返回列表 發帖
緊係聽色惑同wonder woman 啦 呢排翻風要驅下
cathay1996 發表於 2017-10-11 15:42

咁你開收音機啦...又播啦準備入十大

緊係聽色惑同wonder woman 啦 呢排翻風要驅下
cathay1996 發表於 2017-10-11 15:42

支持
最愛色惑
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

AGREE除左梁朝偉 我都無乜人想睇

Eason 上過太多次
鄭中基 上次佢演唱會 我咁岩睇中千嬅個場
古天樂 A ...
放空 發表於 2017-10-11 15:46

如果請黎明一定爆!!!
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

如果請黎明一定爆!!!
John 發表於 2017-10-11 15:48

黎明只會做SAMMI嘉賓

支持
最愛色惑
John 發表於 2017-10-11 15:47

老老實實色惑好聽過READY OR NOT
同埋我覺得色惑未係好差

同埋我覺得色惑未係好差
wchild 發表於 2017-10-11 16:05

色惑主要係個新城live唱到上氣唔接下氣 太噴太好笑

urbtix有link啦
改左每人每次限購四張

改左每人每次限購四張
阻住 發表於 2017-10-11 16:14

限五分鐘呀笨

改左每人每次限購四張
阻住 發表於 2017-10-11 16:14

應該會好多好多真.fans入場,氣氛會好過保險佬專場

限五分鐘呀笨
mychart- 發表於 2017-10-11 16:15

做乜姐 4張係好事喎
Sammi都係4張
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

有無seating plan

應該會好多好多真.fans入場,氣氛會好過保險佬專場
gooloo 發表於 2017-10-11 16:16

我覺得都係會比牛買哂
Btw, 再問有無人想睇27/28, 幫買飛
邊日同乜票價多人揀就禁邊日

選擇聽日排隊買飛嘅話, 唔好排通利, 聽日周國賢都開售!!!

好勝11年個次都有求婚

反ot 千嬅同好勝識唔識?
John 發表於 2017-10-11 15:24

因為同丁生/VRF識於微時

唔知GIGI有無機做嘉賓?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

識  因為同丁生/VRF識於微時

唔知GIGI有無機做嘉賓?
l00540 發表於 2017-10-11 16:34

GIGI 做嘉賓, 我OK WOR

同埋我覺得色惑未係好差
wchild 發表於 2017-10-11 16:05

色惑係d國語吞吞吐吐、造型、老舞出事,ready or not連隻曲都好煩

GIGI 做嘉賓, 我OK WOR
wchild 發表於 2017-10-11 16:43

GIGI又ok wor

阿于次次都係音樂顧問or統籌,今次應該都係

明哥都有去let's begin架,at17都係
但就好耐冇聽過jason既 ...

Jacz 發表於 2017-10-11 12:26

訪問有提過jason,話佢要幫at17手,應該有揾過佢

我覺得都係會比牛買哂
Btw, 再問有無人想睇27/28, 幫買飛
邊日同乜票價多人揀就禁邊日 ...
aRh3i 發表於 2017-10-11 16:25

我想睇28號280X2...

好似好多人都睇....等我都試下先...........

P>S   千千好似今WEEK冠....
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

好似好多人都睇....等我都試下先...........

P>S   千千好似今WEEK冠....
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-11 18:15

早冠早落啦
唔想佢霸住個10大大

反OT : 聽日買飛既加油

上次let's begin 真係好好睇,希望今次千嬅夠時間準備la...

大埔文娛中心已經有南亞人排隊
Infinity & Eternity

買到正面台輪椅位嘅話,3面台個視野應該會幾好
gooloo 發表於 2017-10-11 11:59

上次LB尾場輪椅位正對下邊就係樂隊位,全場開曬燈之後嘅終極encore(大家唔肯走,美嬅便服返出嚟唱煉金術),正對住~

實在太耐無入黎通常都係入黎追蹤演唱會資訊!今次太希望fans能夠買飛入場支持!都有口恥七成公開,係780公開都係少

丁公關private左佢ig既??
俾好多人聲討呀?

早冠早落啦
唔想佢霸住個10大大

反OT : 聽日買飛既加油
wchild 發表於 2017-10-11 18:22

Y NOT 至尊???
反OT...........希望快D有新主題曲...
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

pooh1460 發表於 2017-10-11 18:44

可能排周生同唐偉琪呢

pooh1460 發表於 2017-10-11 18:44

南亞人多得瑞瑞呢排先有咁多工開

實在太耐無入黎通常都係入黎追蹤演唱會資訊!今次太希望fans能夠買飛入場支持!都有口恥七成公開,係78 ...
pigeon 發表於 2017-10-11 18:54

