返回列表 發帖
All Internet ticketing slots are currently taken up by customers. Please access again.
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

是咪on9 架
一入到去已經冇晒連位
佢自己同班南亞佬唱L 飽佢啦
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

$280無連位

買左27號$480
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

今個AIA AGENT frd同我講,
話打佐好多個電話都唔通,訂唔到
佢自己想要4張都買唔到

話就算有d高層都一早 ...
Jacz 發表於 2017-10-11 21:17

我AIA 個 agent都係打左好多次電話,都買唔到

入到, 但比人hold晒

買左8張$480,而家入唔番
kh23 發表於 2017-10-12 10:15

15min內同一張信用卡買超過4張係會俾人cut飛架喎好似

成功買左480$既第一行~~~~~
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 10:10

終於買到啦!恭喜你

所有網上購票連結正由其他顧客使用中,請再次登入。
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

Jacz 發表於 2017-10-12 10:27

佢應該用兩張買, 同一張卡同一日買唔到第二次

咁搞法,就算人瑞連唱廿場都滿足唔到d黃牛
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

成功買左480$既第一行~~~~~
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 10:10

仲想同靚仔睇添

終於買到啦!恭喜你
happychicken 發表於 2017-10-12 10:27

好滾動呀!!差31同尾場。
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

fifty1205 發表於 2017-10-12 10:29

黃牛唔會滿足嫁..總之佢地見有人開演唱會就會買飛
日子愈近愈無人買佢地就開始平D, 原價, 什至低過原價.但我當佢地係D紅既歌手度, 其實講緊一張賺成千幾二千蚊, 唔紅既歌手平D比你又有咩所謂

fifty1205 發表於 2017-10-12 10:29

鬼咩
10場三面台既飛加埋, 都冇上次Let's Begin 7場咁多
上次就話售票期早段迴響一般, d飛可以慢慢去
今次d牛見有得炒, 仲唔搶飛咩
希望佢地炒燶哂啦, 4000蚊兩張飛都自稱唔係炒賣

Jacz 發表於 2017-10-12 10:27

同一張咭係同一日買都唔得喎=_________=
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

鬼咩
10場三面台既飛加埋, 都冇上次Let's Begin 7場咁多
上次就話售票期早段迴響一般, d飛可以慢慢去
今 ...
John 發表於 2017-10-12 10:32

我身邊真係有人去買黃牛,480側田位780一張都肯買,我真係無言
肥婆馬上收皮

我AIA 個 agent都係打左好多次電話,都買唔到
happychicken 發表於 2017-10-12 10:23

mola mola, 我今次都係買唔到,睇唔到架啦
你地睇得開心D  

黃牛唔會滿足嫁..總之佢地見有人開演唱會就會買飛
日子愈近愈無人買佢地就開始平D, 原價, 什至低過原價. ...
aRh3i 發表於 2017-10-12 10:31

期待臨開之前跌價, 想買$780

mola mola, 我今次都係買唔到,睇唔到架啦
你地睇得開心D
Jacz 發表於 2017-10-12 10:35

hello

happychicken 發表於 2017-10-12 10:35

驚佢好似上次TWINS跨年咁,開左show先越炒越貴喳
肥婆馬上收皮

happychicken 發表於 2017-10-12 10:35

睇怕要有千嬅閃卡流出先有機會炒燶了...
今次我都有上次無睇Let's Begin既大同問我睇唔睇

驚佢好似上次TWINS跨年咁,開左show先越炒越貴喳
fifty1205 發表於 2017-10-12 10:36

上次千千Let's Begin都係開左show先炒上
結果尾場個瘋癲炒價勁過睇千嬅d瘋癲靚仔
黃牛咪食過翻尋味

黃牛咪食過翻 ...
John 發表於 2017-10-12 10:37

以後唔食炒價都睇唔到美瑞架啦,睇一個過氣人妻都買唔到飛,咩世界

hello
John 發表於 2017-10-12 10:35

同個frd到依家都入唔到
都已經10:40,入到都冇晒飛啦

黃牛咪食過翻 ...
John 發表於 2017-10-12 10:37

Hello......不過我買到480....
如有31同2號就無憾lu.....
想同瘋癲靚仔睇千嬅.只要你有一張飛,我可比手續費.仲等?即刻PM啦!26/170/126

愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 10:41

你收收皮先好嗎?

