返回列表 發帖
終於入左手
我愛你別貴真係好正T-ma曲都好有保證
巴別塔就真係有d悶
翻 ...
kevinlai1621 發表於 2016-11-3 14:02

我愛你別貴

最好聽都係乜青
出碟先曝光既歌我都覺得唔算特別好聽

最好聽都係乜青
出碟先曝光既歌我都覺得唔算特別好聽
bagfgfcde 發表於 2016-11-3 14:58

認同呢嗚嗚

全碟好聽   乜青    沒有你,我什麼都不是

有冇人覺得佢呢隻碟嘅vocal好難頂?
尤其沒有你同翻唱嘅果堆慢歌
反而最接受新歌果幾首玩味歌同車匙

終於買左
為左逸後同固執

新版萬中無一真係冇失望
我知道Jason 好中意首歌
好多次Live 都會選
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

有冇人覺得《我愛你夠貴》好似 DNCE Cake by the Ocean

有冇人覺得《我愛你夠貴》好似 DNCE Cake by the Ocean
just11256 發表於 2016-11-14 01:42

me
第一次聽已覺得

btw Jason唱得好放 佢唱呢類型格快歌好岩

歌手:陳柏宇
唱片名稱: The Players
唱片封面:

推出日期:2017/3/13
唱片類型:LP

TrackList:
LP
Side A:
01. 上集大結局
02. 我愛你夠貴
03. 巴別塔
04. 乜青
05. 沒有你, 我甚麼都不是
06. 車匙
Side B:
01. 拍一半拖
02. 尊嚴
03. 固執
04. 永久保存
05. 逸後
06. 萬中無一

附加資料:
陳柏宇 - The Players (藍色膠唱片)
首批限量500張獨立編號
5首全新作品+7首重新演繹作品 以歌曲答謝支持
為了讓歌曲營造出澎湃的感覺,監製Edward Chan特別找來曾為名導演昆頓塔倫天奴電影《冰天血地8惡人》(The Hateful Eight)演奏之奧斯卡金像獎得獎配樂 - 捷克國家交響樂團拉奏歌曲的弦樂部份,早前Jason更與Edward遠赴布拉格,親自監工呢!

出處: Echo
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

wa....竟然有LP

wa....竟然有LP
hehehaha 發表於 2017-3-9 19:39

一陣sony岀翻佢之前咁多隻就好笑
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