返回列表 發帖
wasabi 係咪第一個 DJ 提出 2868 係噪口?

用 電話數字 打 text 嘅年代,打 2868 係可以串出一個 ...
Bluejays 發表於 2017-6-19 03:21

你係指以前電話鐽上面果啲abc?
好似1=abc 2=def 3=ghi  4=jkl
呢啲?

你係指以前電話鐽上面果啲abc?
好似1=abc 2=def 3=ghi  4=jkl
呢啲?
艾石仔 發表於 2017-6-19 08:11

Yes

我有冇咁老呀?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

嗌聲救命天想我點

好似會遲到 omg
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Yes

我有冇咁老呀?
Bluejays 發表於 2017-6-19 08:11

Da di do同類一般香港人都唔會識
47. Bring Him Home
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

咁我都認同 佢表達既方式係有去得太盡嘎
不過難得搵到有人評論吓香港歌手既vocals {:5_ ...
matthew1990 發表於 2017-6-18 22:40

係一個post狂出20個回覆攻擊其他會員
彷彿只有佢識聽歌
其他人都係垃圾港樂fans
呢種態度真係冇問題?
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

彷彿只有佢識聽歌
呢種態度真係冇問題? ...
John 發表於 2017-6-19 20:46

我都冇話佢態度冇問題
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

原來張家誠既曲編係可以差到連林二汶都救唔返.........

睡到想工作 想貢獻
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

彷彿只有佢識聽歌
呢種態度真係冇問題? ...
John 發表於 2017-6-19 20:46

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

**** 本內容被作者隱藏 ****
Bluejays 發表於 2017-6-20 02:41

fans學左偶像
唔出奇丫
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

Bluejays 發表於 2017-6-20 02:41

俾我就唔會提及再自己係某位歌手嘅粉/或者轉推

hinz 發表於 2017-6-20 03:31
想被人拯救?

點解有TaylorCharmaine snake個場都咁靜 c9去晒邊
點解有鴨王個場都咁靜 他他去晒邊
點解有港姐個場都咁靜

睇來大家都好反晶反四反叻

今日替工幫人搬屋
竟然睇到屋主cd櫃有拉姐驚嚇改編大碟——beautiful life
都肯定係very die hard fans la

點解有TaylorCharmaine snake個場都咁靜 c9去晒邊
點解有鴨王個場都咁靜{: ...
JasOh103 發表於 2017-6-20 17:50

如果好似風雲天地有吖姐我都會睇下 無嘅睬佢都傻
睇我都睇達哥新作踩過界啦

今日替工幫人搬屋
竟然睇到屋主cd櫃有拉姐驚嚇改編大碟——beautiful life
都肯定係very die hard fans la
...
林仔 發表於 2017-6-20 18:17

美蛇告別作所以我支持下
不過角色好似同釘姐差唔多

點解夠膽傾計唔夠膽r合照

hinz 發表於 2017-6-20 03:31

余春嬌打救張志明

好肚餓。食野先。

so pun so 唔識分'
week23
1 . 陳卓賢@Mirror        ThankYouPostman

有誰共鳴請D國語藝人真係辛苦曬我呢啲國語唔得嘅人
又無字幕睇
搵都搵紅小小嘅啦

so pun so 唔識分'
b01091018 發表於 2017-6-21 08:41

C3PO先慘情wo

C3PO先慘情wo
hehehaha 發表於 2017-6-21 13:42

追egg
week23

很疲倦

很疲倦
John 發表於 2017-6-22 00:19

老了
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

周國賢 Endy Chow jaugwokyin
其實淨係諗住舊年九月嘅演唱會落實係即將會推出一隻唱片所以喺度想到大家報一個喜嘅,但係又擔心大家揣測緊我想報嗰個喜,會越估越大⋯ 咁我唯有自首同大家講⋯  去年九月的演唱會,對我來講好緊要,因為唱嘅,大部份都係寫比其他人嘅歌,已等了這麼多年,終於可以變成一張專輯,對我來講意義很重大的! #你估我唔想去藍館咩 #話唔埋我年底會有一個大show呢

周國賢 Endy Chow jaugwokyin
其實淨係諗住舊年九月嘅演唱會落實係即將會推出一隻唱片所以喺度想到大家報一 ...
nicholashin 發表於 2017-6-22 01:24

FF Tracklist:

1. 吻所有女孩
2. 塞車
3. 夠鐘
4. 推銷員之死
5. 張氏情歌
6. 我跟你的三分鐘長吻
7. Full Moon
8. 起跑
9. 世界小姐
10. 從此世界多了一分鐘

老了
dongbb2332 發表於 2017-6-22 00:32

人成熟才值得自豪

曼谷瑪麗亞真係寫得好好。。。。太好
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

FF Tracklist:

1. 吻所有女孩
2. 塞車
3. 夠鐘
4. 推銷員之死
5. 張氏情歌
6. 我跟你的三分鐘長吻
7. Fu ...
hehehaha 發表於 2017-6-22 01:32

助聽器
滿地可
青空
動物農莊
秘密基地

希望會有雷克雅未克full version

本帖隱藏的內容需要積分高於 4500 才可瀏覽

nicholashin 發表於 2017-6-22 19:19

Who
PM ME

人生第一次知道千嬅要開演唱會反而有種唔開心嘅感覺

nicholashin 發表於 2017-6-22 19:19

邊個CUTE 會員。

願望 都會成真嗎
打開全景模式吧

究竟個全景模式係指咩?

晏晝補番晴朗AP先知
我2016左咁耐
week23

錄咩歌好?

人生第一次知道千嬅要開演唱會反而有種唔開心嘅感覺
electric 發表於 2017-6-22 19:37

我唔想佢咁快開啊

晏晝補番晴朗AP先知
我2016左咁耐
b01091018 發表於 2017-6-23 18:16

唔緊要..我錯唔少

我唔想佢咁快開啊
John 發表於 2017-6-23 21:53

我成日覺得let's begin啱啱完咁

我成日覺得let's begin啱啱完咁
electric 發表於 2017-6-24 06:46

同感
仲煲緊如果大家都擁有海...

我中學同學like左周二珂 好想unfriend佢

nicholashin 發表於 2017-6-24 07:55

咁你個仔點算
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

咁你個仔點算
kevinlai1621 發表於 2017-6-24 08:34
調教下佢

調教下佢
nicholashin 發表於 2017-6-24 08:35

點調

點調
kevinlai1621 發表於 2017-6-24 08:38
佢到時就會知

佢到時就會知
nicholashin 發表於 2017-6-24 08:41

期待你點教仔

nicholashin 發表於 2017-6-24 07:55

正子

#用最好的我赴你的約

一出街就落雨真心燥左