返回列表 發帖
佢凑仔吖
kenneth 發表於 2021-4-24 22:57

好似已經退出娛樂圈,仲好似話好不屑
人群是那麼像羊群

同問
阿mark 發表於 2021-4-24 22:35

係佢黎
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

好似已經退出娛樂圈,仲好似話好不屑
choix 發表於 2021-4-24 23:20

要退咪退 唔好講到自己好巴閉咁
太陽花 純真柔弱

要退咪退 唔好講到自己好巴閉咁
kevin2011 發表於 2021-4-24 23:28

眨吓眼10幾年,我仲好記得佢有唱過留低鎖匙、無名指光環、講你知,唔知點解印象咁深刻,我嗰陣好似幾like佢
人群是那麼像羊群

好欣賞佢咁欣賞Jay Fung首歌
但首歌除咗Jay,喺呢個樂壇真係好難搵到另一個會個唱得好聽 ...
choix 發表於 2021-4-24 21:48
Maybe 側田

上集藍隊連輸3局得30分,紅隊有45分領先。明晚紅藍兩隊餘下8位學員進行另外4場對戰。藍隊文凱婷(Aeren)上個回合只取得5分,導師江海迦(AGA)除親自教授唱歌技巧,更特別為Aeren安排神秘特訓。Aeren出場前得知對手是上輪最高分(24分)的詹天文(Windy),即打定輸數,覺得自己會被淘汰:「我真係好大壓力,論技術嚟講我唔係最優秀嗰個。」Aeren聽完評審的評語,更在台上激動落淚。今次Aeren能否好似上集姚焯菲(Chantel)及潘靜文(Sherman)一樣「石仔打低巨人」,擊敗Windy?

之前睇藍隊訪問應該係Venus被淘汰。
I talk a lot of BS.

之前睇藍隊訪問應該係Venus被淘汰。
angelicdestiny 發表於 2021-5-1 00:46

咁樣落環球華納聯隊面,大台又想結冰了
太陽花 純真柔弱

眨吓眼10幾年,我仲好記得佢有唱過留低鎖匙、無名指光環、講你知,唔知點解印象咁深刻,我嗰陣好似幾like ...
choix 發表於 2021-4-25 00:00

其實佢上年唱廣東話歌好咗好多
不過我利申返 寧願聽坤哥嘅坤歌

原來Aeren今晚唱Superman,唔怪得AGA要教佢點唱啦

Warner seems to have an eye on Felix. Siu car is following him on IG.he seems to be a fit to the company

Warner seems to have an eye on Felix. Siu car is following him on IG.he seems to be a fit to the com ...
leongl 發表於 2021-5-1 10:49

Felix who? That glasses guy?6ho 2.0.. Not have a good face.
太陽花 純真柔弱

眨吓眼10幾年,我仲好記得佢有唱過留低鎖匙、無名指光環、講你知,唔知點解印象咁深刻,我嗰陣好似幾like ...
choix 發表於 2021-4-25 00:00

樓上講退出娛圈既係羅力威, 唔係陳彥廷

AGA老師

Hugo係咁唱大文豪D歌,想博乜?

Hugo係咁唱大文豪D歌,想博乜?
angelicdestiny 發表於 2021-5-1 21:27

喺粉?小白都唱

Gin好似黑面

喂 李生窒GIN喎...
人群是那麼像羊群

Who foul?

Yumi最低分?!

5分果位,每次都out唔走

Yumi最低分?!
angelicdestiny 發表於 2021-5-1 22:00

主要係Rock唱得更加好
人群是那麼像羊群

Gin好似黑面
阿mark 發表於 2021-5-1 21:54

送禮勤串gin84歲胡楓係咪唱得最好

AGA老師
阿mark 發表於 2021-5-1 20:55

新人金唱到一pat屎的都可教5分唱歌,5分先敢教

5分果位,每次都out唔走
阿mark 發表於 2021-5-1 22:02

她今次醒,知自己最易被out, 又知今次由評判揀out邊個,她就即刻唱評判aga歌曲,就算gin想揀out她,aga一定因為感情分保住她

被家人威脅之下睇咗集
有幾位唱腔聲線跟足原唱咁濟,但係評判又buy
唱皇上似皇上,唱女神似欣宜,都係不了

她今次醒,知自己最易被out, 又知今次由評判揀out邊個,她就即刻唱評判aga歌曲,就算gin想揀out她,a ...
sexykaren 發表於 2021-5-2 00:14

