返回列表 發帖
不嬲好專一  
你呢咁

你有冇睇巴西男排
Wonders 發表於 2016-8-7 22:57
睇緊 22 : 24 now

我唔專一

里約奥運會室內男子排球 小組賽 第一輪

08.07 20:35 巴西 3 : 1 墨西哥 (23:25 25:19 25:14 25:18)
第 1 局 - 6 : 8 | 12 : 16 | 23 : 25 | 0 : 1
第 2 局 - 8 : 7 | 16 : 13 | 25 : 19 | 1 : 1
第 3 局 - 8 : 5 | 16 : 11 | 25 : 14 | 2 : 1
第 4 局 - 7 : 8 | 16 : 12 | 25 : 18 | 3 : 1

睇緊 22 : 24 now

我唔專一
chanchan0909 發表於 2016-8-7 23:00

我地知呀
奶罩地獄主場
我們的總和

我地知呀  
奶罩地獄主場
Wonders 發表於 2016-8-7 23:03
嘩 呢 D 大賽真係唔好入手 真係咩賽果都可以發生

嘩 呢 D 大賽真係唔好入手 真係咩賽果都可以發生
chanchan0909 發表於 2016-8-7 23:08

第二局仲係咬得好緊下
btw 知唔知尋晚奶罩打成點
我們的總和

第二局仲係咬得好緊下
btw 知唔知尋晚奶罩打成點
Wonders 發表於 2016-8-7 23:12
睇左少少精華 強弱分明嘅比賽好難睇到 D 咩 因為無威脅之下一定可以發揮出色

睇左少少精華 強弱分明嘅比賽好難睇到 D 咩 因為無威脅之下一定可以發揮出色 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 23:16

聽晚打意粉一定要加油
唔知yt幾時有得重溫 好慢咁
我們的總和

聽晚打意粉一定要加油
唔知yt幾時有得重溫 好慢咁
Wonders 發表於 2016-8-7 23:18
今屆好似無整 youtube channel 唔好預佢會 upload

今屆好似無整 youtube channel 唔好預佢會 upload
chanchan0909 發表於 2016-8-7 23:25

xx( 換句話講你搵到個網應該最齊
我們的總和

xx( 換句話講你搵到個網應該最齊
Wonders 發表於 2016-8-7 23:28
我呢個只係會 live , 可以即時重溫 , 但幾日之後想睇返就無呢個功能啦

我呢個只係會 live , 可以即時重溫 , 但幾日之後想睇返就無呢個功能啦
chanchan0909 發表於 2016-8-7 23:31

有live睇已經好好
我們的總和

有live睇已經好好
Wonders 發表於 2016-8-7 23:32
都係架 雖然唔知 videostream 喺邊到 cut 過黎 但至少肯定有得睇
而且仲有其他項目 唔使全靠 tvb

都係架 雖然唔知 videostream 喺邊到 cut 過黎 但至少肯定有得睇
而且仲有其他項目 唔使全靠 tvb  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 23:40

起碼一定有女排chn賽事睇先
我們的總和

起碼一定有女排chn賽事睇先
Wonders 發表於 2016-8-7 23:47
應該幾乎所有都有
不過之後 3 場 CHN 都係打 20:30, tvb 22:00 先 live, 所以呢 3 場肯定唔會做到 live

應該幾乎所有都有
不過之後 3 場 CHN 都係打 20:30, tvb 22:00 先 live, 所以呢 3 場肯定唔會做 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-7 23:51

搵日聽下雷sir啲噴言先
我們的總和

搵日聽下雷sir啲噴言先
Wonders 發表於 2016-8-7 23:56
雷 sir 呃飯食左咁多年都仲未走

雷 sir 呃飯食左咁多年都仲未走
chanchan0909 發表於 2016-8-8 00:06

上年wgp連球員都可以認錯
我們的總和

上年wgp連球員都可以認錯
Wonders 發表於 2016-8-8 00:07
坐到咁近都可以錯 都算啦 原諒佢老人家 隔離嗰兩個 King sir wendy 都唔幫手指正
真係好唔 pro 囉

坐到咁近都可以錯 都算啦 原諒佢老人家 隔離嗰兩個 King sir wendy 都唔幫手指正
真係好唔 pro 囉 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-8 00:09

