返回列表 發帖
喪婆四部曲呢?
內有惡女
吹牛娃娃
娃娃夫人
忌廉溝鮮奶
Jacz 發表於 2017-10-8 22:42

花樣+年華
夏日戀人
內有惡女
男女關係科
慳D
家有幾米
忌廉溝鮮奶
偷吻杜魯福

睇歌名已經覺得好嘈好喪

仲有稀客,出埃及記,風彩依然,最估唔到係唱8步半同燭光夜,呢兩首如果唔係die hard都未必識
好似冇 民 ...
Jacz 發表於 2017-10-9 01:17

記錯

唔好有陳奕迅梁漢文.....(除非唱不一樣的夏啦)
kenny1102 發表於 2017-10-9 01:13

如果又係大激想???
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

唱哂呢7隻會唔會比觀眾大嗌回水??
encore時段唱星星同學 金曲當年情! ...
John 發表於 2017-10-8 22:36

係唱野孩子再唱向左走再唱向右走再唱埋向左走向右走~

BTW~認真可唔可以唱一次精選歌(我成日覺得FA已經只係識係D大碟到搵歌而忘記左呢D)
只要為我好, 快樂與哀愁, 夢裡的人, 滿場飛, 舊地, 偷生, 甘願為您, 傻仔, 寒舍, 讓我飛, 咬唇..........

仲有好想佢唱一次讓我重新愛上你

佢話torres最近好鍾意唱3AM
不如搵AGA做嘉賓合唱天橋啦
fifty1205 發表於 2017-10-9 01:18

點解torres識咁多新歌  
佢會唔會搵幫佢作過歌既唱作人做嘉賓呀?

aga /  周國賢  / 林二汶 / 盧凱彤 / 林一峰 /  藍奕邦 / 方皓玟 / 王菀之 / Kendy / 陳詠謙 / 側田 / 何山 / 蕭賀碩 / 戴佩妮 / 陳珊妮 / 陳綺貞 / 鄭中基 / 黃國倫

用返原本個version就最好
joshua 發表於 2017-10-9 01:06

私奔兩個ver我都鍾意
但唔該零號 ,深息唱的話用返原ver喇

花樣+年華
夏日戀人
內有惡女
男女關係科
慳D
家有幾米
忌廉溝鮮奶
偷吻杜魯福

睇歌名已經覺得好嘈好喪 ...
kenny1102 發表於 2017-10-9 01:24

佢竟然有咁多咁喪咁嘈既歌  

佢竟然有咁多咁喪咁嘈既歌
Jacz 發表於 2017-10-9 01:41

其實非賣品都可以計埋入去~

係呀,上次既身份證歌同花與愛麗絲都真係估佢唔到
Jacz 發表於 2017-10-9 00:42

花與愛麗斯都幾爆冷
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

其實非賣品都可以計埋入去~
kenny1102 發表於 2017-10-9 01:43

並沒能耐可將你抱著愛   
咬你食你會有害   
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

BTW~認真可唔可以唱一次精選歌(我成日覺得FA已經只係識係D大碟到搵歌而忘記左呢D)
只要為我好, 快樂與哀愁, 夢裡的人, 滿場飛, 舊地, 偷生, 甘願為您, 傻仔, 寒舍, 讓我飛, 咬唇..........

仲有好想佢唱一次讓我重新愛上你
kenny1102 發表於 2017-10-9 01:33

佢肯唱大碟入面未唱過既歌已經好好,呢堆精選遺珠佢記唔記得都係一個問題

話說,大家仲記唔記得有首歌叫 給香港小姐 ?  都幾好un
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

pm佢
但我睇艾石訪問佢條片
佢話好想唱一D未唱過既歌
佢開始打算唔理了,唔理人鍾唔鍾意,總然 ...
Jacz 發表於 2017-10-8 23:52

唔少sidecut,同埋今次props有visual又有..
期待值大加wor...
不過想當年蝦餃媽lets celebrate個三面台, props同visual都話落足本 最後cheap到

唔少sidecut,同埋今次props有visual又有..
期待值大加wor...
不過想當年蝦餃媽lets celebrate個三面台同visual都話落足本 最後cheap到
721AXA 發表於 2017-10-9 02:07

紙醉金迷演唱會佢夠話製作費超過2億喇

今次開咁多場,應該會多d budget掛?

Make Up隻碟其實好多歌都好值得唱
佢話今次個show音樂劇感覺重,其實歌舞昇平好適合做live performance ...
fifty1205 發表於 2017-10-9 01:20

音樂劇感覺重? 姐係好似let's begin咁?

歌舞昇平 同 啼笑姻緣 兩首歌我成日撈亂

BTW~認真可唔可以唱一次精選歌(我成日覺得FA已經只 ...
kenny1102 發表於 2017-10-9 01:33

偷生又係好正
佢分分鐘完全對呢隻歌0印象
寒舍佢反而記得
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

佢地咁fd呀,嘉賓一定會有eason~
我好想 sammi可以再上台,唔做嘉賓比人拉上台很正呀!

如果又係大激想???
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-9 01:30

唔係可以唱邊首呀??
唔通唱不一樣的夏?

ps:你又係男??呢個版塊得我一個女仔啦?