佢每次都要話佢out硬,都幾搞笑

樓上講退出娛圈既係羅力威, 唔係陳彥廷
shing 發表於 2021-5-1 19:47

我先發現原來我quote錯咗

我講退出娛樂圈都係講羅力威,我講跟住講陳彥廷個po純碎係quote錯咗,應該quote樓上另一個po
人群是那麼像羊群

This upcoming week group battles:
Janice Gigi vs JW Vincy Rock

紅隊係咁贏,D人話藍隊D導師唔pro。

紅隊係咁贏,D人話藍隊D導師唔pro。
angelicdestiny 發表於 2021-5-8 21:37

三位天后都唔得閒黎教人

聽到森美嗌Gin Lee時, 叫Ginny, 笑咗

發覺Sony完全被隔絕呢個節目 導師無份都算 連25人評審組都無人有份 不如反面算啦
太陽花 純真柔弱

5分仲未out

發覺Sony完全被隔絕呢個節目 導師無份都算 連25人評審組都無人有份 不如反面算啦 ...
kevin2011 發表於 2021-5-15 21:26

同其他台反面得唔得?

Janice真係好正!

GINGIN最有領隊風範
AK完全就係陪襯
人群是那麼像羊群

GINGIN最有領隊風範
AK完全就係陪襯
choix 發表於 2021-5-16 02:13

我好懷疑AK係咪機器,完全對班學員冇感情又冇concrete嘅feedback
睇Gin Lee好invested同有人情味,其實如果AK個位換左阿Mag應該好睇D。

聽到森美嗌Gin Lee時, 叫Ginny, 笑咗
sumtom 發表於 2021-5-15 21:20

Gin 原本的英文名就是叫Jeanie咯… 做下搜尋資料吧
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

我好懷疑AK係咪機器,完全對班學員冇感情又冇concrete嘅feedback
睇Gin Lee好invested同有人情味,其實如 ...
angelicdestiny 發表於 2021-5-16 03:48

AK淨係識作曲 零唱功 點俾concrete comment俾歌唱比賽嘅人GinGin好有台型 又有料教學員唱歌
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

Gin out 人真喺亂嚟

睇得出李生應該幾唔妥GIN

之前兩集窒過佢,而家講到出口唔明佢點解foul Steven,尋晚仲同Steven開live
人群是那麼像羊群

之前兩集窒過佢,而家講到出口唔明佢點解foul Steven,尋晚仲同Steven開 ...
choix 發表於 2021-5-16 12:16

藍隊大把人可以foul,垃圾Gin

Janice真係好正!
angelicdestiny 發表於 2021-5-15 23:10

所有分係俾蘭B 。。

藍隊大把人可以foul,垃圾Gin
阿mark 發表於 2021-5-16 12:22

唔洗話人垃圾下話? Foul 咪Foul囉
再將我相信的如煙火般綻放

之前兩集窒過佢,而家講到出口唔明佢點解foul Steven,尋晚仲同Steven開 ...
choix 發表於 2021-5-16 12:16

重男輕女,Steven唱歌真係麻麻地,冇乜進步空間,
其實要怪就怪Eric Kwok投紅隊,紅隊應該早就要foul人啦。

感覺上藍組得Gin Lee係真係教緊人

Gin Lee真係慘 為咗個想照Copy造星嘅垃圾節目盡心盡力 最後咁都要比人鬧好心環球班高層啦 呢啲位吃力不討好 做乜推AGA同Gin出去

Gi Gi同衛蘭首合唱歌真係拉高左節目既質量同觀賞性。

比我鬧完終於今集搵返個Sony人
太陽花 純真柔弱

Aska咁就走左~~點解唔out果個rock