返回列表 發帖
冇人反美之係咪因為美之完全唔係個皮

早幾個星期蘭蘭播得好 就反蘭
呢幾個星期Gin Lee狂加 就反Gin

邊個有機會取代容祖兒成為女金 咪反邊個 ...
John 發表於 2017-8-13 02:17

容廢物啲智障fans 真係 xx(
和霉Gin講再見未上到榜已經開始反 好明顯係因為首歌太好聽 佢地擔心903太鍾意播得太多
所以係chh全力反Gin
好彩Gin Lee生性 一迦就迦三 容粉好酸呀哎喲喲
容粉係咪妒忌Gin Lee首奪女金而佢地偶像拎都拎唔... 咦咪住先 係咪有啲野錯左

我淨係睇ig
見到佢講完句「我呢……」就完咗條片
慘慘
jose 發表於 2017-8-13 00:19

有冇link

和霉Gin講再見未上到榜已經開始反 好明顯係因為首歌太好聽 佢地擔心903太鍾 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-13 08:48

開心
又發現多一班酸民
謝xx粉 薛xx粉

希望美煎敗走香港樂壇
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

開心
又發現多一班酸民
謝xx粉 薛xx粉

希望美煎敗走香港樂壇
JasOh103 發表於 2017-8-13 09:53

你地...... 唔係噓我呀嘛 ????

和霉Gin講再見未上到榜已經開始反 好明顯係因為首歌太好聽 佢地擔心903太鍾 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-13 08:48

所有比過容祖兒女金嘅榜都要摺埋
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

周杰倫 Jay Chou (特別演出: 派偉俊)【告白氣球 Love Confession】Official MV
觀看次數:100M 次

告白氣球-周杰倫(周二珂 cover)
觀看次數:9.9M 次

恭喜二珂

專輯以懷舊風情為主調,當中的情懷更遍及世界各地,第一首派台的〈天然呆〉,便先帶大家到法國遊歷一番。

點解法國?
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

專輯以懷舊風情為主調,當中的情懷更遍及世界各地,第一首派台的〈天然呆〉,便先帶大家到法國遊歷一番。

...
John 發表於 2017-8-13 11:04

隻歌最後有句法文 Ça va?

我發現我喺ig係第1類 fb係第2類 sc係第4類
代表啲咩
Happy and Blessed.

代表啲咩
jose 發表於 2017-8-13 14:13

ig 第一類
twitter 第二類
fb 第三類 但唔係記者社會運動參與者
冇sc

不經不覺Jason冠埋既話都上男銅

ig 第一類
twitter 第二類
fb 第三類 但唔係記者社會運動參與者
冇sc
...
bagfgfcde 發表於 2017-8-13 14:19

Twitter有咩玩
好似好dry

Twitter有咩玩
好似好dry
jose 發表於 2017-8-13 14:31

Follow Trump Trump

Twitter有咩玩
好似好dry

所以咪係第二類。。
我有follow啲外國名人 可以睇佢地既動態

代表啲咩

我全部都係第二類
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

樓下間7仔無再放用Phil做cover嘅雜誌出黎
換咗Angela Yuen
Twitter有咩玩
好似好dry
JasOh應該最清楚

代表啲咩

fb勉強係第一類, ig一定係第二類 twitter就不存在lu
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

我全部都係第二類
HOTMAN 發表於 2017-8-13 14:39

黑人問號

今年班男歌手係咪要開紅館先有得爭男金

#陳廣偉 #我要四面台 #我要唱到你入來

睇黎陳柏宇有排紅
希望下年(2019.1.1)拎到男金
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Kwok Chui  1 週前
陳曉東哥哥^^!我是崔翰武,你一個月內做一次這個,就是一連三日,每日吃一個蛇膽,第四日,要吃一次十全大補丸,第五日開始,一連三日,每日吃一個蛇膽,另外,每日吃一個番鬼荔枝,這樣包你長命百歲的!

有無人拍片試吓

原來Phil想飲豆漿

原來Phil想飲豆漿
nicholashin 發表於 2017-8-14 17:38

陳陳有難?
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

恭喜某男歌手正式取得三甲候選資格

-Prince- 發表於 2017-8-14 21:02
係男人就有得候選得架啦 唔通容祖兒變性做男人爭男金?

係男人就有得候選得架啦 唔通容祖兒變性做男人爭男金?
nicholashin 發表於 2017-8-14 21:29

唔係架 如果我覺得唔夠人有資格拎三甲 我就會瘋狂自plug外援
例如 15 女歌手

好lun正
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

唔係架 如果我覺得唔夠人有資格拎三甲 我就會瘋狂自plug外援
例如 15 女歌手 ...
-Prince- 發表於 2017-8-14 21:52
遲過吳業坤候選好慘

-Prince- 發表於 2017-8-14 21:02

恭喜宋姓男歌手

恭喜宋姓男歌手
bagfgfcde 發表於 2017-8-14 22:21

wuby應該好開心

wuby應該好開心
jose 發表於 2017-8-14 22:33

原來wuby鍾意宋禮勤

好想睇米奇老味神奇屋個show丫

原來美霏自己都用維園暢泳講笑

0:56

我的青春不會有盡頭 / 流浪者之歌 /
太后你咩事先而家

我的青春不會有盡頭 / 流浪者之歌 /
太后你咩事先而家
kwanie 發表於 2017-8-15 21:16

好耐冇跪拜
我們的總和

好耐冇跪拜
Wonders 發表於 15/8/2017 21:17
好日都唔得閒聽一次
一開住屋企部機就黎呢對咁既野

今日太后好正常

好日都唔得閒聽一次
一開住屋企部機就黎呢對咁既野
kwanie 發表於 2017-8-15 21:20

疑似 jazz flow 又可以熄機
我們的總和

疑似 jazz flow 又可以熄機
Wonders 發表於 15/8/2017 21:34
發咩神經 CWM / 迷失表參道

一入二珂直播室就聽到水星記
好good taste

美女廚房好好睇

蜉蝣ho ho tan
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

Maria獲得美網正賽外卡

美女廚房好好睇
nicholashin 發表於 2017-8-15 22:20

最愛Fiona、Ella同Kary果一輯
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

俾有囡多好十大定查無此字十大好

bagfgfcde 發表於 2017-8-16 12:10

難得一宇好唔好

難得一宇好唔好
CunninG 發表於 2017-8-16 12:19

我覺得查無此宇好好多

bagfgfcde 發表於 2017-8-16 12:10
唔好爭啦 畀第一個祖晨十大