返回列表 發帖
場內消息,不喜物插。AIA上次張敬軒損失慘重,今次唔敢重搥。
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 17:59

有冇牛尾軍咁慘重?

死心喇好嗎?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁你有冇訂到呢?
lemontea1069 發表於 2017-10-6 17:32

冇諗住睇,但有d心動想買黎resell (just kidding)

其實呢盆真係大生意黎,上年睇學友,超多內地客,聽到佢地傾計話唔知幾多千蚊買飛+洒店package好扺又方便,仲話使乜咁蠢自己去買飛

冇諗住睇,但有d心動想買黎resell (just kidding)

其實呢盆真係大生意黎,上年睇學友,超多內地 ...
Crooks 發表於 2017-10-6 18:05

年頭我周董場外都以6倍的票價收飛
話說BA -  BE果幾行, 2萬都有大陸人要..............

年頭我周董場外都以6倍的票價收飛
話說BA -  BE果幾行, 2萬都有大陸人要.............. ...
lemontea1069 發表於 2017-10-6 18:07

LEt's begin 尾場差唔多開場,有個毒L阿叔揸住$3000收我張飛,嗰種渴求又絕望既眼神,估唔到2年後出現係自己身上

其實千嬅既fans 量 around 5-6 場 四面台
假設呢班人每次都會去睇
今次就算開8場 3面都已經唔夠塞呢班人
仲要今次咁多sponsor hold飛、又有街外客當睇黎慶祝
加上上次口碑好
就算開多4場3面 都只會係岩岩好

不過好配服買到飛既人
今次一得閒就禁
都冇次入到去......

睇佢夠唔夠膽搵一兩場全數公售!
佢今次真係冇諗過fans.....

假設呢班人每次都會去睇
仲 ...
jason567 發表於 2017-10-6 19:16

邊有咁多fans, 好多都係陪人睇

假設呢班人每次都會去睇
仲 ...
jason567 發表於 2017-10-6 19:16

你太高估千嬅fans量AAL同L&G已經證明5-6場四面台係(以往)極限

不過好配服買到飛既人
今次一得閒就禁
都冇次入到去......

睇佢夠唔夠膽搵一兩場全數公售!
佢今次真係冇 ...
jason567 發表於 2017-10-6 19:18

其實最PK都係城網
今日我提早10分鐘retry咗幾次就成功入到去
點知今日靜雞雞喺開賣嗰陣改為10分鐘重新login
癡線

我中意千千好多年,不過今次係第一次買飛睇 以前未出黎做野,邊有錢睇

我中意千千好多年,不過今次係第一次買飛睇 以前未出黎做野,邊有錢睇 ...
happychicken 發表於 2017-10-6 19:34

怪不得演唱會咁爆, fans大個出黎做野,有錢買飛
我今次都係第2次睇

無圖話你係吳彥祖都得啦。反ot,,,再次求飛!!
希望千千加到5號。
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 17:31

有圖我驚大家比哂幾千張飛我 搞到大家冇飛!!
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

Yes I'm

But y I dun have??
又話我的樣子如我的日子也必如何既??
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 17:47

因為你同其他人一樣 都係怕凍架
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

這些機會... 毒撚的我表示31只能係紅館場外一路聽一路喊... 赤裸裸感到,做過的不可再做... ...
Jacz 發表於 2017-10-6 17:48

你都係想赤裸啫!!!