同個frd到依家都入唔到
都已經10:40,入到都冇晒飛啦
Jacz 發表於 2017-10-12 10:40

你想要邊場咩價位幾多張?
我試下幫你入下

愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 10:41

你咁叻豬!!恭喜你可以再次睇到千嬅啦!

最壞打算asiamiles搞掂佢

我試下幫你入下
放空 發表於 2017-10-12 10:44
幫我買多張呀麻煩你!!
只需要一張既然無哂雙連,就28號二百八十算呀!!

我試下幫你入下
放空 發表於 2017-10-12 10:44

有人放佐4張$280俾個frd,唔洗了唔該

依家想要31/1 同 2/1

點解個個都想睇31號...

Jacz 發表於 2017-10-12 10:48

FIRM 左 2/1 ?

點解個個都想睇31號...
John 發表於 2017-10-12 10:50

可一不可再,以後都未必再攞到呢個期

可一不可再,以後都未必再攞到呢個期
Jacz 發表於 2017-10-12 10:51

想千千加場加到2月3號
有特殊意義!!!

大家唯有係呢個post同我分享睇千嬅既情況
我會係呢個post dem beat!!!

FIRM 左 2/1 ?
wchild 發表於 2017-10-12 10:51

yes!
我見過fc 2/1訂飛既email
好想post上黎,但驚俾人告,講到明唔可以外洩
同埋佢地今次限購同實名制,一個會員淨係可以買2張

想千千加場加到2月3號
有特殊意義!!!
John 發表於 2017-10-12 10:52

不如加到2020,一齊慶祝25週年

yes!
我見過fc 2/1訂飛既email
好想post上黎,但驚俾人告,講到明唔可以外洩
同埋佢地今次限購同實名制, ...
Jacz 發表於 2017-10-12 10:54

真係加到12場

Jacz 發表於 2017-10-12 10:48

做人唔好貪得無厭ok?

真係加到12場
wchild 發表於 2017-10-12 10:59

唔知加唔加22/12架,冇任何消息
不過草蜢都祝美瑞開到12場我估都會加

回復 2379# joshua

我已經預左 有無人試過ASIA MILES 換

好多牛放緊27-28號lu

10:35去到通利,10:45就買到
不過得返2連位

做人唔好貪得無厭ok?
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-12 10:59

都係想攞多張飛同你睇姐,想一睹你個靚仔樣  

有無人幫到手買

回復  joshua

我已經預左 有無人試過ASIA MILES 換
dickson 發表於 2017-10-12 11:00

無試過換, 但希望佢唔好咁早開始, 未夠里數

無試過換, 但希望佢唔好咁早開始, 未夠里數
aRh3i 發表於 2017-10-12 11:04

可以買既,不過正途幾貴,aadvantage轉asiamiles換演唱會唔知得唔得,aadvantage 做緊送分

可以買既,不過正途幾貴,aadvantage轉asiamiles換演唱會唔知得唔得,aadvantage 做緊送分 ...
joshua 發表於 2017-10-12 11:06

唔會比錢買里數lol, 儲開am, 唔知其他點換法..
月頭申請左多張卡, 賺埋佢迎新就夠換了

唔會比錢買里數lol, 儲開am, 唔知其他點換法..
月頭申請左多張卡, 賺埋佢迎新就夠換了 ...
aRh3i 發表於 2017-10-12 11:08

無ar,見你差少少ma,買miles換business class有時會抵好多,所以換唔到千嬅就換business