返回列表 發帖
Jay Fung個位低到一個點
nicholashin 發表於 2016-7-29 22:44

咁由於歌影視巨星坤哥唔係第一位
所以一定唔係以紅唔紅嚟計啦

前三行ok 我得一個人唔知係乜水
後幾行果啲真係好多who are you ah
林仔 發表於 2016-7-29 22:41

原來TVB前三行已經係咁
molamola淪陷啦
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

咁由於歌影視巨星坤哥唔係第一位
所以一定唔係以紅唔紅嚟計啦
林仔 發表於 2016-7-29 22:50

但其實後幾行整體都幾霉
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

但其實後幾行整體都幾霉
matthew1990 發表於 2016-7-29 22:52

咁撇除有啲理論上應該要有但最後冇嘅人 前幾行都有唔少人喺呢個mv做咗人肉佈景版 例如
1 拍劇拍到明明用自己角色做劇名 結果爭視帝嘅變咗同劇另一個人果位
2 三張幾嘢仲叫bb 超過一年冇正式劇集出街果位
3 與上邊相反 今年已有三劇在手攞硬飛女果位
4 男朋友年紀大佢自己超多果位
5 唔知點解就做咗書劍恩仇錄女主角果位

原來TVB前三行已經係咁
molamola淪陷啦
JasOh103 發表於 2016-7-29 22:51

Ali排咁低
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁撇除有啲理論上應該要有但最後冇嘅人 前幾行都有唔少人喺呢個mv做咗人肉佈景版 例如
1 拍劇拍到明明用自 ...
林仔 發表於 2016-7-29 23:38
有無人同我一樣一個都估唔到

nicholashin 發表於 2016-7-29 23:39

你並不孤單

最反感2
舊年頒獎禮開始反佢, 好似成個台係佢既咁
今年仲台慶劇女主
希望佢攞到視后啦
咁戲屎都套套做女主, 痴L線

nicholashin 發表於 2016-7-29 23:39

你並不孤單
bagfgfcde 發表於 2016-7-29 23:41

其中三個人攞過tvb同一個奬

tbb 2 打6 專家

Ali排咁低
HOTMAN 發表於 29/7/2016 23:38
在心中既呢D 野

除左2之外都估唔到
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

3 ALI
4 陳凱琳
其他估唔到

前三行ok 我得一個人唔知係乜水
後幾行果啲真係好多who are you ah
林仔 發表於 2016-7-29 22:41

大致分佈:
第一排:年長主力
第二至三排:年青主力
第四至六排:中堅、綠葉
之後: 應該考慮下轉行

2係脆魚?
1係2個好知己/好兄弟

覺得自己好勁,無乜點睇tbb都估到兩個

1 係陳展pang?
5 唔知
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

由800多名科學家組成的非傳染性疾病風險因子協會(NCD Risk Factor Collaboration)進行研究,分析近百年來 ...
bagfgfcde 發表於 2016-7-26 22:50

現代人較過去攝取更多營養,當中以蛋白質尤甚
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

3 ALI
4 陳凱琳
其他估唔到
stephybest 發表於 2016-7-30 00:47

3係事業債很多

大致分佈:
第一排:年長主力
第二至三排:年青主力
第四至六排:中堅、綠葉
之後: 應該考慮下轉行 ...
harryharry 發表於 2016-7-30 00:53

但咁講的話第一行有個九十後 何解
要了解清楚件事先

1 係陳展pang?
5 唔知
matthew1990 發表於 2016-7-30 02:37

展鵬舊年角逐視帝套劇叫?
最後一個攞過飛女獎嘅

等我解答啦
1 洪生
2 余詠珊
3 J Arie
4 鄭陳港姐
5 香香(?) (有做書劍?)

