返回列表 發帖
一哭慣了 怎知你渺小
Happy and Blessed.

3/26/2017        別煩著我        糖兄妹

3/27/2017        水百合        王菀之

3/27/2017        水百合        王菀之

好不容易

一哭慣了 怎知你渺小
jose 發表於 2017-3-27 18:07

紙巾歌

3/27/2017        水百合        王菀之
RVHOCPC 發表於 2017-3-27 18:29

best taste

best taste
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 18:44

fanq

大作

七不思議
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

終身贊助
#愛炳
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

告白氣球

天天也在鍛鍊
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

唯一想過 想與你 踏出彼此腳印

推開世界的門

情太過洶湧像深海(高皓正版)
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

小姐你好

畀告別完再聚十大會唔會太重口味?

天敵。。

nicholashin 發表於 2017-3-27 23:11

唔會

盡情愚弄我吧 我只恨回家 沒有眼淚會流下

梁漢文 - 終身贊助

幾好聽wo

nicholashin 發表於 27/3/2017 23:11
係嘈左少少姐

nicholashin 發表於 2017-3-27 23:11

畀裸體早餐十大會唔會太重口味?
要治本必須重口味
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

畀裸體早餐十大會唔會太重口味?
要治本必須重口味
JasOh103 發表於 2017-3-27 23:36

話說我仲未上呢首

比Teen Dick十大會唔會太重口味?

話說我仲未上呢首
stopzi 發表於 2017-3-27 23:36

係時候上
最yum候選都要食下裸體早餐 食得多對身體好

係時候上
最yum候選都要食下裸體早餐 食得多對身體好
JasOh103 發表於 2017-3-27 23:39

我是0票候選人唷之前理智與感情愈聽愈好聽所以遲遲未out

我是0票候選人唷之前理智與感情愈聽愈好聽所以遲遲未out
stopzi 發表於 2017-3-27 23:41

高質榜我一定要留意!!

你是行李 我是遊客

天真有邪

聽一次死一次
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我應該 不記得為何你吸引
饒恕自己的不幸 但當我想到你的傳聞
這雙手竟再震

雌雄同體 JUNO

我應該 不記得為何你吸引
饒恕自己的不幸 但當我想到你的傳聞
這雙手竟再震 ...
JasOh103 發表於 2017-3-27 23:51

如能為你哭

留不低

如能為你哭
風見志郎 發表於 2017-3-28 00:03

夕爺寫比Mi既歌都好中
呢首開段唱得好柔 好好聽
而家不復當年勇啦 一日都係杜麗莎

從未在乎條仔

天真有邪

聽一次死一次
HOTMAN 發表於 2017-3-27 23:49

死啲咩

梁詠琪d歌真係好正
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

梁詠琪d歌真係好正
John 發表於 2017-3-28 02:36

「小歌后」曾經患過抑鬱症,年紀小小已經經歷好多,可能唔想再受太大壓力,所以同公司約滿後都冇再續約,轉簽「陸哥」。

希望小歌后振作

心多冇咪咀wor
只係墊底聲太大
阿嬌抖緊氣個陣係聽到佢唱歌
只係佢掛住抖氣 冇乜力發音 ...
John 發表於 2017-3-27 14:20

中後段聽唔到佢唱一句完整
阿嬌跳舞好就住就住, 好似成日為咗統一動作咁, 我有時睇到好尷尬
風見志郎 發表於 2017-3-27 11:40

諗起佢上台晨操就尷尬

我的小時後 吵鬧任性的時候

留不低
stopzi 發表於 2017-3-28 00:06

咦 我都咁arm loop翻呢首

梁詠琪d歌真係好正
John 發表於 2017-3-28 02:36

其實我成日都associate唔到佢d歌邊首打邊首

但係出歌又聽到係佢
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

咦 我都咁arm loop翻呢首
electric 發表於 2017-3-28 07:42

愛霏架

原來...
你有心但是我想問
風雪可以使我堅壯使我堅強

可笑是有人忘了 你們座駕 不應再輕率給我坐

唔紅係正常喎

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你情願變得聰明而不衝動嗎