返回列表 發帖
笑緊四個霉星
賴爽 發表於 2016-8-4 09:02

阿gill係後面鬼上身咁

祖祖琪琪好姐妹呀
JasOh103 發表於 2016-8-4 09:21

like 完之後早早就出左黃昏點唱機、樂觀等等黃絲到爆既歌,以行動撐謝安琪唷

一向大笑姑婆的楊千嬅終於在慶功宴上沉不住氣,被問到落敗了的「女歌手金獎」時,她即時「話中有骨」地爆出一句:「我都攞咗咁多年金獎,咪讓吓人哋囉,吓吓自己玩都唔好玩啦!」明顯是吃不到的葡萄便是酸的。
John 發表於 2016-8-4 03:49

千嬋當年好似淨係攞過2年女金?仲話攞過好多年

但總好過啲無攞過嘅暗星

楊千嬅很多時都會在其個唱感觸落淚,這亦已成為她的指定動作,歌迷亦十分支持。

出道只有年半時間 ...

頂全部都好好笑

dislike人數

除夕當晚在時代廣場舉行的倒數活動中,楊千嬅、梁詠琪和關心妍幾個大小天后,刻意排擠容祖兒,完全沒有理睬她,有相為證無得抵賴

笑,原來濫用 樂壇天后 依個稱呼,一早已經有

唔知依家邊個係大小天后呢

今日有誰共鳴嘉賓真。有誰共鳴
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

千嬋當年好似淨係攞過2年女金?仲話攞過好多年

但總好過啲無攞過嘅暗星 ...
kayzzz 發表於 2016-8-4 09:30

個陣拎過兩次女金算好多架喇
Kelly都係得一次
點知後尾會整個10金出黎
連千嬋自己前前後後都4次同菲姐(不是霏姐)睇齊
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

笑緊四個霉星
賴爽 發表於 2016-8-4 09:02

好樣衰呀救命

好樣衰呀救命
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-4 16:04
邊個樣衰

邊個樣衰
nicholashin 發表於 2016-8-4 16:22

原後後面仲有個疑似agill既物體zip鏡

頂食壽司聽到Jw三部曲都算 仲要聽到兩個壽司師傅唱最真心一對同我們都受傷
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

楊千嬅很多時都會在其個唱感觸落淚,這亦已成為她的指定動作,歌迷亦十分支持。

出道只有年半時間 ...

竟然無人笑 係買都買鄭融啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

個陣拎過兩次女金算好多架喇
Kelly都係得一次
點知後尾會整個10金出黎
連千嬋自己前前後後都4次同菲姐( ...
John 發表於 2016-8-4 15:37

菲姐唔知有乜感想

頂食壽司聽到Jw三部曲都算 仲要聽到兩個壽司師傅唱最真心一對同我們都受傷 ...
HOTMAN 發表於 2016-8-4 16:42
你咁留意吳xx既
好想食壽司 但今晚要煮飯

你咁留意吳xx既
nicholashin 發表於 2016-8-4 16:57

你煮?

頂食壽司聽到Jw三部曲都算 仲要聽到兩個壽司師傅唱最真心一對同我們都受傷 ...

我成日都喺街聽到吳若希Ringtone
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你煮?
matthew1990 發表於 2016-8-4 17:03
你覺得呢

結識下佢地先啦 介紹d好音樂比佢地識
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

菲姐唔知有乜感想
kayzzz 發表於 2016-8-4 16:47

咁霏姐呢

你煮?

我成日都喺街聽到吳若希Ringtone
matthew1990 發表於 2016-8-4 17:03

原來而家仲有人用流行曲做Ringtone

原來而家仲有人用流行曲做Ringtone
John 發表於 2016-8-4 17:29

都唔少人用嘎喎
我就用             既歌做鈴聲喇
你唔用流行曲 咁唔通用手機default 嗰啲嘟嘟聲?

我成日聽到有啲中年呀嬸用衛蘭最紅嗰兩三首歌做鈴聲
呀叔/後生既就通常係用吳若希
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

咁霏姐呢
John 發表於 2016-8-4 17:28

咁菲姐呢

都唔少人用嘎喎
我就用             既歌做鈴聲喇
你唔用流行曲 咁唔通用手機 ...
matthew1990 發表於 2016-8-4 18:14

我長期震機
以前用嬅嬅隻原來安心才能開心

我長期震機
以前用嬅嬅隻原來安心才能開心
John 發表於 2016-8-4 18:58

而家鍾意震蛋?
做咩唔用剛剛好 or 新貴?

31台有兔兔。開心番

做咩唔用剛剛好 or 新貴?
matthew1990 發表於 2016-8-4 19:06

幫佢答:新貴太好聽,佢會唔捨得聽電話
講完都覺得嘔心

因為yoga睇必娶女人

髮下力先

幫佢答:新貴太好聽,佢會唔捨得聽電話
講完都覺得嘔心
kayzzz 發表於 2016-8-4 19:55

多謝你幫我答問題呀
用鈴聲會阻到人,正所謂鈴聲可以寧靜

因為yoga睇必娶女人
HOTMAN 發表於 2016-8-4 21:11

套野好好睇

你咁留意吳xx既
nicholashin 發表於 2016-8-4 16:57

吳克儉?

套野好好睇
HOTMAN 發表於 2016-8-4 22:44

點好睇法

點好睇法
bagfgfcde 發表於 2016-8-4 22:45

睇得心有蟻

點好睇法
bagfgfcde 發表於 2016-8-4 22:45

D色好靚 男女主角都有種好特別既魅力

其實地鐵荃灣線係咪汪明荃冠名贊助架

其實地鐵荃灣線係咪汪明荃冠名贊助架
John 發表於 2016-8-4 23:06

荃curve line可以點計出嚟

多左日SL~諗緊好無過海坐叮叮捉下野

艾石仔 發表於 2016-8-4 23:20

唔好

坐叮叮過海好d

游水過海健康啲

記住! 你得三日咋! 三日!
matthew1990 發表於 2016-8-5 00:12

潛左上太空係咩概念
利申:隻眼好專注咁留意佢表情,冇睇其他野

潛左上太空係咩概念
利申:隻眼好專注咁留意佢表情,冇睇其他野 ...
HOTMAN 發表於 2016-8-5 00:22

我第一眼睇到佢美(?)人生鬚
之後唯有全程望左下面

唔好捉啦。。

Yeah
衝左上冠 要繼續髮力

游水過海健康啲
matthew1990 發表於 2016-8-5 00:13

去九公

坐叮叮過海好d
HOTMAN 發表於 2016-8-4 23:53

乘電車跨過大海

楊千嬅昨到商台宣傳新碟,唱片原定上周推出,因製作出現問題,延遲到本月26日才推出。有傳她不滿宣傳攻勢不及同公司的衛詩(Jill),要求唱片公司進行「剝Jill」大行動,將阿Jill在旺角的大型廣告牌換上自己,千嬅對此哈哈笑說:「我從來都沒有『剝Jill』、剝橙皮,連花生都唔剝!其實現在唱片市道不算太好,就當是幫我跟Jill做宣傳,所以不用太過執?。」

點解楊小姐d打扮可以hea到咁

楊千嬅昨到商台宣傳新碟,唱片原定上周推出,因製作出現問題,延遲到本月26日才推出。有傳她不滿宣傳攻勢不 ...
John 發表於 2016-8-5 00:34

我想剝kay