返回列表 發帖
每晚唉聲嘆氣
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

懷念你一次便勞煩了天氣
港灣不禁也白雪紛霏
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

支持CM女歌手Jose噴水新作

支持CM女歌手Jose噴水新作
KITSTON 發表於 2016-9-20 11:46

希望欣宜會鍾意呢首歌
Happy and Blessed.

希望欣宜會鍾意呢首歌
jose 發表於 2016-9-20 11:59

你個partner o既cover欣宜同CM都會咁鍾意

遙遠的東方有一條lone
47. Bring Him Home
week22
1 . 林家謙        喃嘸師感官漫遊

若未來就算極遠 此刻感覺極近

閃光彈
玩家
新貴
鴛鴦襪

閃光彈
玩家
新貴
鴛鴦襪
nicholashin 發表於 2016-9-20 17:03

Baddest taste
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Bas taste
HOTMAN 發表於 2016-9-20 17:19

Best*

閃光彈
玩家
新貴
鴛鴦襪
nicholashin 發表於 2016-9-20 17:03

如果係呢4首派台真係好值攞至尊碟

Bas taste
HOTMAN 發表於 2016-9-20 17:19
Bastille?

Sia's Evolution 1997-2015
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好心分手的美
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

為著彼個將來 要自己勇敢再勇敢

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

404 NOT FOUND

進化成更好的我

進化成更好的人

進化成更好的人
bagfgfcde 發表於 2016-9-21 18:47

咁啱既 依家我又由頭loop一次成隻goodbye & hello

咁啱既 依家我又由頭loop一次成隻goodbye & hello
jose 發表於 2016-9-21 19:19

goodbye and hello應該係我人生暫時為止最愛既一隻碟

Enjoy it

逃避你
自欺欺人
非份之想

挾持

後來的我們

實驗青春 - 糖妹
Cheers! - 林二汶
四季 - 陳奕迅
懸崖花 - 林欣彤
新貴 - 容祖兒
不同班同學 - 張敬軒
自白 - 鐵樹蘭
Just Me - 陳明恩 Feat. MastaMic
獨家地理頻道 - 羅孝勇

便利貼

如果我們不曾相遇

如果我們不曾相遇
jose 發表於 2016-9-22 21:35

good taste

落錯車
高妹正傳
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi

pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi/pi
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-22 22:36

呢首未試過聽一次就轉歌
一定要至少聽第二次先得

天平先生

失語者

注射 終生的愛情 身體中寄居

好好聽

如果可說話 只想你聽聽好嗎
如果想咒罵 將聲線收輕點嘛

好聽到

天平先生

你個partner o既cover欣宜同CM都會咁鍾意
KITSTON 發表於 2016-9-20 12:27

Cover曬我啲愛歌<3333

Cover曬我啲愛歌
harryharry 發表於 2016-9-24 00:46
容祖兒係你新貴?

火鳥

雲霧裡飛啊飛

四季

下首自plug係兩字歌定七字歌好呢

下首自plug係兩字歌定七字歌好呢
bagfgfcde 發表於 2016-9-24 12:35
寵兒同我夢見你夢見我都好

螢光粉紅
好想去K房瘋狂唱噶

長白山

某天她說有新對象心儀
餘下我獨自回望往事
事後多想時間可以
就留在那程的士

事後多想時間可以
讓我再講多聲baby
明天不要賴床baby