返回列表 發帖
唔識呀 好出名架?!!!!
又冇咁多假攞去飛歐洲玩
ed8671ed 發表於 3/3/2016 23:38

好少annual 係都留返resign 果陣一次過放

唔好偷換概念啦
你同過1個你pm過既人裸聊=/=全部
jose 發表於 2016-3-3 23:36
傷心。。。兔兔無言。。

好少annual 係都留返resign 果陣一次過放
kwanie 發表於 2016-3-3 23:39

miss咗復活節嗰幾日放AL 連續11日假呀救命

開心 Mi真係好有心
姓鄭既都值100分

另外睇到定定留言喺Mi既ig
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

又有人自爆家底
發帖榜真係會爆好多野出來
JasOh103 發表於 2016-3-3 23:37

想ze ma, 想了解我更多, 咪搵我fb
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

想ze ma, 想了解我更多, 咪搵我fb
kevinlai1621 發表於 2016-3-3 23:50

去過喎
我都好想衝出亞洲

話說Maldives好似要沉沒了, 好想去
另外聽完載我走雷克真係好想去冰島
Blue lagoon真係好靚(睇相)

決定下期估榜問榜上有幾多個歌手個名有兒字
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

去過喎
我都好想衝出亞洲

話說Maldives好似要沉沒了, 好想去
另外聽完載我走雷克真係好想去冰 ...
JasOh103 發表於 2016-3-3 23:54

唔係我俾錢ma 馬爾代夫我都想去, 不過呢個要搵腳有d難

唔係我俾錢ma 馬爾代夫我都想去, 不過呢個要搵腳有d難
kevinlai1621 發表於 2016-3-3 23:55

個度肯定街裡愛人一對對

[903 news]
撚 撚 撚
撚住草案條頸唔放
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

回復 1951# nicholashin

開心消息 :下星期一飛常聽有美匡訪問 記得聽喔

碎雅又嚟料
Bare with me
真係好yum

碎雅又嚟料
真係好yum
JasOh103 發表於 2016-3-4 18:42

為左發帖榜頒獎禮嘅獎髮力

碎雅又嚟料
真係好yum

等你翻唱
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

等你翻唱
matthew1990 發表於 2016-3-4 18:59

無首咁既歌喎
講都無咁橋, 正在播放 只要和你在一起

碎雅又嚟料

啱佢style

無街街出既朋友子有無興趣玩board games?
jose 發表於 2015-12-24 20:04

http://zh.boardgamearena.com/

bagfgfcde 發表於 2016-3-4 20:18

美兔可以陪你。。

我覺得發帖榜真係好有意義
部份會員成日分開兩三個post分別覆唔同人 但內容可能只係得一兩個表情符號或幾個字
呢個問題係發帖榜出現之後就無所遁形
希望可以永遠keep住呢樣嘢

我覺得發帖榜真係好有意義
部份會員成日分開兩三個post分別覆唔同人 但內容可能只係得一兩個表情 ...
nicholashin 發表於 2016-3-4 20:59

例如係兔
分開幾個po但毫無內容可言

例如係兔
分開幾個po但毫無內容可言
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 21:01

你講我嗎???
我有主動QUOTE 你段野,係你唔理我

美兔可以陪你。。

ANYONE?

ANYONE?
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 22:15

me用電話玩^^
希望玩到
Happy and Blessed.

me用電話玩^^
希望玩到
jose 發表於 2016-3-4 22:16

Hopefully la

ANYONE?
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 22:15

11點join得唔得

歡迎大家一齊玩 ~

11點join得唔得
ed8671ed 發表於 2016-3-4 22:36

of coz

11點join得唔得
ed8671ed 發表於 2016-3-4 22:36
玩完呢局就有多D人啦

嘩痴線架好正呀!!
唔知有無Avalon? 超愛呢隻
識玩Saboteur 大家玩緊d乜呢?

嘩痴線架好正呀!!
唔知有無Avalon? 超愛呢隻
識玩Saboteur 大家玩緊d乜呢? ...
JasOh103 發表於 2016-3-4 23:23

就係玩緊Saboteur

bagfgfcde 發表於 2016-3-4 23:24

知你嬴曬

知你嬴曬
kevinlai1621 發表於 2016-3-4 23:36

哼 某會員第二round block鬼我搞到我冇得玩噶

兔兔又JOIN

bagfgfcde 發表於 2016-3-4 23:24

線好慢呀
希望有得join

哼 某會員第二round block鬼我搞到我冇得玩噶

bagfgfcde 發表於 2016-3-4 23:39

咁你明張目膽地宣稱自己係壞人, 好難唔做野ze

咁你明張目膽地宣稱自己係壞人, 好難唔做野ze
kevinlai1621 發表於 2016-3-4 23:50

我都冇講過我係壞人 係你地當左我係
不過咁樣唔通水好好玩

不過咁樣唔通水好好玩
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 23:59

你個額頭寫住壞人兩字

你個額頭寫住壞人兩字
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 00:03

因為我知中間唔係gold 所以引走左去其他位 咁就俾人話我係壞人
但唔好理呢啲遊戲野 最緊要既就係我真人真係好好人 好人過好有善心既KARY 大家請支持我 月尾頒獎典禮投我有份候選既一票 多謝

因為我知中間唔係gold 所以引走左去其他位 咁就俾人話我係壞人
但唔好理呢啲遊戲野 最緊要既就 ...
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 00:06

咁快拉定票
  故事教訓你conformity嘅重要性

咁快拉定票
  故事教訓你conformity嘅重要性
kevinlai1621 發表於 2016-3-5 00:12

請投bag會員信任一票
佢上唔上到台就靠大家啦

請投bag會員信任一票
佢上唔上到台就靠大家啦
bagfgfcde 發表於 2016-3-5 00:15

終於入到
點搵你哋玩?

終於入到
點搵你哋玩?
JasOh103 發表於 2016-3-5 00:35

佢地好似散哂水啦。。

不過咁樣唔通水好好玩
bagfgfcde 發表於 2016-3-4 23:59
但你兩round係壞人 仲要係好明顯嗰種
我由頭到尾都係繼續去忠貞做人嘅好人 月尾請支持我

原本恰著緊, 突然聽到不死傳說即刻醒返

你地又玩 可惜出左街/___\"
JOIN你地唔到

你地又玩 可惜出左街/___\"
JOIN你地唔到
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-5 05:01

今晚呢咁

是日我家韋禮安29歲生日
-四月底新專輯-
-6月18放開那女孩演唱會香港站!!!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我好得閒玩sabo

近排d 歌名好短好整齊

近排d 歌名好短好整齊
kwanie 發表於 2016-3-5 12:47

yuki out咗就短到喊