死心喇好嗎?
Jacz 發表於 2017-10-6 18:04

等放黑鮑飛

你太高估千嬅fans量AAL同L&G已經證明5-6場四面台係(以往)極限
gooloo 發表於 2017-10-6 19:21

但今次三面台少人d a ma^^

諗返起之前做office, 係公司買飛lol
禁mouse禁到成個department 都望住我lol
aRh3i 發表於 2017-10-6 10:37

我都係咁
不過自己位個電腦上唔到網 只可用手機禁 D人行過睇到仲樣衰

Btw 手機一次都入唔到
12點半嘗試用另一電腦上到入到 不過又係hold住晒 揀唔到

到時內部消化唔到d位 會放翻出嚟?咁閉好樣衰
ericp222 發表於 2017-10-6 17:54

上次let's begin 就係咁
開賣左成個幾月先買
就係買D黑位 仲要綠閘對正台

怪不得演唱會咁爆, fans大個出黎做黎,有錢買飛
我今次都係第2次睇 ...
Nathan 發表於 2017-10-6 19:39

唔小心睇左Fans大個出黎做,有錢買飛

上次let's begin 就係咁
開賣左成個幾月先買
就係買D黑位 仲要綠閘對正台
masterdragon 發表於 2017-10-6 20:06

唔止上次係咁,ladies & gentlemen,minor classics都係

唔止上次係咁,ladies & gentlemen,minor classics都係
joshua 發表於 2017-10-6 20:36

咁即係仲有機會買靚飛

系咪有加場座位圖?之前有不過搵唔到......
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

咁即係仲有機會買靚飛
happychicken 發表於 2017-10-6 21:03

係,只係31/12幾乎肯定無

系咪有加場座位圖?之前有不過搵唔到......
Qmen 發表於 2017-10-6 21:12
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我見有個都係31號, row 21放800 ja wo
aRh3i 發表於 2017-10-6 16:37

邊度,仲有無??幫我問下,謝謝~

楊千嬅從此都只係曾經,,,,曾經發生過感情,,之後我會中意宇宙gem.
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 17:52

唔好咁啦 ,你講笑吧! 千嬅有權話事,佢可以話放返幾成出黎公售佢公司唔肯掛"

楊千嬅從此都只係曾經,,,,曾經發生過感情,,之後我會中意宇宙gem.
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 17:52

咁你開新acc諗住叫愛愛漿亦愛咩?

你無join fansclub?

簽名被屏蔽

咁你開新acc諗住叫愛愛漿亦愛咩?

你無join fansclub?
joshua 發表於 2017-10-6 21:25

愛乳亦愛周漿?

反ot,一名靚仔跪求31,780$一張飛。
應該夠人可以加三場。

joshua 發表於 2017-10-6 09:13 PM

thanks
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

愛乳亦愛周漿?

應該夠人可以加三場。 ...
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 21:45

佢開咁多場,會否又生病影響質素?!
佢體力做到十場以上咩,擔心佢身體!!

佢體力做到十場以上咩,擔心佢身體!! ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-6 22:02

佢fing手fing腳唔會點用力。 最擔心應該係佢把聲

愛乳亦愛周漿?

應該夠人可以加三場。 ...
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-6 21:45

幾靚仔先

佢體力做到十場以上咩,擔心佢身體!! ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-6 22:02

點解做唔到呢?sammi得,50幾噶學友都得,有時話體力唔夠系唔夠叫座力噶藉口而已

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

有咩可能開得3面台
又話出道以來最大型演唱會
搞到咁不如去九展會展

頂呀.....903仲有廣告............難聽過粗口!!!!!!!!!!!!

搞成咁, 會唔會改開四面台呢

happychicken 發表於 2017-10-6 23:34

應該唔會, 開3面定4面應該要入紙果陣申請埋

happychicken 發表於 2017-10-6 23:34

不可能,寄望開15場吧  側田之後15-18、21-26、29-31、1-2
  平了joey,超了kelly

不可能,寄望開15場吧  側田之後15-18、21-26、29-31、1-2
  平了joey,超了kelly ...
小布丁 發表於 2017-10-6 23:41

救命
我未買
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

睇千嬅ig, 有機會再加場喎

Nathan 發表於 2017-10-6 23:58

真係似會再加..

睇完千千ig, 好感動,佢真係有睇我地嘅留言,我地嘅心聲

希望唔係淨係加1月2號.....

岩岩見到aia既認購電郵, 佢地最高職位果d可以認購最多10張..其他都係6張
而認購既演出日期只係寫左依8場

我啱啱買31號張飛,都有。
1652兩張

睇完千千ig, 好感動,佢真係有睇我地嘅留言,我地嘅心聲
happychicken 發表於 2017-10-7 00:13

感咩動呀,轉頭咪又係黑晒,佢肯7成公售我就話佢為我地諗過