返回列表 發帖
明明謝安琪一首男人艷如花卉但限時美麗一概始終無遺已經夠晒yum
教人一腳搭n船
仲話無yum歌

明明謝安琪一首男人艷如花卉但限時美麗一概始終無遺已經夠晒yum
教人一腳搭n船
仲話無yum歌 ...
CunninG 發表於 2017-7-17 14:55

仲要臭男人香女人都話無feel

Dllm 唔好再落雨
Happy and Blessed.

Dllm 唔好再落雨
jose 發表於 2017-7-17 15:24

星期三會好轉啦。。

Dllm 唔好再落雨

Agger
我想去大帽山 & 萬宜水庫呀。。。

Dllm 唔好再落雨
啱啱入商場廁所扭乾對襪

妖 落夠雨未呀
想輕鬆d出個靚街都唔得

啱啱入商場廁所扭乾對襪
nicholashin 發表於 2017-7-17 16:08

我褲腳好濕.. 早知著短褲
Happy and Blessed.

我褲腳好濕.. 早知著短褲
jose 發表於 2017-7-17 16:41
落到水浸咁款 踩咗落個大水氹短褲都濕咗……

nicholashin 發表於 2017-7-17 16:45

下次小心D。。

而家先發現自己既簽名係出唔到代碼
R晒頭.....
落雨 = 困於屋企冇得郁@@"
連落街跑機都冇Mood..........
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

由於太巨雨關係
我間屋又開始漏水=.=
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

由於太巨雨關係
我間屋又開始漏水=.=
John 發表於 2017-7-17 17:26

我間屋係最多令樓下滲水......
你住丁屋之類?
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

我間屋係最多令樓下滲水......
你住丁屋之類?
Evan@LaRossa 發表於 2017-7-17 17:28

係呀我住頂樓
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

係呀我住頂樓
John 發表於 2017-7-17 17:31
有丁權

有丁權
nicholashin 發表於 2017-7-17 17:58

沒有

有丁權
nicholashin 發表於 2017-7-17 17:58

有無丁生???

好想有人吃定我
Jason's Playlist 2024
Week 22 隔牆有耳 - 張天賦

還是想念嘅side track整體好過派台黎香港嗰三首好多

由於太巨雨關係
我間屋又開始漏水=.=

係街聽住Come With me
第一次咁想再不擔遮,好想再濕一些
霏霏教導我們珍惜所有下雨天

由於太巨雨關係
我間屋又開始漏水=.=

____ Call我真係幫到手
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2017-7-17 19:27

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2017-7-17 19:56

No la 搞滲水ar
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

No la 搞滲水ar
HOTMAN 發表於 2017-7-17 20:00
搞到人滲水 so bad

搞到人滲水 so bad
nicholashin 發表於 2017-7-17 20:04

你有冇俾佢搞到滲水

希望各女歌手唔好再派yum歌污染cm會員 你睇下上面

HOTMAN 發表於 2017-7-17 20:25

17/7 叱咤咤 派台歌
馮Fing旗 Feat. 波LIN  - 水精零淫 (c)

11/7 叱咤咤 派台歌
AGA - 吃丁我 (c)

9/7/17 短期租約
鄭嘉嘉 - 我不想見淫 (C)

7/7 叱咤咤 派台歌
JW - 安全 . 感 (c)

HOTMAN 發表於 2017-7-17 20:25

男歌手都開始污染
拍埋啲yum0 MV

男歌手都開始污染
拍埋啲yum0 MV
JasOh103 發表於 2017-7-17 20:40

係咪吳孽坤 - 傷心到變0 ?

HOTMAN 發表於 2017-7-17 19:27

218 5個零???
搵佢???

係咪吳孽坤 - 傷心到變0 ?
hehehaha 發表於 2017-7-17 20:45

李黑勤 - 濕痕記?

李黑勤 - 濕痕記?
HOTMAN 發表於 2017-7-17 21:02

側田 - 不(月)經不覺 (C)

洪卓立 - 閃卡 (C)

你有冇俾佢搞到滲水
bagfgfcde 發表於 2017-7-17 20:11

唔該賜酒

又唔知做左啲咩
咁就一日
Bye
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

nicholashin 發表於 2017-7-17 16:45

你去左泳池?
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

No la 搞滲水ar
HOTMAN 發表於 2017-7-17 20:00

你唔可以搞JOHN

係咪個天終於等到janice出碟所以係咁落雨,
出啦而家出碟, 停雨好未

點 先 可 以 增 到 月 巴 !?!?!?!?!??!?!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

係咪個天終於等到janice出碟所以係咁落雨,
出啦而家出碟, 停雨好未
艾石仔 發表於 2017-7-18 18:23

新一代雨神
反而上一代今年黑雨紅雨都唔出
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

今年編曲人比Adrian定Carl?

JasOh103 發表於 2017-7-19 00:31

Cousin Fung

點 先 可 以 增 到 月 巴 !?!?!?!?!??!?!
dongbb2332 發表於 2017-7-18 19:03

做咩咁睇唔開...

Kiri T
剩係隻Cum with me已經冠絕全球

Edward Chan

Kiri T
剩係隻Cum with me已經冠絕全球
hehehaha 發表於 2017-7-19 00:35

都好
既然應該會請霏姐食白果
咁CWM可以做頒編曲人獎個陣既bgm
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

祖兒已經三個月冇派過歌
而出道以來好似冇試過
今年雖然派左七首歌
年頭個勢明明幾好
真係最好的時光
係咪驚左千千
公平咩依家
豈又此理
你老闆

!

其實何CC 05年個勢真係好勁
好彩06年都keep到大半, 叫做有得女金一次