返回列表 發帖
估唔到你想畀林一峰三甲
定係你指林保怡?
nicholashin 發表於 2017-9-16 19:17

聽講小肥小宇同小巧會勇奪三甲

和我的城講再見

[原來琴晚1-2留言被刪 再po過先]

壹號皇庭真係幾好睇
因為有我mi
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

期待大家被我今星期冠軍歌凍死
John呢
John 發表於 2017-9-16 23:03
曾俊華收皮啦

The Fifth Season 真係好好聽
好彩俾過胡琳女金 愛

曾俊華收皮啦
nicholashin 發表於 2017-9-17 10:18

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

想頒次女金俾2010或以後出道既女歌手
有少少後悔15年俾左胡琳冇俾Yuki
希望今年有機會
bagfgfcde 發表於 2017-8-21 23:22
The Fifth Season 真係好好聽
好彩俾過胡琳女金 愛
bagfgfcde 發表於 2017-9-17 10:28
Bully Yukilovey

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

吳雨霏(Kary)今晚現身中環,參與時裝品牌舉行嘅大型街頭時裝派對。問到佢平時有冇着性感睡衣o氹老公?Kary話:「都有嘅,係夫婦間嘅情趣,我鍾意喱士款式。」佢仲話會搞啲浪漫氣氛,例如點吓蠟燭咁:「自己會佈置吓,令屋企浪漫啲,因為覺得婚後大家都需要一啲熱情,希望令婚姻多啲情趣。」

Kary又提到老公都會俾番啲情趣自己嘅,記者問係咪着大象內褲嚟o氹老婆?Kary即笑言:「哎呀,我唔成日講佢啲嘢喇,陣間又話我爆晒佢啲嘢出嚟!」
Happy and Blessed.

吳雨霏(Kary)今晚現身中環,參與時裝品牌舉行嘅大型街頭時裝派對。問到佢平時有冇着性感睡衣o氹老公?Kar ...
jose 發表於 2017-9-17 12:45

淫婦一個

《靈魂獨舞》放了在麥記,是有本事把麥樂雞提升到McCafe的。
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

我信我永遠會過得最好
我信我能夠找到

吳雨霏(Kary)今晚現身中環,參與時裝品牌舉行嘅大型街頭時裝派對。問到佢平時有冇着性感睡衣o氹老公?Kar ...
jose 發表於 2017-9-17 12:45

好像很厲害
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

剩係想睇Hunny咋

但各元素也許不需要全是一樣,只要是匹配及彼此互補就是有很高的配合度。例如, 你也許喜歡吃菜莖、他喜歡吃菜葉子, 吃菜時就有較少機會有磨擦。例如, 男的要認威、女的又甘願做他身邊的小羊兒,配合度就高了,相反如雙方也是不認輸硬要臉子,有磨擦,配合度就較低。

再談歌曲,《空姐》及《和每天講再見》先後派台並在流行榜稱冠。兩首歌的商業味道顯然不及上次的《雙雙》及《月球下的人》, 卻饒富深度和思索空間,使歌曲不只是歌曲,更立體也更富使命感。

簽名被屏蔽

笑左
bagfgfcde 發表於 2017-9-17 21:03

係咪二珂?

係咪二珂?
jose 發表於 2017-9-17 21:12

條片入面告白氣球版本好似係2 all果個
咁樣算唔算出現過? ^^

呢個PO真係好高汁
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=9035

17. 你真係好cute cute lol
對住陳柏宇開左成幾千個post發姣都做唔到元老

呢個PO真係好高汁

17. 你真係好cute cute lol
對住陳柏宇開左成幾千個post發姣都做唔到元老 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-17 23:08
點解而家無呢啲高質語錄

點解而家無呢啲高質語錄
nicholashin 發表於 2017-9-17 23:16

因為啲歌手都無新聞,又少歌

因為啲歌手都無新聞,又少歌
harryharry 發表於 2017-9-17 23:18

好有可能係因為某靈感女神w__y離開左CM
搞到大家都冇乜金句

搞到大家都冇乜金句
bagfgfcde 發表於 2017-9-17 23:22

你地班人趕走佢!!!共犯!!

你地班人趕走佢!!!共犯!!
harryharry 發表於 2017-9-17 23:24

都唔知你講乜!不知所謂!

搞到大家都冇乜金句
bagfgfcde 發表於 2017-9-17 23:22
今晚你上床揾靈感啦!

和9月18日說早晨
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

漿演唱會幾好睇
好我決定愛番漿

祖兒Live唱得幾好
好我決定愛番祖

霏個樣幾好睇
好我決定愛番霏

兔兔錄音唱得幾好
好我決定更愛自己。。

祖兒Live唱得幾好
好我決定愛番祖
bagfgfcde 發表於 2017-9-18 09:17

你又寫番篇MSL 評囉
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=13163&extra=page%3D1&page=6

能承認生我的命上抹不去~~~~ 心底 h歡

愛GEM亦愛霏

年度十大:
3AM
吃定我
Come With Me
Come With Me (Remix)
空姐
和每天講再見
隨風而來 隨風而去
無敵
急救中
小姐你好

OMG 竟然會有麥當勞播郭頂《保留》

欣宜身材keep得幾好
好我決定愛番欣宜

台灣歌手李榮浩係咪大陸歌手葛仲珊啲fd

突然覺得《很想要吧》個source唔算偏
唔知邊首歌可以頂左季度旋律既「其他推介」位置呢

年度十大:
3AM
吃定我
Come With Me
Come With Me (Remix)
空姐
和每天講再見
隨風而來 隨風而去
無敵
急救 ...
JasOh103 發表於 2017-9-18 13:24

all in universal music

恭喜某四字歌獲得我個榜下星期既冠軍

bagfgfcde 發表於 2017-9-19 17:54

華麗轉身?

愛雅

bagfgfcde 發表於 2017-9-19 17:54

恭喜 come with me remix

恭喜 come with me remix
jose 發表於 2017-9-19 21:18

果然係自信霏既fans

開心
喺街度睇到Gin Lee

大電視賣廣告

Merry lamb lamb就嚟有新歌喇
大家準備好未

等我又轉ICON做TATE BB先

話時話
使徒2如果睇美雅嘅是唔是睇完第一集就可以唔理

J.arie (雷深如)同st. aries (星座少女)就黎有新歌喇
大家準備好未