返回列表 發帖
咁開心
hinz 發表於 2016-2-28 15:36

咩表情黎?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

咩表情黎?
matthew1990 發表於 2016-2-28 16:18

高潮?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

今個weekend終於可以休息一下

高潮?
hinz 發表於 2016-2-28 16:19

You heavy taste
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

3月1日就黎到!!
就黎有得重開美發帖榜!!

3月1日就黎到!!
就黎有得重開美發帖榜!!

Ninggggg 連海洋之心都抽埋

行開 hmv 見到 artpop 49

買左

食好西洋菜

YUM
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

聽講今日要發力爭上發帖榜

聽講今日要發力爭上發帖榜
bagfgfcde 發表於 2016-3-1 17:41

咁我都要出出力先
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

個po未approve 係度po住先

01/03/2016
最近 24 小時發帖 排行榜
01 NE RVHOCPC 46
02 NE rubylovessss 19
03 NE bagfgfcde 17
04 NE matthew1990 14
05 NE ed8671ed 13
06 NE kayzzz 13
07 NE kevinlai1621 12
08 NE nicholashin 10
09 NE chanchan0909 10
10 NE kwanie 7

01/03/2016
02 NE rubyloves ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-1 21:12
高AP冠+低AP死位

01/03/2016

大家未知發帖榜再生 所以AP都幾低

01/03/2016

千年老7
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

01/03/2016

好開心呀 終於冠到

大家未知發帖榜再生 所以AP都幾低
mamakin 發表於 2016-3-1 21:15

係囉如果唔係發帖榜慈禧唔會榜都冇上

希望ME 唔係山林道走勢

好開心呀 終於冠到

係囉如果唔係發帖榜慈禧唔會榜都冇上 ...
RVHOCPC 發表於 2016-3-1 21:16

恭喜哂!!非常雀躍 終於首冠

恭喜哂!!非常雀躍 終於首冠
bagfgfcde 發表於 2016-3-1 21:21

多謝大家嘅支持同鼓勵 我會積極探討聽日落榜嘅可能性

01/03/2016

愛 希望可以keep住上足全個月

愛 希望可以keep住上足全個月
ed8671ed 發表於 2016-3-1 21:27
希望又可以 10 個位置都儲齊喲

chanchan0909 發表於 2016-3-1 21:31

仲難過 N 連冠

chanchan0909 發表於 2016-3-1 21:31

我唔貪心 有冠就得

我上次太遲停 拎唔到第二

仲難過 N 連冠
mamakin 發表於 2016-3-1 21:34
得嘅得嘅 舊年有幾位美會員做到噶
我唔貪心 有冠就得
bagfgfcde 發表於 2016-3-1 21:35
而家髮力啦咁
我上次太遲停 拎唔到第二
nicholashin 發表於 2016-3-1 21:36
今年再黎過 話咁快就差 9 個位炸

攞第1好有難度
唔out出榜已經係大確幸

01/03/2016

Oh have me

01/03/2016

#4 yeah

攞第1好有難度
唔out出榜已經係大確幸
ed8671ed 發表於 2016-3-1 21:53
咁又係

得嘅得嘅 舊年有幾位美會員做到噶
而家髮力啦咁
今年再黎過  話咁快就差 9 個位 ...
chanchan0909 發表於 2016-3-1 21:51

原來咁就一年啦
記得好似喺最冷清個兩日上過下榜
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

原來咁就一年啦
記得好似喺最冷清個兩日上過下榜
JasOh103 發表於 2016-3-1 22:25
今年你會髮力麼

睇佐一集陳豪 真係扮老佛爺扮到呢........"
扮佢邊好睇
扮就緊係扮MARC JACOBS
之後再搵HARRYLOUIS扮佢條舊仔<3
近排HEHE劇咁HIT 實大把收視啦

今年你會髮力麼
chanchan0909 發表於 2016-3-1 22:27

返工返到18號呀
一日十幾粒鐘咁就無左都幾難髮力

睇佐一集陳豪 真係扮老佛爺扮到呢........"
扮佢邊好睇
扮就緊係扮MARC JACOBS
之後再搵HARRYLOUIS扮佢條舊 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-1 22:31
一打膠唔洗找

返工返到18號呀
一日十幾粒鐘咁就無左都幾難髮力
JasOh103 發表於 2016-3-1 22:33

大馬啲工時咁長?我以為無咁忙

話說最近終於獲得新嘅人生技能-淘寶
幾開心

大馬啲工時咁長?我以為無咁忙
kayzzz 發表於 2016-3-1 22:40

830-515,不過次次OT都大概7點
晨咁早要出門個下先慘, 7點出門9點返到屋企都幾長

話說最近終於獲得新嘅人生技能-淘寶
幾開心
RVHOCPC 發表於 2016-3-1 22:59

哈哈 原來你都有上

原來電視終於播左倖田來未15周年演唱會
等我慢慢J 先 (救命啊唱得好好聽啊 esp. 開場嗰兩首 )

點解可以咁忙 點解可以咁多嘢做 Help Help Me Boy

[懶][how to forg] [一月中中space]
打cmusi
google就出到cmusichart
CM起航 繁榮在望
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

Do 姐有問題有linceye,仲有柏豪
好期待喔!

Do 姐有問題有linceye,仲有柏豪
好期待喔!
rubylovessss 發表於 2016-3-2 17:21
大問答既大台版麽
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

大問答既大台版麽
HOTMAN 發表於 2016-3-2 17:30

要下個禮拜一先有得睇 到時睇下係咪

終於收我做intern 感動
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

要下個禮拜一先有得睇 到時睇下係咪
rubylovessss 發表於 2016-3-2 17:31

期待

下個星期中期又凍。。開心。

應該降到十度以下。

Do姐有問題有我老公呀呀呀
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Phil個IG pro pic跟住我轉噶 佢真係好留意我

Phil個IG pro pic跟住我轉噶  佢真係好留意我
nicholashin 發表於 2016-3-3 11:02

證明你兩個d taste一樣