返回列表 發帖
以前唔係話阿公俾面阿mark先會同JW合唱咋咩?
仲要連MV都要分開拍XD
今次竟然來做嘉賓? ...
JayantL 發表於 2016-8-31 23:30

我都記得唔知邊到睇到話過佢地不和 要分開拍MV
但今晚睇到阿公真心撐JW 咁
又話下一次JW 開紅館 一定做佢嘉賓
人大了珍惜今次不可有下次

我都記得唔知邊到睇到話過佢地不和 要分開拍MV
但今晚睇到阿公真心撐JW 咁
又話下一次JW 開紅館 一定做佢 ...
alexleung 發表於 2016-8-31 23:35

唔係不和 我記得當時好似係話阿公覺得o個陣嘅JW唔配同佢合唱

毒坤真係個個演唱會都有佢份咁濟
真係難頂到嘔
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 慢性分手 2. 隔牆有耳 3. 討好式戀愛

唔係不和 我記得當時好似係話阿公覺得o個陣嘅JW唔配同佢合唱
JayantL 發表於 2016-8-31 23:56

可能JW 而家多左hit歌, 阿公覺得JW有資格同佢合唱.

佢地一直計數都唔差,冇理由會計漏左開 show 開 weekday 呢個選擇。
所以我會傾向相信,佢地心目中嘅 targe ...
Bluejays 發表於 2016-8-31 12:13

幾有道理!

JayantL 發表於 2016-8-31 23:56

咁pk??
其實我一直覺得首歌好好聽(只限jw果part)
但有佢把聲搞到我又唔想聽
真係矛盾一生!!
人地千嬋 sammi joey個個都會提攜下新人啦
我真係好憎呢種資深歌手 又唔係天皇級
仲要扮sai嘢

咁pk??
真係矛盾一生!!
人地千 ...
electric 發表於 2016-9-1 06:27

佢可能當咗自己是歌王, 無歌后點襯得到佢

睇youtube啲觀眾好似完全唔想理佢咁 lol

咁pk??
真係矛盾一生!!
人地千 ...
electric 發表於 2016-9-1 06:27

JOEY係等新人首歌HIT左先同人出合唱版

回復 264# lemontea1069

他都不愛我,Deep 合唱。
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  lemontea1069

黃家正 發表於 2016-9-1 17:23

給自己的信
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

lemontea1069 發表於 2016-9-1 15:51

好似真係咁

回復  lemontea1069

黃家正 發表於 2016-9-1 17:23

果時佢未100%成為天后
cp值低過好多同期女歌手

lemontea1069 發表於 2016-9-1 15:51

咁都會用下周柏豪d曲咁啦

點解無端端畫風變嗮....話時話現場會唔會好唔穩?

睇片好似唱得都OK~
高音好得..但低音就唔敢恭維...幸福之歌唱得好嚇人

睇片好似唱得都OK~
高音好得..但低音就唔敢恭維...幸福之歌唱得好嚇人
justin 發表於 6/9/2016 17:26

以香港新一輩歌手黎講已經唔錯, 比平時穩定, 好過AGA,佢D LIVE比我
想象中好