返回列表 發帖
六月娘仲假啦 lol
kwanie 發表於 2016-4-18 22:43

兩個都咁假
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我呀媽猛咁話佢個鼻好假
matthew1990 發表於 2016-4-18 22:43

我呀媽話佢好煩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

第二group暫時都幾正, 海星老師真係一個好好嘅生命教師
估唔到得兩集

where is 矛盾
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

下星期到港女shega

下星期有shiga

下星期嗰pair 點解會有矛盾?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實amanda 個故事幾淒美 拍得劇
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

仲以為臨尾會播分手總約在雨天全首添

期待已久嘅 買餸算唔算鍾意買嘢 黎喇
我們的總和

matthew1990 發表於 2016-4-19 23:01

代溝掛

代溝掛
kevinlai1621 發表於 2016-4-19 23:37

睇預告已經覺得SHIGA好港女下

matthew1990 發表於 2016-4-19 23:01

hashtag: 唔同年代嘅女神
我們的總和

睇預告已經覺得SHIGA好港女下
艾石仔 發表於 2016-4-19 23:39

唔知佢會唔會有形象考慮, 今星期呢pair amanda好明顯就為佢image而做, 做到好假

唔知佢會唔會有形象考慮, 今星期呢pair amanda好明顯就為佢image而做, 做到好假 ...
kevinlai1621 發表於 2016-4-19 23:43

但AMANDA一個人行果到都幾真下, R到佢內心既野
不過唔多LOL

但AMANDA一個人行果到都幾真下, R到佢內心既野
不過唔多LOL
艾石仔 發表於 2016-4-19 23:59

得呢part係最真, 其他都係做作

期待是期待但是亦有些限期
好想睇shiga有幾港女
利申:唔係鏡粉

ViuTV打低「無線晚間新聞」,得返平均7.5及7.3點收視,差不多跌了一半

E.....
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

想問好耐
點解Viutv 啲字幕會早幾秒出?

想問好耐
點解Viutv 啲字幕會早幾秒出?
matthew1990 發表於 2016-4-20 23:01

早洩?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

早洩?
hinz 發表於 2016-4-20 23:03

頂佢永遠出左字幕跟住隔兩三句佢先講

夜行書生 無論劇情 演員 都比隔離台殭屍劇好好多

煮吧換左我阿媽好正
kenny好正助導又正

早洩?
hinz 發表於 2016-4-20 23:03

真係好慘。。
點解唔正常,可以投訴嗎???
要佢同步出

婚後試愛幾正
琴日睇左一集而家忍唔住上網自己睇埋佢
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

阿旦 ahhhhh
Happy and Blessed.

詩琳其實最靚~~

啲蟲蟲好L核突 xx(

玩蟲 Lol
火火個樣好正
我們的總和

最討厭選手選舉
個節目擺明推波助攔搞分化
鄧穎芝一聽到黎美言當選即刻偷笑

見到班某三隻八婆就諗起自己現實遇到果班
Happy and Blessed.

講走數做乜唔請謝安琪做嘉賓

我想講  小強嘅八婆程度真係唔識形容
本身咁多個入面佢真係打得最好睇個個
節目出街觀眾可能會buy佢or欣賞佢
但佢自己又要搞到成件事咁八婆 咁黑人憎
除左抵死之外真係無野好講
利申:唔係鏡粉

我想講  小強嘅八婆程度真係唔識形容
本身咁多個入面佢真係打得最好睇個個
節目出街觀眾可能會buy佢or欣賞 ...
tom 發表於 2016-4-25 17:44

佢想成為焦點嘛.  好似小菌話齋, 冇人投最喜愛/最討厭, 會覺得冇存在感.  所以要講d 做d 出位野咁咯.

講走數做乜唔請謝安琪做嘉賓
ed8671ed 發表於 2016-4-24 23:34

Kay 話要暫別樂壇做翻張太 唔會出席公開活動 都唔會上任何電視台 所以唔洗搵佢

佢琴日先出席完公開活動
nicknicknick 發表於 25/4/2016 20:48
佢無話唔宣傳喎

佢琴日先出席完公開活動
nicknicknick 發表於 2016-4-25 20:48

劇集係要宣傳嘅 無咗主角好似差啲嘢咁
套劇唔知之後有無活動 可能之後有飯局

全!宇!宙!即!刻!轉!台!睇!shiga!

ed8671ed 發表於 2016-4-25 22:01
無轉過台 一直喺 viu

報到喲
我們的總和

開始睇美雅

揮手

葉蘊儀既咀臉 ......

minion
我們的總和

shiga : 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

minion
Wonders 發表於 2016-4-25 22:07

咁大個人仲攬住小黃人

R upgrade?