返回列表 發帖
你繼續慢慢睇 ED 張相啦
你唔使同我嘈啦 你已經開始現形 並且開始大有機會拎到呢個獎  ...
chanchan0909 發表於 2017-3-13 22:44

你隻87召喚你喇
我們的總和

你唔使同我嘈啦 你已經開始現形 並且開始大有機會拎到呢個獎  ...
chanchan0909 發表於 2017-3-13 22:44

我想睇陳陳相多D

送首歌俾你

陳零九坦然認愛、勇敢承擔責任的態度,讓不少粉絲大讚「真男人,超man的!」、「零九坦蕩蕩,比外面的渣好太多了~」等等。雖然陳零九持續「死會中」,大方表示自己是個需要感情、嚮往愛情的人,但也坦承「目前還沒有結婚的打算」,讓粉絲搞笑表示「我還有機會」!

https://tw.streetvoice.com/Rabbitrabbit1124/playlists/20760/

今年個頒獎禮係咪已經有人大熱跑出左

陳零九坦然認愛、勇敢承擔責任的態度,讓不少粉絲大讚「真男人,超man的!」、「零九坦蕩蕩,比外面的渣好 ...
nicholashin 發表於 2017-3-13 23:22

真係好勇敢
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

keep住今個星期out先
真係好勇敢
kevinlai1621 發表於 2017-3-13 23:32
最新罪證

送首歌俾你
ed8671ed 發表於 2017-3-13 23:09
送首歌比你

誰會料到野兔會讓我決心終生仰慕
似有若無 仍然如手執瑰寶
堅持人如像我
某天可分到最好
縱碰上一隻不吃花的兔
仍能化做草
更令人自豪

真係好勇敢
kevinlai1621 發表於 2017-3-13 23:32
keep住今個星期out先  最新罪證
nicholashin 發表於 2017-3-14 02:08
喔 ... 明白曬

發帖榜@2017/03/14 21:15

冠軍tag: 恭喜新名字上一線

RK LW  Name                 AP
01  03  hehehaha           45
02  02  Wonders     43
03  05  RVHOCPC          40
04  04  kevinlai1621      33
05  09  chanchan0909   33
06  RE  nicholashin        30
07  NE  KITSTON           29
08  RE  jose                  28
09  RE  harryharry        27
10  06  HOTMAN          21

OUT
XX  01  John               
XX  07  kk8733           
XX  08  ed8671ed      
XX  10  jasOh103

上到了

冠軍tag: 恭喜新名字上一線

RK LW  Name                 AP
01  03   ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-14 21:19

想送首逼得太緊比大家
Happy and Blessed.

上到了
KITSTON 發表於 2017-3-14 21:20
恭喜曬

恭喜曬
chanchan0909 發表於 2017-3-14 21:21

可以再次收山掙白果獎了

07  NE  KITSTON            29
kevinlai1621 發表於 2017-3-14 21:19

表示失望

表示失望
KITSTON 發表於 2017-3-14 21:24

sorry

4冠 John / (一線頭)
3冠 RVHOCPC / (一線中)
1冠 nicholashin / kk8733 / kevinlai1621 / Wonders / HOTMAN / 屮SiU霖屮 / hehehaha / (一線尾)
1亞 ed8671ed / (二線頭)
1季 electric / kel_kelvin / kwanie / (二線中)
上榜 8 days (最多上榜日) chanchan0909 / jasOh103 / (二線尾)

1冠 nicholashin / kk8733 / kevinlai1621 / Wonders / HOTMA ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-14 21:25

我係二線中環球一姐^^

上到了

sorry
kevinlai1621 發表於 2017-3-14 21:25

我寬恕你

1冠 nicholashin / kk8733 / kevinlai1621 / Wonders / HOTMA ...

(一線尾)囉

原來我冠過?!
冇留意開

我係二線中環球一姐^^
jose 發表於 2017-3-14 21:28

1冠 nicholashin / kk8733 / kevinlai1621 / Wonders / HOTMAN / 屮SiU霖屮 / hehehaha / (一線尾)
1亞 ed8671ed / (二線頭)
1季 electric / kel_kelvin / kwanie / (二線中)
上榜 8 days (最多上榜日) chanchan0909 / jasOh103 / (二線尾)

恭喜hehehaha

(一線尾)囉

原來我冠過?!
冇留意開
hehehaha 發表於 2017-3-14 21:34

今日冠
  早一粒鐘仲係derder領先

好可惜連詩雅而家連三線都不如

可以再次收山掙白果獎了
KITSTON 發表於 2017-3-14 21:23

可能都有單身大獎呢

少冠得過份 要髮力了

冠軍感言
「我要多謝我公司姨姨知、多謝傷抬(沙聲)、多謝揚生、大哥、多謝大佬漢.........多謝Mani! 多謝我媽咪(單手舉起個獎開始扮喊)..... 聽日都唔G拎咩位置好啦......總知我會繼續努力.......CM個冠真係好難拎」

可能都有單身大獎呢
RVHOCPC 發表於 2017-3-14 21:41

呢個獎留咗比我 好似係^^
我們的總和

呢個獎留咗比我 好似係^^
Wonders 發表於 2017-3-14 21:42

你唔係想遭移做你女朋友咩

你唔係想遭移做你女朋友咩
RVHOCPC 發表於 2017-3-14 21:44

邊個黎
我們的總和

冠軍感言
「我要多謝我公司姨姨知、多謝傷抬(沙聲)、多謝揚生、大哥、多謝大佬漢.........多謝Mani! 多謝 ...
hehehaha 發表於 2017-3-14 21:42

第十都好難拎架

恭喜hehehaha
bagfgfcde 發表於 2017-3-14 21:39

第十都好難拎架
stopzi 發表於 2017-3-14 21:46

叫版主幫你chur個第十返黎

hehehaha 發表於 2017-3-14 21:46

唔多謝同你發生過關係既cm會員?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

hehehaha 發表於 2017-3-14 21:47

多謝版主
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2017-3-14 21:48

又有野爆

少冠得過份 要髮力了
RVHOCPC 發表於 2017-3-14 21:42

我又發好唔好

hehehaha 發表於 2017-3-14 21:47

叫我?

多謝版主
HOTMAN 發表於 2017-3-14 21:49

你開始髮力?

HOTMAN 發表於 2017-3-14 21:48

下次冠會逐個開名多謝

表示失望
KITSTON 發表於 2017-3-14 21:24

我都係要兩年先知有T字

你開始髮力?
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-14 21:49

髮力搶第十

kevinlai1621 發表於 2017-3-14 21:34

原來我係gin lee..

下次冠會逐個開名多謝
hehehaha 發表於 2017-3-14 21:49

有幾多個

今年個頒獎禮係咪已經有人大熱跑出左
-Prince- 發表於 2017-3-13 23:32

多謝cm會員幫陳陳chur獎

可能都有單身大獎呢
RVHOCPC 發表於 2017-3-14 21:41

我要白果/頭像獎!

我都係要兩年先知有T字
HOTMAN 發表於 2017-3-14 21:50

失望

John = 萬年冠

John = 萬年冠
hehehaha 發表於 2017-3-14 21:55

抵制霸權homo

多謝cm會員幫陳陳chur獎
HOTMAN 發表於 2017-3-14 21:51
唉 我而家好似吳業坤咁 咩都無做過無啦啦就比人推出黎
等睇拎完個獎之後我會比人係咁踩