Wow 多好多位啵

實在太耐無入黎通常都係入黎追蹤演唱會資訊!今次太希望fans能夠買飛入場支持!都有口恥七成公開,係78 ...
pigeon 發表於 2017-10-11 18:54

我諗下買唔買多場睇先:p

但正面780都無放好多:(

上次公售都係睇住CM人叫唔好放棄,係最後一刻買到480,希望今次大家都買到。

另外,朋友仔消息:行過西灣河文娛中心,門口已經有床墊

而家紅館出面有兩塊紙皮加遠處有兩個阿叔睇水

上次公售都係睇住CM人叫唔好放棄,係最後一刻買到480,希望今次大家都買到。

另外,朋友仔消息:行過西灣 ...
pigeon 發表於 2017-10-11 20:00

D黃牛真係賤,連27-28都唔放過

我見到都打個突
就算唔聽開楊千嬅, 都應該識啦, 仲成日扮知道內幕野

唔知今次音樂總監係邊個呢
可能 ...
John 發表於 2017-10-11 14:11

好好笑,上得呢度有邊個會唔識

阿carl喎,丁子高乜都唔搞插手,照顧好美瑞唔好俾佢病就夠

Jason同側田又話加唔到場,姐係有人仲未公佈,千嬅前面或者都有人未公佈姐 ...
joshua 發表於 2017-10-11 14:37

得返2個月咋喎個個期
係咪有d咩維穩show係個陣要搞?

好勝11年個次都有求婚

反ot 千嬅同好勝識唔識?
John 發表於 2017-10-11 15:24

識架,同期出道,一齊合作過仲夏夜之夢舞台劇,香港仔

識於微時啦,
同屆新人,又一齊做舞台劇

近年拍香港仔又感慨大家以前係競爭對手
L and g 好勝有去睇? ...
mychart- 發表於 2017-10-11 15:30

L&g 第四場好勝,廖碧兒 同 陳喬恩 都有去睇

好勝仲係微博出佐2次post

而家可以一齊傾湊仔經傾兩個鐘
同場請埋Eason林海峰做嘉賓 變talkshow 趕哂d客走
到時就有平飛{: ...
John 發表於 2017-10-11 15:34

唔好再黎呀,又悶又唔好笑,睇見都戥佢尷尬

真係唔想有嘉賓
有既話,好似aal咁,升上黎唱完即走
個flow好靚,朱Joey就係有格調lor ...
mychart- 發表於 2017-10-11 15:38

佢其實真係全能,范范掂,又係導演又係設計師
一個演唱會,佢係可以由美術創作總監,到舞台,服裝,rundown,概念等都一手包辦

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

唔好再黎呀,又悶又唔好笑,睇見都戥佢尷尬
Jacz 發表於 2017-10-11 20:46

真心煩,好在唔係剩睇尾場,如果唔係就無得聽e714342

joshua 發表於 2017-10-11 21:04

畢竟楊千嬅係佢生命入面最重要既五個女人其中之一,同彭羚齊名ga

今個AIA AGENT frd同我講,
話打佐好多個電話都唔通,訂唔到
佢自己想要4張都買唔到

話就算有d高層都一早訂晒
佢依家都睇下有冇人咁岩唔得閒去唔到讓飛

佢話總監個D年薪過千萬,攞飛都係過百張咁攞,
佢地D客多數都係大客,都係十張一套一套咁出俾D客,
同埋總會有有錢佬細炒黃牛

佢話$780個d我地真係唔洗諗,送客個d淨係會送$780,
如果執到$780都要話俾佢聽,佢都要,山頂就山頂,好過冇

佢公司依家出佐memo,搞抽獎,話業績要達到幾多,有幾多個case,達到個個要求就有抽獎機會,抽中就有美瑞演唱會飛,應該係31號,值錢個d飛  

就係佢地搞到我地買唔到飛

嘉賓希望有
aga 天橋
janice 一齊唱離家(a music)出走
陳慧琳 let's celebrate+wonder woman+好不容易遇見 ...
Kaybb 發表於 2017-10-11 21:01

美蘭自己都要開concert,應該唔會黎
送禮雖然同美瑞合作過,但好似冇乜交集喎

畢竟楊千嬅係佢生命入面最重要既五個女人其中之一,同彭羚齊名ga
mychart- 發表於 2017-10-11 21:14

佢老婆,佢兩個女,佢阿媽,就到美瑞? 連佢家姐都唔係佢最重要既五個女人之一?

joshua 發表於 2017-10-11 21:04

所以今次真心希望d無關事既人唔好再上台,特別係丁生!!!

簽名被屏蔽

今個AIA AGENT frd同我講,
話打佐好多個電話都唔通,訂唔到
佢自己想要4張都買唔到

話就算有d高層都一早 ...
Jacz 發表於 2017-10-11 21:17

有錢客戶會聽千嬅咁市井架咩