地位太高
btw 3:1冇難度
我們的總和

地位太高
btw 3:1冇難度
Wonders 發表於 2016-8-8 00:11
不過都打得幾辛苦下

不過都打得幾辛苦下
chanchan0909 發表於 2016-8-8 00:15

啲觀眾咁鍾意hur人 心虛
我們的總和

啲觀眾咁鍾意hur人 心虛
Wonders 發表於 2016-8-8 00:17
肯定 hur 到最後決賽架啦 已經準備好佢地會咁做

訓陣先 一間起身睇下有咩睇

08.08 02:00 波蘭 3 : 0 埃及 (25:18 25:20 25:17)
第 1 局 - 8 : 6 | 16 : 13 | 25 : 18 | 1 : 0
第 2 局 - 5 : 8 | 16 : 15 | 25 : 20 | 2 : 0
第 3 局 - 8 : 1 | 16 : 7 | 25 : 17 | 3 : 0

08.08 04:05 美國 0 : 3 加拿大 (23:25 17:25 23:25)
第 1 局 - 7 : 8 | 15 : 16 | 23 : 25 | 0 : 1
第 2 局 - 8 : 4 | 15 : 16 | 17 : 25 | 0 : 2
第 3 局 - 8 : 7 | 16 : 14 | 23 : 25 | 0 : 3

OMG 美國男排

08.08 07:30 俄羅斯 3 : 1 古巴 (25:17 25:19 22:25 25:18)
第 1 局 - 8 : 6 | 16 : 10 | 25 : 17 | 1 : 0
第 2 局 - 8 : 4 | 16 : 12 | 25 : 19 | 2 : 0
第 3 局 - 7 : 8 | 16 : 15 | 22 : 25 | 2 : 1
第 4 局 - 8 : 7 | 16 : 13 | 25 : 18 | 3 : 1

08.08 09:35 阿根廷 3 : 0 伊朗 (25:23 26:24 25:18)
第 1 局 - 7 : 8 | 16 : 14 | 25 : 23 | 1 : 0
第 2 局 - 8 : 6 | 15 : 16 | 26 : 24 | 2 : 0
第 3 局 - 5 : 8 | 16 : 14 | 25 : 18 | 3 : 0

曄 明珠台播緊 俄羅斯 VS 古巴 終於無雷 SIR

里約奥運會室內男子排球 小組賽 第一輪賽果

08.07 20:30 意大利 3 : 0 法國    (25:20 25:20 25:15)
08.07 22:35 巴西 3 : 1 墨西哥    (23:25 25:19 25:14 25:18)
08.08 02:00 波蘭 3 : 0 埃及     (25:18 25:20 25:17)
08.08 04:05 美國 0 : 3 加拿大    (23:25 17:25 23:25)
08.08 07:30 俄羅斯 3 : 1 古巴    (25:17 25:19 22:25 25:18)
08.08 09:35 阿根廷 3 : 0 伊朗    (25:23 26:24 25:18)

第一輪後排名
A 組 : 1. 意大利 2. 加拿大 3. 巴西 4. 墨西哥 | 5. 美國 6. 法國
B 組 : 1. 波蘭 2. 阿根廷 3. 俄羅斯 4. 古巴 | 5. 伊朗 6. 埃及

里約奥運會室內女子排球 小組賽 第二輪賽程
08.08 20:30 中國 VS 意大利
08.08 22:35 日本 VS 喀麥隆
08.09 02:00 美國 VS 荷蘭
08.09 04:05 塞爾維亞 VS 波多黎各
08.09 07:30 俄羅斯 VS 南韓
08.09 09:35 巴西 VS 阿根廷

里約奥運會室內女子排球 小組賽 第二輪 bet365 賠率

中國 1.10 : 6.50 意大利 [3:0 - 1.83 | 3:1 - 3.10 | 3:2 - 6.50 | 0:3 - 26.00 | 1:3 - 19.00 | 2:3 - 13.00]
日本 1.001 : 26.00 喀麥隆 [3:0 - 1.10 | 3:1 - 6.50 | 3:2 - 19.00 | 0:3 - 101.00 | 1:3 - 67.00 | 2:3 - 41.00]
美國 1.14 : 5.00 荷蘭 [3:0 - 2.20 | 3:1 - 3.10 | 3:2 - 5.50 | 0:3 - 19.00 | 1:3 - 13.00 | 2:3 - 10.00]
塞爾維亞 1.040 : 9.00 波多黎各 [3:0 - 1.50 | 3:1 - 3.20 | 3:2 - 10.00 | 0:3 - 41.00 | 1:3 - 26.00 | 2:3 - 21.00]
俄羅斯 1.11 : 6.00 南韓 [3:0 - 2.00 | 3:1 - 3.10 | 3:2 - 6.00 | 0:3 - 21.00 | 1:3 - 15.00 | 2:3 - 12.00]
巴西 1.002 : 21.00 阿根廷 [3:0 - 1.12 | 3:1 - 5.25 | 3:2 - 17.00 | 0:3 - 81.00 | 1:3 - 51.00 | 2:3 - 41.00]

