返回列表 發帖

ruby翻黎一日爭上榜攞入場資格
bagfgfcde 發表於 2016-8-18 22:43

女金仲有得頒
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 靈魂有路 - 雷同二友

Ruby 回歸
Kary 復出既日子仲會遠?
-Prince- 發表於 2016-8-18 22:37
可能聽日Kary派歌搶佔CM所有榜單冠軍位置

ruby翻黎一日爭上榜攞入場資格
bagfgfcde 發表於 2016-8-18 22:43

要守業
Happy and Blessed.

走左做乜要番黎?

講笑咋
kayzzz 發表於 2016-8-18 22:20

大膽!
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好想知ruby 聽女神時 有眼淚吧
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

想黎呢度分享下而家返學學嘅嘢
每朝都要早起身上堂 係辛苦嘅不過整包又幾好玩 ...
rubylovessss 發表於 2016-8-18 22:23

不枉我提名左你做CM最有貢獻會員!

你果然無令我失望

大膽!
matthew1990 發表於 2016-8-18 23:00

關你鬼事

不枉我提名左你做CM最有貢獻會員!

你果然無令我失望

關你鬼事 ...
kayzzz 發表於 2016-8-18 23:03

你個kay fan想得罪kary fans!

好彩kary fans大量 一定原諒你
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

自從那一天後
有一個人愛上左了祖兒 而且 經常回顧過去
有兩個人從此人間蒸發  ...
matthew1990 發表於 2016-8-18 21:05

係咪同 JOEY2009 搭時光機返左去?

想黎呢度分享下而家返學學嘅嘢
每朝都要早起身上堂 係辛苦嘅不過整包又幾好玩 ...
rubylovessss 發表於 2016-8-18 22:23

Welcome Back

Harry Harry 好掛住你,日日聽女神都諗起你

Welcome Back

Harry Harry 好掛住你,日日聽女神都諗起你
賴爽 發表於 2016-8-18 23:47

點解唔係聽霏姐

點解唔係聽霏姐
rubylovessss 發表於 2016-8-18 23:51

可能佢鍾意鼻屎多d

你個kay fan想得罪kary fans!

好彩kary fans大量 一定原諒你
HOTMAN 發表於 2016-8-18 23:07

CM有好多霏粉就好喇
要靠wuby姐統領

CM有好多霏粉就好喇
kayzzz 發表於 2016-8-18 23:56

用某樣野計算係最多
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

點解唔係聽霏姐
rubylovessss 發表於 2016-8-18 23:51

ngk 都無新歌,已成樂壇棄婦

用某樣野計算係最多
matthew1990 發表於 2016-8-18 23:56

ngk -> 重新組字後 ..

用某樣野計算係最多
matthew1990 發表於 2016-8-18 23:56

咩野?

咩野?
kayzzz 發表於 2016-8-18 23:57
ngk -> 重新組字後 ..
賴爽 發表於 2016-8-18 23:57

精神上的支持
(等我繼續用念力支持美霏復出先)

CM有好多霏粉就好喇
要靠wuby姐統領
kayzzz 發表於 2016-8-18 23:56

點名 邊個係霏粉出嚟

點名 邊個係霏粉出嚟
HOTMAN 發表於 2016-8-18 23:58
我幫實力ruby點名

ngk 都無新歌,已成樂壇棄婦
賴爽 發表於 2016-8-18 23:56

其實有首歌佢本來錄好咗生日party佢講

rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:01

咁.幾.時.派 ~~

係咪打算 2017 全力復出搶女金?

rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:01
等我留個十大位比樂壇女神吳雨霏

回復 2612# 賴爽

佢話係商業秘密唔講住

我幫實力ruby點名
nicholashin 發表於 2016-8-19 00:01

係 開始點名架啦 霏粉呢

回復  賴爽

佢話係商業秘密唔講住
rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:05

咁即係下年 COMEBACK 啦!!!

等我留個十大位比樂壇女神吳雨霏
nicholashin 發表於 2016-8-19 00:05

如果係就有就有咁既質素呢?

