返回列表 發帖
有D估唔到神探大戰咁多獎..
其實我都係無心插柳先去左睇, 雖然係好睇嘅, 但以為個勢無其他電影咁勁

其實我都係無心插柳先去左睇, 雖然係好睇嘅, 但以為個勢無其他電影咁勁 ...
星夢情真 發表於 2023-4-16 22:11

英皇係咪好多票
陳蕾冚家死

希望Mi 中兩元!
victor1991415 發表於 2023-4-16 22:05
劉華頒獎, 應該係啦, 老鼠安無得見證

鏡團滅 fans會唔會罷睇抗議
babyshark 發表於 2023-4-16 22:10

有唱live而且無發癲 神蹟啦已經
重有乜要求吖?當鏡阿4咩?

序有應得
WZA111 發表於 2023-4-16 21:54

係咪預言左啲大獎得主

劉華頒獎, 應該係啦, 老鼠安無得見證
boy4dudes 發表於 2023-4-16 22:13

佢n年前已經有電視機廚房偉論啦
今年繼續嚮電視睇咪得

其實我都係無心插柳先去左睇, 雖然係好睇嘅, 但以為個勢無其他電影咁勁 ...
星夢情真 發表於 2023-4-16 22:11
金像獎敬老精神, 正義迴廊唔可以太盡

好緊張

好緊張

Sammi!
離不開 留不低

Sammi

sammi

得咗啦

Sammi終於得咗啦
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

三座金像獎得主!

Well deserved

恭喜Sammi

三座金像獎得主!
bagfgfcde 發表於 2023-4-16 22:19

贏曬某人

唔熟電影 想問千嬋同sammi邊年影后d對手強d? 邊個含金量高d?

多謝 (唔包括老鼠
47. Bring Him Home
week22
1 . 林家謙        喃嘸師感官漫遊

笑咗
離不開 留不低

恭喜Sammi

震乳幾時先拎到
離不開 留不低

唔熟電影 想問千嬋同sammi邊年影后d對手強d? 邊個含金量高d?
kayzzz 發表於 2023-4-16 22:22

咁一定係Mi 啦
人瑞個年真心唔強

kayzzz 發表於 2023-4-16 22:22

千嬋當年電影評論學會大獎女演員係從缺

青雲!!!
離不開 留不低

Ummm

東東
再將我相信的如煙火般綻放

ummmmmX2

又蛋記
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 21 冠軍歌:Nancy Kwai - Out of the blue

cls

排凳仔。
Nick's Music Selection 2024 (Week 21)
1. 低調 - 張天穎  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 也許沒有未來神 - per se

英皇係咪好多票
stephybest 發表於 2023-4-16 22:13

建議煎煎去拍戲
在這畢生不滅 無極的狀態

神探係咪要攞埋最佳電影

神探大戰overated barf!!!

建議煎煎去拍戲
losyes 發表於 2023-4-16 22:30

影后這件小事
道別後都記得逝去日子

明日戰記 is coming
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 21 冠軍歌:Nancy Kwai - Out of the blue

我_
離不開 留不低

Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

Wow

LOL

Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

happy for Sammi
a bit sad for 正義迴廊

19歲
不正常人類推介榜 2024 Week 22
1. 低調 - 張天穎 2. 九秒九 - 容祖兒 3. Thank You Postman - 陳卓賢

你開心d啦

47. Bring Him Home
week22
1 . 林家謙        喃嘸師感官漫遊

三條鏡仔無獎係好事, 太早得獎以後壓力重大. 世界雀同 Jer 可以話個小朋友真係做得好好, 新聞會話佢地有大將之風. 起碼唔會學梁朝偉話"小朋友有乜嘢演技呀?". 班雀屎如果攻擊林諾會被嚴重恥笑. 雀屎可能會好少少, 毒糖真係好難講, 可能會攻擊 Sammi

其實林諾以後在香港有無得被 cast 都成問題, 繼續做演員可能要 go overseas 鏡仔起碼以後重有機會......被提名 Maybe Lokman next year.

台下花生樣好正