展鵬舊年角逐視帝套劇叫?
林仔 發表於 2016-7-30 06:25

呀~~~~~~~~~
其實我知邊個 但我發雞盲打錯另外嗰個
最後一個攞過飛女獎嘅
林仔 發表於 2016-7-30 06:25

岑麗香

等我解答啦
1 洪生
2 余詠珊
3 J Arie
4 鄭陳港姐
5 香香(?) (有做書劍?)
JasOh103 發表於 2016-7-30 10:15

咁書劍女主角唔係乜乜公主咩

咁書劍女主角唔係乜乜公主咩
林仔 發表於 2016-7-30 10:21

無睇過書劍
香香同1234相提並論簡直係侮辱

無睇過書劍
香香同1234相提並論簡直係侮辱
JasOh103 發表於 2016-7-30 11:43

其實香香個樣同個人俾我感覺都好假

其實香香個樣同個人俾我感覺都好假
matthew1990 發表於 2016-7-30 12:08

我又覺得OK喎
234假佢好多

見過香香真人, 佢私底下都係咁 Sweet, 乖女 feel

好短

再大雨d 丫笨

呀~~~~~~~~~
其實我知邊個 但我發雞盲打錯另外嗰個

matthew1990 發表於 2016-7-30 10:16

咪扮野

咪扮野
kayzzz 發表於 2016-7-30 14:11

邊有扮野啫
我成日都係咁傻L左嘎啦 (心入面諗緊A 但講左B)
都已經係講緊同一套劇囉

我成日都係咁傻L左嘎啦

matthew1990 發表於 2016-7-30 14:18

咁又係

邊有扮野啫
我成日都係咁傻L左嘎啦
都已經係講緊同一套劇囉  ...
matthew1990 發表於 30/7/2016 14:18
請不要互flirt 多謝合作。
#黃衫波板糖人

請不要互flirt 多謝合作。
kwanie 發表於 2016-7-30 14:21

咁都叫flirt? 你睇過某自唱post未?

全碟暫時最中我係呢首。離開安全網,人生好似走係一條鋼線上面。
望番轉頭,原來當年係安全網玩既同伴都各 ...
HOTMAN 發表於 2016-7-29 00:25

回復  kayzzz

btw,
matthew1990 發表於 2016-7-30 15:02

笑到停唔到

岩岩第一次聽 困獸都市
超正喎

岩岩第一次聽 困獸都市
超正喎
matthew1990 發表於 30/7/2016 16:18

wow old news

wow old news
kwanie 發表於 2016-7-30 16:24

is still exciting

邊有扮野啫
我成日都係咁傻L左嘎啦 (心入面諗緊A 但講左B)
都已經係講緊同一套劇囉  ...
matthew1990 發表於 2016-7-30 14:18

你咁講令我諗起前幾個星期有一次mark airplay將困獸都市寫成夢花鏡影

岩岩第一次聽 愛情小品
超正喎

P.S. 係今日第一次

岩岩第一次聽 愛情小品
超正喎

P.S. 係今日第一次
nicholashin 發表於 2016-7-30 16:34

有冇考慮過去紅館開棟篤笑?

有冇考慮過去紅館開棟篤笑?
RVHOCPC 發表於 2016-7-30 16:36
咁注定了沒有歡呼群眾

咁注定了沒有歡呼群眾
nicholashin 發表於 30/7/2016 16:37
靚入球

咁注定了沒有歡呼群眾
nicholashin 發表於 2016-7-30 16:37

考慮過做喜劇之王?

痴線咩 Ali 拎飛躍
唔好紅咁快呀比人反架痴線

岩岩第一次聽 愛情小品
超正喎

P.S. 係今日第一次
nicholashin 發表於 2016-7-30 16:34
靚入球
kwanie 發表於 2016-7-30 16:46

考慮過做喜劇之王?
HOTMAN 發表於 2016-7-30 16:46

會唔會考慮埋This Is Acting?

林志玲會唔會繼漿後成為另一個亞洲Taylor Swift?

你咁講令我諗起前幾個星期有一次mark airplay將困獸都市寫成夢花鏡影
...
林仔 發表於 2016-7-30 16:32

我之前都試過mark 錯Supper Moment 同欣宜首歌

痴線咩 Ali 拎飛躍
唔好紅咁快呀比人反架痴線
kwanie 發表於 2016-7-30 17:02

播潮流教主嗰排啲人已經講要捧佢拎飛躍

Nowhere Boys下週派歌喎

錯過你因失去你

播潮流教主嗰排啲人已經講要捧佢拎飛躍
matthew1990 發表於 2016-7-30 17:12

今年飛女乜唔係巳成jarie囊中物咩