返回列表 發帖
其實睇到第二集已經好頂唔順
點解咁既白痴角色都比馬明做
幾時先有返正劇做

確實
有型有款既成 ...
JasOh103 發表於 2016-12-30 21:56
頭先睇咗陣 低質到一個點

頭先睇咗陣 低質到一個點
nicholashin 發表於 2016-12-30 22:15

我好想棄劇
不過見咁耐無睇Niki好想追埋佢 因為又得17集咁少
好難想像以前秋官司棋姐點做套戲
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

投票季節
俾我見識到(偽)fans 拉 / call / R 票可以有幾低質同倒米
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-12-31 11:15

BBQ 玩到點幾先番到屋企嗄

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-12-31 11:15
下午3點都打的?

下午3點都打的?
nicholashin 發表於 2016-12-31 11:21

通左頂好多日
Ed 救救我
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

BBQ 玩到點幾先番到屋企嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-12-31 11:17

可惡

成個車程剩係寫左前奏/回顧

通左頂好多日
Ed 救救我
matthew1990 發表於 2016-12-31 13:13

無人會救你呀。呵呵。。
等男人包養啦。

我依兩日唔舒服。不停訓。一日訓15-16 小時。

昨晚九點多睇完韓劇《Goodbye Mr. Black》。我喜歡男星李陣郁   訓到三點多。之後四點再訓到今早10點。。

痴線
我竟然第四第七都估許生 肯定係未訓醒

有美霏咪得
John 發表於 2016-12-30 15:33

golden siurce

東港城 - 黎明,鄭俊弘
新城市廣場 - 太極,rb,欣宜
Yoho mall - 草蜢,cas,dear jane
奧海城 - sm, mag lam
上水廣場 - 吳雨霏,羅力威
新都城 - 吳業坤

其實到而家都未諗到聽晚投邊首好~~

kwanie 發表於 2016-12-31 20:14

Miss fiona

投自己十大最高位個首就得

訓覺好過啦~

好唔想 2017 黎啊
走開喇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

訓覺好過啦~
nicholashin 發表於 2016-12-31 21:32

你快些蓋被去訓啦。。

好唔想 2017 黎啊
走開喇
616.1314 發表於 2016-12-31 23:27

點解呀。發生咩事???

[錯ge時候講錯野]
到底咎由自取慘D定係無辜受罪慘D
[/錯ge時候講錯野]
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

計分員去左邊

尋人啟事:
論壇元老Dongbb2332失蹤,如有任何熱心人士發現Dongbb2332的蹤影,務必聯絡harryharry。無酬。

論壇元老vain ,小儀失蹤

論壇元老vain ,小儀失蹤
一個小子 發表於 2017-1-1 19:54

_ _ _ y呢
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

尋人啟事:
論壇元老Dongbb2332失蹤,如有任何熱心人士發現Dongbb2332的蹤影,務必聯絡harryharry。無酬。 ...
harryharry 發表於 2017-1-1 19:35

昨晚露比見唔到D 會員。。

尋人啟事:
論壇元老Dongbb2332失蹤,如有任何熱心人士發現Dongbb2332的蹤影,務必聯絡harryharry。無酬。 ...
harryharry 發表於 2017-1-1 19:35

唔知佢有冇比欣宜食咗
Happy and Blessed.

以前叱咤無飛就搏命去R飛 近兩年買到飛去現場睇先發現好多歌手啲live都好攞膽

唔知佢有冇比欣宜食咗
jose 發表於 2017-1-2 03:43

欣宜喜歡食MIXED 仔仔。D 會員唔係LOR 。。

得啦得啦知你無界票啦

總結今晚成績

✓ 十大第十位: 愛情小品
✓ 十大第九位: 扑扑扑
✓ 十大第八位: 無人知道雙子座
✓ 十大第五位: 百姓
✕ 十大第四位: 女神
✕ 十大第三位: 山林道
✓ 十大第二位: 羅賓
✓ 至尊歌曲: 四季
✓ 至尊唱片: J-POP 唱鴛鴦襪
✕ 女歌手金獎: Gin Lee
✓ 女歌手金獎 (2): 容祖兒 唱我好得閒
✓ 我最喜愛男歌手: 吳業坤
✕ 我最喜愛女歌手: 容祖兒 唱Gotta Get High
✕ 我最喜愛的歌曲: 請支持矛盾一生
✕ 我最喜愛的歌曲 (2) : 你是你本身的傳奇 (容祖兒合唱)
✕ 謝幕表演: 新貴
John 發表於 2017-1-2 06:45

人黎, 捉呢件燈神出去姦左佢

最可惜係無得聽男女銀唱歌

得啦得啦知你無界票啦
newguy 發表於 2017-1-2 11:30

界票失敗咗
但同行嘅友人有問過點解CM一姐無去

界票失敗咗
但同行嘅友人有問過點解CM一姐無去
林仔 發表於 2017-1-2 13:42
CM 一姐=?

CM 一姐=?
newguy 發表於 2017-1-2 14:28

Ruby

Ruby
bagfgfcde 發表於 2017-1-2 14:29

以乜標準排嘎?

以乜標準排嘎?
matthew1990 發表於 2017-1-2 14:33
任何標準去睇 Ruby都係一姐

以乜標準排嘎?
matthew1990 發表於 2017-1-2 14:33

個名夠唔夠實力

任何標準去睇 Ruby都係一姐
nicholashin 發表於 2017-1-2 14:35
個名夠唔夠實力
bagfgfcde 發表於 2017-1-2 14:35

實至名歸嘎

贏!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

電腦科exam錯到七彩有A
Account 反而炒車
week23

人黎, 捉呢件燈神出去姦左佢
matthew1990 發表於 2/1/2017 11:45
姦佢會唔會益左佢架btw

姦佢會唔會益左佢架btw
kwanie 發表於 2017-1-2 15:57

後面

係咪無人要贏一張太空卡投最歌
4 Days To Go!!!

係咪無人要贏一張太空卡投最歌
4 Days To Go!!!
JasOh103 發表於 2017-1-2 16:33
已經投左shiga一票 好想睇佢上台

nicholashin 發表於 2017-1-2 16:34

我有估榜架!!
贏左有bonus一票

我有估榜架!!
贏左有bonus一票
JasOh103 發表於 2017-1-2 16:36

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

KOLOR隻Twisted全部唔好聽既歌都派曬
點解會派《其實我們不快樂》唔派《角力場》......

見到d haters 發晒嬲咁,又對你惡言相向,見到佢地酸成咁,唔知點解就有一下心涼既感覺

唔睇喇唔讀喇
癌細胞會增加

見到d haters 發晒嬲咁,又對你惡言相向,見到佢地酸成咁,唔知點解就有一下心涼既感覺

{:1_ ...
JasOh103 發表於 2/1/2017 18:30
當haters 佔大多數既時候你咪由得佢地打_ _ 囉