fifty1205 發表於 2014-12-17 20:04

美千離開金牌8年, 金牌已經出左不下五隻精選碟= =同埋個封面成隻老翻咁lol

美千離開金牌8年, 金牌已經出左不下五隻精選碟= =同埋個封面成隻老翻咁lol ...
Kyle_ 發表於 2014-12-17 21:32

上次金牌十年個隻精選揀直係災難!仲恐怖過原來過得很快樂第一版!

拜託金牌唔好再出精選碟…個cover一次比一次嚇人

極度懷疑AMUSIC的員工跳槽去了金牌
Make it simple.

火鳥真心難唱, 個RANGE 太大....
wchild 發表於 2014-12-17 21:17

佢啲歌堅係難唱就算唱都好難唱到有感情

大佬,咩事!
就嚟2015喇喎,仲用啲咁hea好老土既相做cover?
好心學下Joey / Sammi 啲精選碟喇,人地真係隻隻都包裝精美,令到人想買囉!
好心,冇靚相,唔夠時間影相,冇budget影相就用返演唱會poster個張相喇

上次金牌十年個隻精選揀直係災難!仲恐怖過原來過得很快樂第一版!
膠膠 發表於 2014-12-17 21:44

佢咁多年嚟既精選碟,真係得 My Favourite Hits 既封面係叫做靚
好心金牌冇心出就唔好累街坊喇

其他250 係咪場場都full 曬
victor1991415 發表於 2014-12-17 16:20

係呀,冇晒喇

大佬,咩事!
好心學下Joey / Sammi 啲精選碟喇,人地真係隻 ...
Jacz 發表於 2014-12-17 23:02

咁又唔可以咁比,大家都唔同千嬅d精選碟, 得舊華星果隻係現任公司幫佢出
其他都係離左巢舊東家出完又出去賺錢...所以又點會有靚既新相做封面==

大佬,咩事!
好心學下Joey / Sammi 啲精選碟喇,人地真係隻 ...
Jacz 發表於 2014-12-17 23:02

千嬅堅持唔出精選碟, 呢樣野係值得欣賞既

咁又唔可以咁比,大家都唔同千嬅d精選碟, 得舊華星果隻係現任公司幫佢出
其他都係離左巢舊東家出完 ...
Kyle_ 發表於 2014-12-17 23:17

華星兩隻都好得,體驗入學啲插畫好靚,Favourite Hits既封面到今時今日依然係最愛
Miriam's Melodies 後面啲插畫同樣好靚

之後傻仔都ok

後面個啲珍係不知所謂,求奇搵張相就算

千嬅堅持唔出精選碟, 呢樣野係值得欣賞既
mychart- 發表於 2014-12-17 23:22

冇錯今次可以慳返

華星兩隻都好得,體驗入學啲插畫好靚,Favourite Hits既封面到今時今日依然係最愛
Miriam's Melodies 後 ...
Jacz 發表於 2014-12-17 23:32

係.....simply me係最後一隻正常同抵買既精選= =之後果d 不敢恭維......
simply me亦都係我唯一一隻千嬅既精選碟

我仲以為遊艇好恐怖 tim
失覺曬 :|

係.....simply me係最後一隻正常同抵買既精選= =之後果d 不敢恭維......
simply me亦都係我唯一一隻千嬅 ...
Kyle_ 發表於 2014-12-17 23:33

Simple Me 啲歌揀得最好
封面就...

我仲以為遊艇好恐怖 tim
失覺曬 :|
mix_nzi 發表於 2014-12-17 23:40

都估到會好hea,但冇諗到會hea成咁真係低出未算低
好彩唔係EP or 大碟封面,唔係又被人圍插

金牌d歌真系3年好少
新藝寶3年多過距成倍啊

simply me亦都係我唯一一隻千嬅 ...
Kyle_ 發表於 2014-12-17 23:33

我反而買左千嬅盛放 (1996-2006)     06 之後就謝晒皮

點解唔加場

30 31都為少量了

蘋果比較Alan、Gem 同千嬅賣飛

譚詠麟為紀念入行40周年,將於農曆年於紅館舉行12場演唱會,首8場門票除年卅晚(2月18日)尚餘中價飛有售,其他各場全部爆滿,加開的4場門票亦只餘中價飛有售,反應超好,甚至淘寶都出現炒飛潮,貴飛$680被喪炒至2,720人民幣,果然薑是老的辣。

至於曾被阿倫暗寸只識飆高音的G.E.M.,將於下月假紅館開5場騷,VIP門票更標價高達$1,880,較天后鄭秀文和楊千嬅的貴,被網民揶揄做「國際漿」的G.E.M.,只有尾二場門票爆滿,幸其他場次的VIP和$898貴飛都售罄,成績都算不錯。同樣1月開騷的楊千嬅,7場門票暫時只有平飛爆晒。

蘋果比較Alan、Gem 同千嬅賣飛

譚詠麟為紀念入行40周年,將於農曆年於紅館舉行12場演唱會,首8場門票除年 ...
Qwerty 發表於 2014-12-18 21:46

真係杜麗莎做嘉賓嗰場最唔賣得
任我行 失憶蝴蝶

甘睇来系唔会加场了

但系 24售罄 25 28 30 31都系少量

但系 24售罄 25 28 30 31都系少量
小布丁 發表於 2014-12-19 00:06

睇埋城網 28 30 $680唔係少量
28 $380仲好多連位

回復 1357# Qwerty

岩岩體完 已經變了少量

回復  Qwerty