唔係可以唱邊首呀??
唔通唱不一樣的夏?

ps:你又係男??呢個版塊得我一個女仔啦? ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-9 10:52

仲有我呀

今朝開始連AIA 普通Staff 都訂埋飛, 市面應該會流出
我Fd 打左百幾個電話先通, 幫我訂左24號, 原先想要31, 但佢通果陣已經無哂23, 25, 30, 31

唔知傳說中的2號最後開唔開呢...

Aia 內部今日開始訂飛,朋友話非常搶手,睇怕d 保險dog 都係買完放出黎炒

偷生又係好正
佢分分鐘完全對呢隻歌0印象
寒舍佢反而記得
John 發表於 2017-10-9 02:19

其實個人感覺舊地好聽好多 但好似個個都鍾意寒舍

我好想 sammi可以再上台,唔做嘉賓比人拉上台很正呀! ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-9 10:47

佢同sammi好似一向都唔算熟...

仲有我呀
happychicken 發表於 2017-10-9 11:48

welcome to cm

kelvinyu188 發表於 2017-10-9 11:53

好矛盾 又想佢開 又唔想佢開
果然矛盾只因深愛著呀

Aia 內部今日開始訂飛,朋友話非常搶手,睇怕d 保險dog 都係買完放出黎炒 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-9 11:55

肯肯定啦
唔信咁多人愛嬅=.=

klihm 發表於 2017-10-9 12:06

舊地極度遺珠
佢d精選碟好多新歌都好正

唔係可以唱邊首呀??
唔通唱不一樣的夏?

有架,應該仲有兩位絲打係度

仲有我呀
happychicken 發表於 2017-10-9 11:48

原來快樂雞係女仔黎

Aia 內部今日開始訂飛,朋友話非常搶手,睇怕d 保險dog 都係買完放出黎炒 ...
Kyle_ 發表於 2017-10-9 11:55

AIA D 飛一早賣哂啦! SENIOR MANAGEMENT 上個禮拜已經開始內部認購.
我AIA D FD都話今朝買唔到

今朝開始連AIA 普通Staff 都訂埋飛, 市面應該會流出
我Fd 打左百幾個電話先通, 幫我訂左24號, 原先想要31,  ...
aRh3i 發表於 2017-10-9 11:49

咁奇怪,唔係24號爆先

kelvinyu188 發表於 2017-10-9 11:53

實加喇

klihm 發表於 2017-10-9 12:06

舊地fans揮手,其實都算係講保育架,比xx街早好多

佢同sammi好似一向都唔算熟...
John 發表於 2017-10-9 12:13

見sammi周不時都係佢ig留言
不過我都覺得佢地係唔熟

但同美祖就應該係愈黎愈frd

唔係可以唱邊首呀??
唔通唱不一樣的夏?

講到明我係美男
反ot,........唔知依個世界仲有幾多31既飛
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

肯肯定啦
唔信咁多人愛嬅=.=
John 發表於 2017-10-9 12:15

我睇ig, 見到1999年出世既學生都鍾意左楊千嬅 ,撲埋演唱會飛

11場
8000 x 11 = 88000

上次7場
12500 x 7 = 87500

舊地極度遺珠
佢d精選碟好多新歌都好正
John 發表於 2017-10-9 12:15

咁傻仔都唔差既 雖然首歌好賤

我睇ig, 見到1999年出世既學生都鍾意左楊千嬅 ,撲埋演唱會飛
Nathan 發表於 2017-10-9 13:11

98喺呢度

咁傻仔都唔差既
Nathan 發表於 2017-10-9 13:19

傻仔成個theme係好特別,兵歌就一大堆,但娘娘歌暫時我淨係發現到呢首

98喺呢度
JayantL 發表於 2017-10-9 13:19

好young 啊你

唔知你地鍾意個老女人做乜

好young 啊你

Nathan 發表於 2017-10-9 13:22

其實同千嬅d男fans都係hehe一樣咁詭異

見sammi周不時都係佢ig留言
不過我都覺得佢地係唔熟

但同美祖就應該係愈黎愈frd ...
Jacz 發表於 2017-10-9 12:36

美祖成日喺千千ig留言

我好想 sammi可以再上台,唔做嘉賓比人拉上台很正呀! ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-9 10:47

唔係話今次唔請嘉賓咩
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

好young 啊你

Nathan 發表於 2017-10-9 13:22

笑左xD我識最後生既95年

其實同千嬅d男fans都係hehe一樣咁詭異
Jacz 發表於 2017-10-9 13:24

又唔係個個ge,不過的確次次睇親都見到好多中年大隻hehe

又唔係個個ge,不過的確次次睇親都見到好多中年大隻hehe
joshua 發表於 2017-10-9 13:45

應該9成都係掛?

我好似仲未見過有直仔係佢fans
好多中年咩? 我見多數都8x 同 90頭個d喎

美祖成日喺千千ig留言
gooloo 發表於 2017-10-9 13:35

過年會去美瑞屋企拜年,會派利是俾torres

過年會去美瑞屋企拜年,會派利是俾torres
Jacz 發表於 2017-10-9 13:50

然後走到擺903最女個櫃到再練住個拳頭~
一秒轉身繼續開懷大笑~~
反OT~冇嘉賓真好, 最好冇埋唱人地歌既機會~

AIA D 飛一早賣哂啦! SENIOR MANAGEMENT 上個禮拜已經開始內部認購.
我AIA D FD都話今朝買唔到 ...
matthewyky 發表於 2017-10-9 12:31

我fd 今朝訂, 訂左24、26各2張

不如請那英做嘉賓, 那英示範完美 live lip sync