里約周期對戰紀錄

中國 4 - 3 意大利
2013 大獎賽 - 中國 3 : 2 意大利
2014 大獎賽 - 中國 2 : 3 意大利
2014 大獎賽 - 中國 3 : 1 意大利
2014 世錦賽 - 中國 1 : 3 意大利
2014 世錦賽 - 中國 3 : 1 意大利 [半決賽]
2015 大獎賽 - 中國 3 : 1 意大利
2015 大獎賽 - 中國 2 : 3 意大利

日本 0 - 0 喀麥隆

美國 4 - 0 荷蘭
2013 大獎賽 - 美國 3 : 0 荷蘭
2014 世錦賽 - 美國 3 : 0 荷蘭
2016 大獎賽 - 美國 3 : 1 荷蘭
2016 大獎賽 - 美國 3 : 0 荷蘭

塞爾維亞 1 - 0 波多黎各
2013 大獎賽 - 塞爾維亞 3 : 1 波多黎各

俄羅斯 1 - 1 南韓
2014 大獎賽 - 俄羅斯 1 : 3 南韓
2015 世界盃 - 俄羅斯 3 : 0 南韓

巴西 2 - 0 阿根廷
2013 南美錦標賽 - 巴西 3 : 0 阿根廷
2015 南美錦標賽 - 巴西 3 : 0 阿根廷

估埋賽果 - 中國 3 : 1 意大利 | 日本 3 : 0 喀麥隆 | 美國 3 : 2 荷蘭 | 塞爾維亞 3 : 0 波多黎各 | 俄羅斯 3 : 1 南韓 | 巴西 3 : 0 阿根廷

里約奥運會室內女子排球 小組賽 第二輪 bet365 賠率

中國 1.10 : 6.50 意大利 [3:0 - 1.83 | 3:1 - 3.10  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-8 11:43

我相信美國絕不用打足5局就能KO荷蘭!
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

美國輸比加拿大係咩玩法,仲要輸3:0

OMG 美國男排
chanchan0909 發表於 2016-8-8 07:05

去到奧運果然係變數大於常數
我們的總和

美國輸比加拿大係咩玩法,仲要輸3:0
Jacz 發表於 2016-8-8 12:13
去到奧運果然係變數大於常數
Wonders 發表於 2016-8-8 12:43
加拿大贏左之後, 而家男排 A 組戰況有 D 混亂

J5 改左時間表 , 今晚 8:30 開始 live , 仲話會播 中國 VS 意大利

希望今晚姑娘们3:0横扫对手
现在需要的是气势、霸气

加拿大贏左之後, 而家男排 A 組戰況有 D 混亂
chanchan0909 發表於 2016-8-8 15:21

J5 改左時間表 , 今晚 8:30 開始 live , 仲話會播 中國 VS 意大利
chanchan0909 發表於 2016-8-8 16:16

好,tvb終於做番d好野

好,tvb終於做番d好野
Nathan 發表於 2016-8-8 19:38
仲有一間明珠台 2:00 會播 美國 VS 荷蘭

好緊張
一陣唔好再有咁多發球失誤呀
我們的總和

里約奥運會室內女子排球 小組賽 第二輪

08.08 20:30 中國 3 : 0 意大利 (25:21 25:21 25:16)
第 1 局 - 8 : 5 | 16 : 14 | 25 : 21 | 1 : 0
第 2 局 - 8 : 5 | 16 : 14 | 25 : 21 | 2 : 0
第 3 局 - 8 : 4 | 16 : 11 | 25 : 16 | 3 : 0

朱婷 , 張常寧 , 袁心玥 , 徐雲麗 , 龔翔宇 , 丁霞 , 林莉
Del Core , Sylla , Egonu , Orro , De Gennaro , Guiggi , Chirichella

都係好多error呀
我們的總和

1 : 0
不過都係打得唔算好好

可能未訓醒。。兩隊好多ERRORS

都係緊張左少少
希望第一局贏之後可以放鬆少少 加油呀

btw tvb今晚咩事突然播排球又無廣告

意粉好似得Egonu一個人打波咁,但佢又超多Error

今晚少咗破壞性攔網 唔錯
幾多有效撐起
我們的總和