返回列表 發帖
里約奥運會室內女子排球 小組賽 第四輪 bet365 賠率

中國 1.36 : 3.00 塞爾維亞 [3:0 - 3.25 | 3:1 - 3.50 | 3:2 - 4.75 | 0:3 - 11.00 | 1:3 - 8.00 | 2:3 - 6.50]
阿根廷 1.30 : 3.40 喀麥隆 [3:0 - 1.44 | 3:1 - 3.40 | 3:2 - 9.50 | 0:3 - 41.00 | 1:3 - 34.00 | 2:3 - 23.00]
美國 1.05 : 8.50 意大利 [3:0 - 1.61 | 3:1 - 3.25 | 3:2 - 8.00 | 0:3 - 34.00 | 1:3 - 23.00 | 2:3 - 19.00]
荷蘭 1.06 : 8.00 波多黎各 [3:0 - 1.61 | 3:1 - 3.40 | 3:2 - 7.50 | 0:3 - 29.00 | 1:3 - 21.00 | 2:3 - 17.00]
俄羅斯 1.11 : 6.00 日本 [3:0 - 2.00 | 3:1 - 3.10 | 3:2 - 6.00 | 0:3 - 23.00 | 1:3 - 17.00 | 2:3 - 13.00]
巴西 1.04 : 9.00 南韓 [3:0 - 1.50 | 3:1 - 3.50 | 3:2 - 8.50 | 0:3 - 41.00 | 1:3 - 26.00 | 2:3 - 19.00]

里約周期對戰紀錄

中國 4 - 1 塞爾維亞
2013 大獎賽 - 中國 3 : 2 塞爾維亞
2013 大獎賽 - 中國 3 : 1 塞爾維亞
2014 大獎賽 - 中國 2 : 3 塞爾維亞
2015 世界盃 - 中國 3 : 1 塞爾維亞
2016 大獎賽 - 中國 3 : 2 塞爾維亞

阿根廷 0 - 0 喀麥隆

美國 2 - 2 意大利
2013 大獎賽 - 美國 2 : 3 意大利
2014 世錦賽 - 美國 0 : 3 意大利
2015 大獎賽 - 美國 3 : 1 意大利
2015 大獎賽 - 美國 3 : 1 意大利

荷蘭 2 - 1 波多黎各
2014 大獎賽 - 荷蘭 3 : 0 波多黎各
2014 大獎賽 - 荷蘭 2 : 3 波多黎各
2014 大獎賽 - 荷蘭 3 : 1 波多黎各

俄羅斯 4 - 2 日本
2013 大冠軍盃 - 俄羅斯 1 : 3 日本
2014 大獎賽 - 俄羅斯 3 : 1 日本
2014 大獎賽 - 俄羅斯 1 : 3 日本
2015 大獎賽 - 俄羅斯 3 : 0 日本
2015 世界盃 - 俄羅斯 3 : 2 日本
2016 大獎賽 - 俄羅斯 3 : 1 日本

巴西 1 - 0 南韓
2014 大獎賽 - 巴西 3 : 0 南韓

估埋賽果 - 中國 3 : 1 塞爾維亞 | 阿根廷 3 : 0 喀麥隆 | 美國 3 : 1 意大利 | 荷蘭 3 : 1 波多黎各 | 俄羅斯 3 : 0 日本 | 巴西 3 : 1 南韓

係 !!! Shoji 神防守 , 無攻球比巴西最後 Sander 攔死 Wallace 6 : 2
9 : 3 之後比巴西追到 11 :  ...
chanchan0909 發表於 2016-8-12 11:26

好彩最後頂多住保住出線機會

好彩最後頂多住保住出線機會
PY79 發表於 2016-8-12 12:24
真係睇到心臟病
而家 A 組真係好亂 後日嗰 3 場比賽真係好重要
想 USA FRA 都入 但邊隊輸左都危險 點算

今晚 J5 提前 19:00 開始 live 播羽毛球港隊嘅比賽
所以都係唔會播到排球
同上次一樣都係錄播 中國 VS 塞爾維亞 嘅比賽會喺 81 台 00:00 播放
另外 84 台 第二朝 07:30 會播 俄羅斯 VS 日本

中國 1.36 : 3.00 塞爾維亞 [3:0 - 3.25 | 3:1 - 3.5 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-12 12:08

今晚一定要好好睇實博斯科維奇 同 二姐
哪怕比拉西奇一個點亂砸
拜託今晚一定要做到朗導要求嘅嘢 冇得hea打喇
邊隊輸咗有一定機會係B4
我們的總和

真係睇到心臟病
而家 A 組真係好亂 後日嗰 3 場比賽真係好重要
想 USA FRA 都入 但邊隊輸 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-12 12:38

anderson christenson bolt russell
我們的總和

今晚一定要好好睇實博斯科維奇 同 二姐
哪怕比拉西奇一個點亂砸
拜託今晚一定要做到朗導要求嘅嘢 冇得hea ...
Wonders 發表於 2016-8-12 13:17
對 SRB 絕對要堅持搏發球, 最好就係搵前排主攻, 搵自由人都可以但係唔好搵副攻, 因為副攻接完肯定再比副攻打短平或者背飛, CHN 未必攔得住
SRB 發球有幾輪都係唔好接, 呢個無解決方法, 所以加油
照計今晚小袁應該首發, 如果一傳唔好就會換掌櫃, 大姐打 SRB 好有心得, 希望佢繼續有出色嘅表現
通過前面第一場打荷蘭去睇, Jenny 真係好想用 2 換 3, 但效果都係唔好, 跟住同後面幾場都無點用, 所以喺主動嘅時候都會首發打滿全局, 前排兩點被動嘅時候先會 2 換 3

anderson christenson bolt russell
Wonders 發表於 2016-8-12 13:18
Anderson 連續幾場都打得好好
Christenson 嘅傳波差 D 將送第二局送出去 好在輪到佢發球將功補過 2 個 ace
全場 USA 係咁打邊攻, 2 個副攻 David 同 Max 都無咩分, David 嗰 3 分無記錯好似係 set 2 開局連得嗰 3 分
2 個副攻加埋嘅得分都唔夠 Christenson 拎到嘅分 David - 3 Max - 5 , Christenson - 9
set 4 Anderson , Russell , Sander 打得真係好落力, 當然仲有 Shoji 一傳防守都做得好出色
場比賽真係好好睇

