返回列表 發帖
地盡頭(關淑怡)
COLIN 好波

地盡頭(關淑怡)
COLIN 好波
kwanie 發表於 2017-3-29 01:38
天盡頭都好正

枯榮 !!!!!!!!!!!!!! 好在無瞓

一隻小豬

歌名真係好膠

出埋無忘花真係投降
希望唔好播麻煩你搞串PARTY THX

纏路

佢啲歌成日都係聽嗰陣覺得唔錯 但又去唔到好鍾意

我還是一樣
好難得
你為甚麼說謊

纏路

佢啲歌成日都係聽嗰陣覺得唔錯 但又去唔到好鍾意
nicholashin 發表於 29/3/2017 01:47
因為唔大路囉, 因為好平淡, 因為唔吸引囉

因為唔大路囉, 因為好平淡, 因為唔吸引囉
kwanie 發表於 2017-3-29 01:57
有得繼續出歌已經好好

IWBA
進擊的哈比人
終身贊助

近排啲歌響呢度唔算好受歡但我又好like bor<3
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

IWBA
進擊的哈比人
終身贊助

近排啲歌響呢度唔算好受歡但我又好like bor
dongbb2332 發表於 29/3/2017 02:02
MIC

空姐 - Gin Lee
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

終身贊助

近排啲歌響呢度唔算好受歡但我又好like bor
dongbb2332 發表於 2017-3-29 02:02
又係老餅……

利申未聽

又係老餅……

利申未聽
nicholashin 發表於 2017-3-29 02:06

你都冠左冥想啦
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

你都冠左冥想啦
dongbb2332 發表於 29/3/2017 02:08
嘥一首歌QUOTA RE 返冥想先, 第二好似唔夠lol

你都冠左冥想啦
dongbb2332 發表於 2017-3-29 02:08
其實有機至尊歌

嘥一首歌QUOTA RE 返冥想先, 第二好似唔夠lol
kwanie 發表於 2017-3-29 02:09

有quota就不如上進擊的hobbits 啦ok?

dongbb2332 發表於 2017-3-29 02:14
呢排嘅榜單應該唔會太塞車嘅

dongbb2332 發表於 29/3/2017 02:14
無敵仲等緊

無敵仲等緊
kwanie 發表於 2017-3-29 02:32
一轉型 903就播得勁好……

3/29/2017
天之嬌女        容祖兒

3/29/2017
天之嬌女        容祖兒
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 05:02

阿嬌?
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

阿嬌?
John 發表於 2017-3-29 05:05

這是新歌喲 星期六推出的

❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

fifi-夢游

新貴(我的秘密live)
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

祖兒變成絕世傳奇事

告白氣球

十萬噸情緣

會掛念 就承認太掛念
明天相見 你就說即刻見

告白氣球
bagfgfcde 發表於 2017-3-29 08:48

日日都係呢首

日日都係呢首
風見志郎 發表於 2017-3-29 09:15

因為好聽

愛你
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

樓梯轉角
下次下次

Single

一刻因怕冷而顫抖
我又被情拉~~~走
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

弗洛蒙

大個之後

3am 是日最愛

我可能只是一粒塵埃

我想你永遠不會知道

3am

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

3am

但未聽

Ivana - 突然一生Yum

大作
完美
超猛
上天關了一扇門

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

算吧 愛情遲一秒
Happy and Blessed.

帶樽液態愛
Happy and Blessed.

告白氣球

恐怖份子 - 符致逸