返回列表 發帖
Manson BB今次唱得好好
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

MANSON!!!!!!!!!!!

Alina出殺手鐧
Manson!!!!!!!

雲姨係跳舞太輸蝕 應該跳honey bees

嘩有人想搶票呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

manson真係值十強

Manson
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

Manson唱晒成首歌
Alina表演獨白嗎?

直播D人係咁話投Manson
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

Kimman個裝好似黃子華

個個評語都係嗰啲睇到刮目相看/同平時既你好唔同bla bla bla

改到首歌咁慢嘅

目前第二round除左阿豆 全部都係廣東歌

個個評語都係嗰啲睇到刮目相看/同平時既你好唔同bla bla bla
stephybest 發表於 2020-12-26 22:21

係咪有個評語generator

Kimman 揀錯歌

stephybest 發表於 2020-12-26 22:21

應該學強國d 觀眾咁喊哂口,

Ivana 去左邊

歌神

又做咗粒星出嚟

毛姐D評語

下一首派台歌confirmed

歌神
一個小子 發表於 2020-12-26 22:24

吹大啲……

美之啞咗嗎

下一首派台歌confirmed
CunninG 發表於 2020-12-26 22:26

下年女三甲 confirmed

唔知上年計法係咪會apply

但係cloud評審咁低真係好大件事...
民選第一 (10) + 評審第八(3) = 13 要低過 璇 > 豆 > Ben...
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

毛姐D評語
chachacharlie 發表於 2020-12-26 22:25

唔知點解個cam影佢個角度都好好笑

Mischa似表演嘉賓

失蹤人口:

1:王菀之
2:投票系統
離不開 留不低

毛姐D評語
chachacharlie 發表於 2020-12-26 22:25
佢質疑人地讚劍文靚仔,睇來唔只耳仔有事,眼都有事

唔講以為睇緊亞洲星光大道
nicknicknick 發表於 2020-12-26 22:26

唔講以為睇緊衝上雲宵全tbb 造星

Ivana出聲了

失蹤人口:

1:王菀之
2:投票系統
LoveMirkay520 發表於 2020-12-26 22:27
我好多日之前投咗,頭先改票都改到

拾回活著xxx

支持Kay粉Mischa

Cloud isn't me live

其實都係靠把聲清同靚,技巧真係要再練,尾音處理有好大瑕疵

Kay live 最好噃,你 ...
powerful 發表於 2020-12-26 22:14

Agree

美之啞咗嗎
Lewis 發表於 2020-12-26 22:26

之之諗到講咩應該已經完咗下個表演

美之評得唔錯

王苑之評論好好多

Kimman 唱歌好聽

Mischa 唔評價

最值錢嗰句 跳舞都叻

王丸之終於返黎

Kimman 唱歌好聽

Mischa 唔評價
bagfgfcde 發表於 2020-12-26 22:29

如果Kimman唱健雅係咪會贏

美貨唱歌越黎越吸引
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

好擔心牙cloud

Cloud isn't me live

其實都係靠把聲清同靚,技巧真係要再練,尾音處理有好大瑕疵

Kay live 最好噃,你 ...
powerful 發表於 2020-12-26 22:14

低音位牙雲好過牙kay好多wor,唔洗壓成老牛聲都好清楚
入混音區都順暢過kay,只係高音位唔夠穩
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

又陳奕迅

CY今次呢隻歌啱佢啦,不過又係同EASON有關

如果我是陳奕迅就岩佢唱啦

CY 表演好悶

如果Cloud因為毛姐而輸,真心好唔抵....
個dance battle得咁短都可以計咁多分??

咪_跳啦
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C