返回列表 發帖
加五場先多左17000張飛
beethoven250 發表於 2021-11-8 13:44

根本一早留晒內部,如果唔係點會一話加就五場,而家開演唱會主要都係靠暗盤散飛。

我諗到時等內部飛放出嚟先買未遲

第一行得兩張霏賣
同埋望落$480都唔多霏

第一行得兩張霏賣
阻住 發表於 2021-11-8 18:25

焗人買680
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

死埋?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

死埋?
帥小寶` 發表於 2021-11-9 10:03

唔死先係新聞

已買5張尾場

已買5張尾場
beethoven250 發表於 2021-11-9 10:17

下...點入到去...

下...點入到去...
daniel1136 發表於 2021-11-9 10:20

我用apps

24行係咪好位

賣得個9000張
即係成朝都只係死ser
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

門票銷售情況Ticket sale update
截至As at 11pm
以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 40 983

以呢個賣飛同死server嘅進度應該要同城市售票網搏鬥到3點

第一行得兩張霏賣
阻住 發表於 2021-11-8 18:25

其實主要只係散680飛,480得兩行純粹做吓樣扮有平飛lol

截至As at 12pm
以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 29 494

cls 呢個賣飛進度

啱入到一次 得24同31號少量 應該因為依兩場9半開
除咗聖誕場外其餘仲有大量飛

urbtix仲廢過hkticketing

以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 17 335

個系統平均一個鐘先處理到一萬張飛

以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 9 004
已售罄的場次Sold-out performance(s): 31.12.2021
陳蕾冚家死

截至As at 2:30pm

以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 5 448
已售罄的場次Sold-out performance(s):31.12.2021

截至As at 3pm

以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 2 934已售罄的場次Sold-out performance(s):31.12.2021

賣剩三千但都仲有尾場,係驚到時爛聲定係驚假尾場?

終於碌到入去,買咗張3/1 $680保命先
睇下有無機會再入去買到頭場

門票銷售情況 Ticket sale update
截至 As at 3:30pm

以上15場演出尚餘可供購買門票數目 No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 1 470
已售罄的場次 Sold-out performance(s):31.12.2021

要買就快手

賣剩三千但都仲有尾場,係驚到時爛聲定係驚假尾場?
wing 發表於 2021-11-9 15:26

3點果陣見得返一張$680但俾人Hold咗

3點果陣見得返一張$680但俾人Hold咗
阻住 發表於 2021-11-9 15:37

其實我仲未試過成功入到去。優先嗰日頭一個鐘反而入到兩次,不過揀場/畀錢就load唔到

截至As at 4pm

以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 673
已售罄的場次Sold-out performance(s):24.12.2021, 31.12.2021, 10.1.2022

今次比盛樂難買10倍
只係買到26號山頂
總算好過咩都冇
如果阿軟仔頂得住希望真係加夠廿場

上晝入到
下晝完全入唔到

今次比盛樂難買10倍
只係買到26號山頂
總算好過咩都冇
如果阿軟仔頂得住希望真係加夠廿場{ ...
178756 發表於 2021-11-9 16:21

20場應該頂唔順啦 揾命搏咩 佢今次應該大搞

買左尾場 蛋記千祈唔好加

截至As at 5pm

以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 210
已售罄的場次Sold-out performance(s):24.12.2021, 25.12.2021, 31.12.2021, 8.1.2022, 10.1.2022

一次都無成功入過去
膠面軒
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

香港人終於習慣返搶誇年演唱會飛

香港人終於習慣返搶誇年演唱會飛
Yan 發表於 2021-11-9 18:31

前兩年黃牛殺手咁辛苦整頓風氣
而家又打回原形喇

截至As at 6pm

以上15場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 15 performances: 59
已售罄的場次Sold-out performance(s):23-25, 30-31.12.2021, 6, 8 & 10.1.2022

剩返1, 2  $680

買唔到,希望會間唔中放下飛
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

water:) 發表於 2021-11-9 19:28

可以係開場果日十點買內部認購放出黎既飛
連登都好多人放飛

可以係開場果日十點買內部認購放出黎既飛
連登都好多人放飛
beethoven250 發表於 2021-11-9 19:32

黃牛就唔考慮了
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

撳咗成日都買唔到飛,對比舊年的盛樂難買勁多

好期待張敬軒演唱會

water:) 發表於 2021-11-9 19:28

感覺會有好多人放飛,而且啲人都係搶咗先,諗住實放得出

Link

Asia Miles有得換飛喎,$680 = 24000 miles, $980 = 31000 miles

Asia Miles有得換飛喎,$680 = 24000 miles, $980 = 3100 miles
jcbartleby 發表於 2021-11-10 13:33

31換哂
其他仲有

Asia Miles有得換飛喎,$680 = 24000 miles, $980 = 31000 miles
jcbartleby 發表於 2021-11-10 13:33

遲啲叱吒飛有參考市價了

原來Asia Miles啲飛都換晒lu

唸唸下其實佢都真係幾勁
未通關情況下可以輕鬆清哂15場(even more)
(想當年佢係有平飛)
政治情況下可以企得咁穩
香港做到嘅應該一隻手數得哂
希望香港人可以一直keep住養起香港歌手
等歌手們唔洗再奶乜奶物
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

【MOOV Shop熱賣】MOOV 張敬軒演唱會聽歌組合
.
突發!一票難求嘅《The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會》,演唱會聽歌組合將於MOOV Shop火熱開賣!
組合包括一張演唱會門票同MOOV音樂服務,買兩個組合仲送你精美禮品,比你雙重享受!
想聽住軒公嘅歌聲,同最愛嘅人感受聖誕、除夕嘅佳節氣氛,或者欣賞尾場嘅演出,就記得準時上MOOV Shop撲飛啦!手快有手慢冇!
.
開賣日期:12月3日(星期五)早上11點
搶飛傳送門:https://www.moovshop.com/
.
演唱會詳情
《The Next 20 Hins Live in Hong Kong 張敬軒演唱會》
MOOV Shop開賣場次:24/12、31/12、7/1、9/1、10/1
時間:晚上9時30分(24/12、31/12)
晚上8 時15分(7/1、9/1、10/1)
地點:香港體育館
.

勁難買!!