賴爽 發表於 2016-8-19 00:09

咩意思?就有就有咁好聽 道出中女心聲 好過矛盾一生囉homo

點名 邊個係霏粉出嚟
HOTMAN 發表於 2016-8-18 23:58

係 開始點名架啦 霏粉呢
HOTMAN 發表於 2016-8-19 00:09

咩意思?就有就有咁好聽 道出中女心聲 好過矛盾一生囉homo
HOTMAN 發表於 2016-8-19 00:11

咁我地 CM 好多都唔是中女嘛 ........

(好多都係公主)

kayzzz 發表於 2016-8-19 00:12

HERE

開心
今日電視播別來無恙MV
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

回復  賴爽

佢話係商業秘密唔講住
rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:05

RUBY 強勢回歸。。快些搶走某人雙冠軍啦

回復 2621# kk8733

而家上堂學嘢唔比用電話 又無得用電腦 聽朝又要起身 都無時間上黎了

回復  kk8733

而家上堂學嘢唔比用電話 又無得用電腦 聽朝又要起身 都無時間上黎了 ...
rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:30

支持你呀ruby
多d上黎留言啦~
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

賴爽 發表於 2016-8-19 00:09

認真 就有就有係幾正
題材創新 音樂大膽
純粹係個陣Kary太紅 比人反(我都有份)
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

支持你呀ruby
多d上黎留言啦~
John 發表於 2016-8-19 00:39

想比心機學整包 唔會上了

回復  賴爽

佢話係商業秘密唔講住

希望Kary唔好退出, 得閒派下新歌已經好好
都唔奢望佢仲會點衝
但間唔中出下新歌, 好似楊千嬅梁詠琪林憶蓮咁都好丫

想比心機學整包 唔會上了
rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:41

冇衝突架~
日頭學整包
得閒咪上下囉~

回復  kk8733

而家上堂學嘢唔比用電話 又無得用電腦 聽朝又要起身 都無時間上黎了 ...
rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:30

點解無得用電腦呀?

冇衝突架~
日頭學整包
得閒咪上下囉~
John 發表於 2016-8-19 00:42

兩堂都上晒 上到6點後返到屋企都好攰

兩堂都上晒 上到6點後返到屋企都好攰
rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:44

原來係咁
希望你學滿師之後再上黎啦~

冇衝突架~
日頭學整包
得閒咪上下囉~

晚上可以上下

認真 就有就有係幾正
題材創新 音樂大膽
純粹係個陣Kary太紅 比人反(我都有份) ...
John 發表於 2016-8-19 00:41

禮物我好鍾意

就有就有我未去到咁大膽創新

點解無得用電腦呀?

廚房整嘢食ga ma 去電腦室上堂都無得開電腦因為唔係上電腦堂 仲要上埋情緒管理 求職技巧

好想聽呀

廚房整嘢食ga ma 去電腦室上堂都無得開電腦因為唔係上電腦堂 仲要上埋情緒管理 求職技巧 ...
rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:46

哦, 你講上堂個陣
咁緊係啦, 上堂一定係學野, 唔好用電腦上其他網tim呀
落堂有時間, 先好上黎, 好唔好?

禮物我好鍾意

就有就有我未去到咁大膽創新
賴爽 發表於 2016-8-19 00:46

就有就有正正子
好正
我鍾意
雖然plug個陣我成日鬧隻歌, 但聽耐左好正, 好聽過新貴呀!!

哦, 你講上堂個陣
咁緊係啦, 上堂一定係學野, 唔好用電腦上其他網tim呀
落堂有時間, 先好上黎, 好唔好? ...
John 發表於 2016-8-19 00:47

想落堂食飯之後返去抖下 好眼訓 聽阿sir講嘢都唔留心

想落堂食飯之後返去抖下 好眼訓 聽阿sir講嘢都唔留心
rubylovessss 發表於 2016-8-19 00:52

如果攰就休息下啦~
唔緊要 始終你既人生先係最重要 希望你真係學到整包 然後自己發展自己既事業
加油呀~可能第二時你可以請你整既包比Kary食

如果攰就休息下啦~
唔緊要 始終你既人生先係最重要 希望你真係學到整包 然後自己發展自己既事 ...
John 發表於 2016-8-19 00:54

希望你有日都食到女神整既包