對 SRB 絕對要堅持搏發球, 最好就係搵前排主攻, 搵自由人都可以但係唔好搵副攻, 因為副攻接完肯定再比副攻 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-12 13:41

塞爾維亞球員起訪問講到一定要贏咁
女排心理上面一定要調整好
唔好再好似打荷蘭嗰日咁想贏怕輸 xx(
我們的總和

塞爾維亞球員起訪問講到一定要贏咁
女排心理上面一定要調整好
唔好再好似打荷蘭嗰日咁想贏怕輸 xx( ...
Wonders 發表於 2016-8-12 17:59
而家大家都出線 所以都想爭取更好嘅排名
佢地第一場緊張姐 黎到第四場 應該唔會再係咁嘅

而家大家都出線 所以都想爭取更好嘅排名
佢地第一場緊張姐 黎到第四場 應該唔會再係咁嘅 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-12 18:16

中塞美荷依家全部都係為排名而戰

講少少淘汰賽先, 巴西未必係不可戰勝
但真係唔希望八進四遇到佢地
JPN Set 1初段都曾經大比fun領先 做好自己唔係冇得打
我們的總和

里約奥運會室內女子排球 小組賽 第四輪

08.12 20:30 中國 0 : 3 塞爾維亞 (19:25 19:25 22:25)
第 1 局 - 4 : 8 | 8 : 16 | 19 : 25 | 0 : 1
第 2 局 - 8 : 7 | 12 : 16 | 19 : 25 | 0 : 2
第 3 局 - 3 : 8 | 14 : 16 | 22 : 25 | 0 : 3

ready 定先 而家喺出面

今晚一裁係姜阿姨
二裁係Susana
我們的總和

小袁 顏妮 副攻首髮
我們的總和

求直播link

求直播link
csy1106 發表於 2016-8-12 20:31

http://videostream.dn.ua/videopa ... E2%84%96f%E2%84%96f
我們的總和

比裁判吹咗兩個連撃
我們的總和

係街
個 myxx supxx 號稱睇到晒所有賽事
偏偏今晚女排就係無

狀態好慢熱好多失誤 srb有備而來
我們的總和

13:20
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

塞爾維亞都好多失誤下
博斯 二姐一個都攔唔死
我們的總和

開局又慢熱 無咩欄網 比人呃晒

19:25
100%肯定藝術與科學WK23 903冠硬!!賭幾多都得!!

小袁快d嗌醒你d隊友
我們的總和

換咗小彤入黎打OS
我們的總和

7:5, 中國SET 2打得好好多!!

呢個一傳差成咁都有架??

ACE SERVE!!!
我們的總和

兩隊首發有邊個

中國 1.36 : 3.00 塞爾維亞 [3:0 - 3.25 | 3:1 - 3.5 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-12 12:08

巴西大大大超班仲有主場之利,南韓邊有可能偷到一局呀?? 100%肯定3-0啦!! 賭幾多都得!!

丁霞開失波,跟住塞爾維亞整個ACE拉開14:11

大姐終於上
我們的總和

巴西大大大超班仲有主場之利,南韓邊有可能偷到一局呀?? 100%肯定3-0啦!! 賭幾多都得!! ...
酷愛903 發表於 2016-8-12 21:05
你賭到下面都無埋啦仲賭

中國挑戰失敗仲要俾人拉開18:13

今局冇哂TO喇 唉
我們的總和

原來寶寶係接應
我們的總和

好彩挑戰成功

又輸19:25

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

.............唉
下場加油喇

睇黎中女 8強 會對主隊巴西..

準備下點打巴西啦
等睇 日 中 韓 並列第五
我們的總和

究竟呢場SRB失誤送佐幾多分?

究竟輸左 D 咩 ?

究竟輸左 D 咩 ?
chanchan0909 發表於 2016-8-12 22:07

冇發球冇攔網冇防守

比人練多咗咁多時間
結果換黎嘅係倒退
都幾灰下
我們的總和

比人練多咗咁多時間
結果換黎嘅係倒退
都幾灰下
Wonders 發表於 2016-8-12 22:19

集訓比人早,仲要大獎賽總決賽主力冇出戰

集訓比人早,仲要大獎賽總決賽主力冇出戰
Jacz 發表於 2016-8-12 22:22

有得睇好睇喇 最後兩場
輸比荷蘭真係太意外

祈求下八年前奶罩起北京掃低chn
chn八年之後可以起里約掃低奶罩
呢段歷史會重演啦下
我們的總和

有得睇好睇喇 最後兩場
輸比荷蘭真係太意外

祈求下八年前奶罩起北京掃低chn
chn八年之後可以起里約掃低 ...
Wonders 發表於 2016-8-12 22:26

雖然我自己好鍾意荷蘭,但真係冇諗過CHN會輸

其實都唔係話冇可能,好似上屆巴西咁小組賽被人當魚腩咁打,排名小組第四,然後8強打雞血一路高歌...